101019

Jag tog lite ledigt idag, förkylningen ger sig! Jag kunde gå upp för trapporna utan att bli ansträngd! Skönt. Jag har haft K och två små här. Jätte mysigt! De tog plats i soffan och kollade på tv och vi snackade lite skit! Sen kom lilla mamma hit, hon hjälpte mig lite med skolan. Mitt privata proffs på kroppen. Inte min avdelning men jag måste kunna det på måndag.

Jag har även insett att jag är konflikt rädd. Undra vart det kan komma ifrån?! Ja det är något som jag precis kommit på, väldigt vilken insikt. Nu kan man väl jobba mer på det antar jag. Det måste jag nog, så kan man ju inte ha det. Jag satte ju upp massa individuella mål för min kommande tid och nu har jag hittat en stor nyckel. Bara att kunna omvandla det till lite nytta. Jag är lite halvt irriterad, mest ledsen. Men vad gör man? Bättre lycka nästa gång kanske. Får hoppas på det, känner jag mig själv rätt så kommer det in lite gener som sabbar fö rmig snart.

Imorgon ska jag och min grupp redovisa ett litet grupparbete för klassen, 55pers, det kommer gå galant! Tror att jag ska somna med tv:n på nu!


Kommentarer
Postat av: K

Var det nån speciell konflikt vi missa att ta?! ;O)

Vi tackar för mysigt sällskap och god glass!

<3 kram

2010-10-21 @ 21:23:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0