101116

Tisdag, all energi är slut! Både fysiskt och psykiskt! Efter skolan sprang jag till jobbat för att skriva lite papper. Sen var det raska ben hem och till gymmet. Jag han precis till ett skivstångs pass, det var en ledare, hans lillasyster och jag! Hehe lite lite folk, dum tid för de flesta antar jag för passet var jätte bra! Kom nästan inte ner för trapporna! Lätt skakig i kroppen och ny duchadt sitter jag i soffan, helt oinspirerad av att plugga. Men vad gör man!? Imorgon är det inlämning av första hemtentan, nr två är knappt halv klar. Ska limma fast mig i skrivbordet på torsdag och på kvällen ska jag njuta framför Hatty Potter! Söta L lämnade den i min brevlåda förut! Det är en morot som heter duga det! Chips och dipp vore ju ett plus! Men det blir på torsdag om jag varit dukig! Kanske inte så bra med skräpmat kvällen innan tenta men ändå! Det får nog bli soffläge nu, får plugga imorgon och hela torsdag!

Vi har suttit fem stycken och observerat en grupp på tre personer som hade förmiddagsfika. Ganska rolig övning faktiskt! Tyckte synd om stackarna som vi glodde på! Hur skulle ni reagera om det satt ett gäng och anteckande för fullt? Men jag känner mig säkrare inför fältstudierna nästnästa vecka!


Kommentarer
Postat av: Linda

Jag tror att jag skulle få lite panik, men kanske mer om linda o hennes studiekamrater satt o kolla. Tack för igår. Hel mys.längtar till måndag. Har gjort akt. I min almanacka det står möte med PM, personligmotivatör; ) måtto. Kram

2010-11-16 @ 22:44:42
URL: http://lindawennerdahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0