091227

Juldagen var riktigt lyckad, familje mys med korv grillning i skogen. Snön bara vräkte ner! Kallt som attan var det, men äändå riktigt mysigt. En power-nap senare var jag redo för kvällarnas kväll med massa goa tjejer! (min kamera är på andra sidan sta`n nu så inga bilder) Men det var riktigt kul, massa tomma vinflaskor i köket nu. Förstår inte det! Någon ville dessutom blanda bål i slasken, nepp inte linda :P En hel del hemvändare syntes till, dansande och allmänt kanon. Jag slutade min kväll tidigare och på ett otroligt oväntat och kasst sätt. Nu efter fyra timmars sjukhusbesök, sitter jag i samma sitts som i augusti. Samma fot och samma ben. Oturen tar inte riktigt slut där. Jag lider av otrolig panik och ångest över att bli sövd, uppskärd och ut blottad. Benet i foten hade inte läkt som det skulle så med eller utan vin så hade det gått såhär innom kort. Om två veckor kommer jag vara så nervös att jag förmodligen kräks. Då ska det röntgas igen, ny bedömning av specialist. Och jag kommer hålla alla fingrar och tår för att jag slipper opereras. ÅNGEST!! Fy jag gråter som en tok av bara tanken! Förhoppningsvis slipper jag på ett par år då kan jag samla mod och växa till mig lite. Fy en gång till, men jag tänker inte vara hemma så det blir allt jobb på måndag. Jag får köra med alla så mycket jag kan! Jag hatar kryckor och speciellt när det är snö och massa rea! Nu ska jag försöka sova, gick inte så bra inatt. Om jag ska klaga lite till så gör det jävligt ont nu, halkade förut och trampade ner riktigt hårt. Stackars mig! Men det kunde vara värre. Jag har ju jobb och fantastiska människor i min omgivning! Dessutom ska jag hoppa bort till gymmet imorgon, endel borde jag ju kunna göra!


091222-2

Oj vilken dag det har blivit! När dagen var slut fick jag gå till en av alla cheferna, jag blev erbjuden ett tillfälligt jobb! Så nu har jag bestämt mig efter massa tänkande, jag tar det! På måndag börjar jag gå brevid, den 14 blir jag ensam i tre månader medans de söker en kemist. Med ett ton ansvar på mina axlar, anledningen till att jag var tvungen att fundera. Ett jobb med otroligt viktiga prover, jag ska lära mig att skriva in dem. Helt nya metoder, helt nya sorters prover. De stinker och är kleniga. Att vara nogrann och precis är jätte viktigt. Ångest! Men ne jag kommer att klara det! Det jobbigaste med beslutet var nog, pinsamt nog, att jag inte hade det i mina planer. Jag vill ju ha koll på saker, planera allt. Det här hade jag inte kunnat planera ens i mina drömmar! Men nu är det så och jag ska göra mitt bästa!


091222

Det är ju nästan inte möjligt att man får tid över på morgonen, men så är det! Tisdplanen sprack igår, inte bara jag som är tidsoptimist! Det kommer att märkas senare idag. Jag kom i säng lite för sent igår, men jag är så sanslöst pigg på morgonen efter. Jätte konstigt men jag vet av erfarenhet att lagom till frukost kommer det märkas. För att inte tala om hur det blir ikväll, men men  snart är jag arbetslös igen och då kan man ju inte annat än att sova för mycket. Jag shoppade lite igår, skojj! Men det får jag vara värd! Jag har ju inte så mycket andra utgifter. Idag kommer min morbror med familj hem! Jag orkar inte gå bort dit idag, har lite annat inbokat och tyvärr hinner jag inte imrogon heller. Men jag kommer på julafton iaf! På tal om det, det är ju julafton jätte snart! Och jag ska typ bli bjuden på Avatar i 3d i julklapp, hihi kul! Hoppas att vi kommer iväg bara! men det verkar så! Nu blir det att dra till jobbet, sen ska jag slåss med alla andra på gymmet. Hmft!


091220

Mys kväll med vännerna igår, massa godis och glögg. All glögg tog slut underkvällen, det var lite så att man kände sig lite dåsig. Men jag frös inte när jag knallade hem! Jag träffade nog lite för många halv sjuklingar igår, men lite snor klarar man ju av. Det hör väl vintern till, jag är inte så dålig att jag inte kan träna som tur är! Ikväll blir det lite axlar, körde bröst igår och det känns vill jag säga :D Jag gjorde en snabb städning förut, lite impulsivt bjöd jag in mamma och hennes man på fika. Jätte mysigt!

Lite övriga funderingar är att det är mänskligt att alltid söka det som är bättre. Hur ska man jobba med sig själv för att faktiskt inse vad som bara är naturligt sökande och vad som faktiskt inte är bra? Personligen så är jag jätte manisk, precis som min lilla syster vill jag ha sten koll hela tiden på den man dejtar. Men jag har vuxit upp lite och vet att det inte gör något gott. Jag vet att man måste lite på varandra och vara ifrån varandra. Då borde det bli bäst. Och det som är bäst är att det blir mycket roligare om man inte vet om man får träffa han idag. Man blir så mycket gladare om man får det. Lite synd att särboförhållande inte fungar i längden. När man ska bli vuxen på riktigt. Men jag har många år kvar, först ska jag göra något med mig själv. Plugga och påbörja en karriär. Jag ska nog försöka träffa en syo guid efter helgerna. Det kan ju finnas andra vägar till mina mål. En sida av mig vill kasta sig ut och lära sig massa, medans den andra skulle göra vad som helst för att få tillbaka sitt heltids jobb. Alla fantastiska människor, fackutbildnigar och förhandlingar. Ordningsgruppen och att få lösa problemen med instrumenten. Stressen när det kronglar och proverna som bara öser in. Pressen när det är dags för den årliga granskningen, spänningen när resultatet kommer. Jag vill vara där när de byter data system, se till att det flyter på ändå! Lära de minder tekniska hur det fungerar och känna mig behövd! Det kommer att bli så deppigt den 23, lite tur att man får träffa två söta tvillingar på kvällen! Givetvis mina systrar och ex styvmamma och moster!


091219

Jag fortsätter stråla, jag älskar verkligen mitt jobb. Lite tråkigt att det snart är slut, men jag får njuta och tänka på alla underbara människor. Denna kväll har spenderats på andra sidan staden, tända ljus, film och chokladpudding. Mega mys! Jag strålar, känner mig nästan lite fånig! Men det är jag väl värd? Att ändå ha friheten kvar och alla valmöjligheter. Helt kanon. Nu ska jag sova riktigt gott, upp imorgon bitti. Gymmet med syster, det behövs! Speciellt när man tänker på vad kvällen väntar! Massa godis bland goda vänner!


091216

Imorgon ska jag jobba! Tillbaka på mitt favvo jobb igen, bara fem dagar men det är bättre än inget! Jag hoppas givetvis på att det blir mer men de har ju massa sparkrav från högre makter. Men det känns riktigt bra, jag deppade ihop lite för mycket i förmiddags. Det var riktigt tufft, svårt att beskriva. Jag klarar ju mig ekonmiskt, har massa att träffa osv. Men jag känner mig så meningslös, det var som om någon när uppe log lite extra åt mig senare. Tack vem man nu ska tacka. Jag strålar nu! Jag blev så glad, när jag ringde mamma kunde jag knappt säga något. Glädjetårarna forsade! Oooh det gör de nästan nu med! IIIIIIIIIiiiiiiiiiiii! Hihihi! Nu ska jag halka bort till andra sidan stan! Jag får ta en lång promenad hem sen så jag somnar vid tio! Åååh vad glad jag är!

091214

Nu har man blivit barn igen, jag och lillasyster har dammat av vårat gamla supernintendo. Det är riktigt kul, för en gångs skull är man bra på tv spel! Vi hoppar och skriker högt, skrattar och flamsar. Vi knyter band, vi är väldigt lika. Riktigt kul, igår blev det supermario i stället för lucia. Julstämmningen får vänta, det är ju lite mer än en vecka kvar. En riktigt välbehövd promenad i decemberkylan, massa prat. Min munn gick kanske lite för mycket. Provsmak av ett nytt te, helt okay faktiskt. Senare blev det givetvis Ullared, nästan pinsamt att följa det men det får jag ta. Ett faktum som jag konstaterat idag var att jag tänker för mycket. Eller tänker på fel sätt, men nu breddar jag synen och försöker minska på 't !


091213

Lusia idag då, mormor fyller år! Jag råkar veta att det blir min favorit rätt till middag, indonesisk köttgryta. Om jag lyckas göra ett ryck här hemma så tänkte jag gå dit tidigare och fixa klart min klänning. Jag vill inte stanna för länge, tänkte faktiskt åka till kyrkan. Det ska vara jätte fint i "pappas" kyrka, alla åldrar på kören. Men vi får se, är ju inte så mycket för kyrkan. Men man kan behöva få lite julkänsla! Liseberg i går gjorde inte så mycket för julkänslan. Men det var riktigt fint, jätte mysigt. Inga skridskor dock, det var knöck fullt på isen. Jag fick jätte stryk på air hockey, trodde att jag hade en chans men icke! Men om man ska sammanfatta de ca 10h som vi var på vägen, massa små stopp och liseberg så skrattade jag förmodligen 95% av tiden. Jag var helt slut när jag kom hem, en smygande huvudvärk och kurrande mage. Men nu ett par timmar senare så har jag ett minne för livet. Nu blir det frukost, spotify och dusch.


091210-2

You look nice alright
and I like the way you nod after everything I say
like it actually means something
to you

And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you’ve cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVDs

But there’s some things you need to know about me:
I’m weak right now, real weak right now
I need proof before I dare to open this heart
so I prepared a quiz for you:

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbour’s?
And is it very much higher than mine?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks?
because I’m still scared of feet

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you’ve had a few?
Is it fine if I make more money than you?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you’d rather wish I’d be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I’d fall, would you pick me up?
If I fall, will you pick me up?


Underbart bra låt! Funderar på att göra ett eget Quiz!

091210

Nu har jag deppat klart, för ett tag iaf! Ne allt löser sig så tänk inte så mycket liksom. Mitt kanon fina drapperi i rummet är uppsatt, det blev så bra! Jag har dessutom myst med en höggravid kvinna, shit vad jobbigt det ser ut. Att magen inte lossnar, helt sanslöst. Men snart kommer lille bror. Sötisen längrar efter sin lillebror, vi har myst i soffan. Jätte tätt, hon somnade brevid mig. Vilken personlighet, men med de föräldrarna så kan det väl inte bli annat! Jätte goda varma smörgåsar fick jag, massa te och vaniljhjärtan. En kanon bra kväll enkelt sagt. Lämnade tillbaka bilen hos far, fasnade och kom precis hem. Lite bra känns det att inte vara själv om att vända på dygnet. Snart blir det mys fika med tre vackra tjejer!

091208

Vad härligt att en kanon dag kan krascha så fort. Jag lyckades somna vid tre, rent logiskt sov jag till elva. Tränade lite, eller rätt hårt. Var på campus, anmälde mig till matte b (suck!!) Jag har sagt upp mig på org. och ledarskaps kursen. Det funkade inte, jag behöver verkliga människor om jag ska lära mig något. Men tio poäng till mig som kan erkänna det, eller något i den stilen. Hur som hellst jag har gjort en hel del bra att göra saker, jag ska snart hämta världens goaste tjej. Lite fadder och fadderbarns kvalité tid. Mammsen får vila och pappa ska träna. Tur för mig! Jag var jätte glad, sen bara för sakens skull kollade jag än en gång om antagningarna var klara. Jippi reservplatts 150, hur glad blir man när man inser att man kommer att växa fast i soffan även under våren. Jävla skit asså!! Jag ville ju jobba, nu ville jag ju plugga. Jag vill inte fortsätta känna mig som en jävla loser som bara sitter av tiden. Ne nu får det bli en nu make-up, en stål dräckt och knalla bort till sötungen!


091207

" det är lättare att falla med ena foten utanför "Snart vet man om man kommer in på högskolan, spännande! Jobbigt nog så har jag förväntat mig det så vi får väl hålla tummarna. Men som vanligt så vet man ju att allt löser sig, det är bara kontrollbehovet som mår dåligt! Men jag jobbar på det, inte helt lätt men alla mål ska ju inte vara lätta! Ett nytt mål är att stå emot alla godsaker, jag fattar inte varför jag köper. Jag vet ju att jag inte kan låta bli, köper jag inte så orkar jag ju inte gå ut i snuskvädret och då blir det ju inget. Vilket vore hur bra som hellst så det är väl bara att kämpa på! Imorgon ska jag grejsa massa, först ska jag träna. Nya schemat, dag ett och två är avklarade. Shiit säger jag bara, imorgon ska jag inte handla. Mina axlar är slut, men jäklar vad gött det är! Imorgon blir det bl a bröst, en av de övningar är på en pilatesboll. Jätte svårt och tugnt, skojj skojj! Nu ska jag sussa till Westlife´s nya cd, gammal kärlek och nya låtar. Inte helt fel!

091206

Oj shiiit asså! vilken kväll, kanon bra tjejer! Lätt att vi gör det igen! Men SHIIIIT asså! Jag har gråtit floder av lycka, åååh vad bra det känns! Jag mår helt ärligt jätte bra! Det väntas ett samtal eller sms som jag vill ha. En familj, eller snart ska bli familj. Underbara ord från hjärtat, jag ler. Samtidigt som jag gråter, underbart. Tack så mycket! Inte för att ni läser här men ändå! Massa underbara kramar har jag fått! Jag är evigt tacksam! Jag hade dock undaskat ett annat slut på dagen men man kan inte få allt. Jag fick ju så mycket annar som ajg inte ens kunde ana! Kort sagt kanon kväll! En liten idiot men det får man nästan vänta sig, nu ska jag nana tjej middag imorgon! Kanon kul, och gott får man hoppas!


091205

ojojoj vad idol väckte minnen, jag hade inte snokat något innan jag kollade och där! Mitt i programmet kommer ju tonårskärleken upp. Hihi jag har inte tänkt eller lyssnat på westlife på många år. Men sen kommer de upp, nostalgi! Mark var ju as snygg somn vanligt, grr! Han såg dock lite deppig ut, inte som jag kom ihåg. Men shiit vad minnen, det fanns en elak kille i skolan som var riktigt lik han. Givetvis var jag dö kär, ni minns säkert. Tretton är och massa drömmar om hur fantastisk du och han skulle ha det tillsammans. Vad han skulle säga och göra. Givetvis riktigt romantiskt. Sånt som man inte kan förvänta sig av fjortonårig skate kille som var såld på jackass. Ja jag säger då det, minnen. Men något kul var att Mark är lång, skapligt vältränad, markanta mörka ögonbryn och mörkhårig. Jag drar vissa likheter, de ledsna ögonen saknas dock!

Ikväll är det girls night out! Ska bli kul, har ju inte varit ute sen ladies night. Det var ett tag sen, med tanke på hur hårt vi gick ut då så är det förstårligt! Men kameran är laddad, taggataggatagga! Nu ska jag äta lite, lägga mig i ett varmt bad med massa värmeljus och lyssna på Westlife. Sen blir det viiin med tjejerna!


091204

Jag är riktigt fredags trött, trotts att alla dagar är som alla andra. Träffade min idol eller kvinnliga förebild i affären förut! Helt fantastisk kvinna, en bamse kram fick jag. Hon är BU, politiker, singelkvinna, mamma, alltid jätte fräcsh och omtänksam. Dit vill jag nå, på vissa punkter iaf. Nu blir det nog att fixa något ätbart, man fick ju inte komma till pappa ikväll. Lillasysters pojkvän har någon form av torgskräck. Pappa och pernilla var i mesta lagret tydligen, men nu vet ju pappa vem det är. Så han kan ju mobba mig, lite orättvist. Jag borde ha företrädesrätt som bästaste storasyster! Hihi. Ha en trevlig helg!

Sötaste lunch kompisen ;)Melissa Horn, helt fantastisk! (kass kamera bara)Min nyårsklänning som jag håller på att "pimpa" nu, (kosta 89 kr, wiii)Lite ny stimulans för min terrorist, förhoppningsvis får sladdar och dyl. vara nu.
Börjar bli rikigt trött på henne, dax att bli vuxen nu!

091203

Ny dag och nya tag! Igår svävade jag på självkännslomoln, att få höra att man är en stark kvinna känns ju alltid bra. Lite överaskande händelser igår, men det känns bra! Riktigt bra faktiskt! Jag är glad, gammalt groll ligger nerpackat i källaren. Nya tag, nya förväntingar, nya händelser och nya erfarenheter väntar. Men jag simmar lugnt som jag sagt att jag ska göra. Melissa Horn klingar i bakgrunden och inga hjärnspöken. Ikväll väntas mys med tjejerna! Otroligt efterlängtat! Puckokatterna har fått massa nya leksaker, vissa mer roliga än andra. Allt för att de ska låta bli att sabba mina saker. Nu har jag en laddare till datorn igen, wiiihoo! Jag är rikitgt beroende, kontakter, spotify, snoknde, banken osv. Men nu är jag back in the game!


091202

Jag är så stolt över mig själv. Jag kan nog ärligt säga att jag skaffat mig lite karaktär nu, som jag skulle. Ett lagom långt brev, utan onödiga utbrott eller anklagelser. Bara rent och slätt. Sanningen, jag blottade mig själv. Satte ord på mina känslor utan att gå till personangrepp. Vad gör det för skillnad liksom? Varje människa sätter sina gränser, visst man lever bara en gång. Följ hjärtat osv. Men (Jag hade många Men. i mitt brev) Jag har satt ner foten för det jag mår bäst av och det är värt tio poäng. Givetvis kommer jag att grubbla, det är sådan jag är. Men det bästa av allt var att jag fick ett svar. Ett svar som fick mig att fälla tårar. Ett svar om hur modig jag är, hur stolt personen i fråga är över mig. Så nu sitter jag här med en jäkla karaktär, glansiga ögon och ett varmt hjärta. Tack så fruktansvärt mycket. Två fantastiska vänner gav mig lite visa ord som gick rakt in i själen och fick mig att skapa brevet. Nu hinner jag inte skriva mer, batteriet tar slut. Hoppas att laddaren kommer idag!


091201

Vilken dag jag har haft, chock på chock! Tur att man ska lägga sig snart så man får vila upp sig lite! Huvudet har gått på hög varv, (haha) men nu har jag kommit på en lösning. Jag bitchade till mig lite, känns ganska bra nu, eller det kommer i vågor jätte bra och lite sämre. Vilket borde räknas som bra. Men jag konstruerade något bra, och väntar spänt på resultat. Jag väntar dessutom på min nya laddare, imorgon hoppas jag! Annars måste jag ladda den hos syster imorgon igen, inte dåligt data beroende man är! Imorgon eftermiddag sitter jag förmodligen i en bil med sjutioelva fjärilar i magen. Men nu ska jag inte tänka på det, först sova, träna och fixa klart klänningen!


RSS 2.0