100831

Första dagen på högskolan är avklarad, så mycket intryck och nya människor! Fem grader svinkallt möttes jag av när jag trampade till bussen. Knappt något varmare när jag anlände. Aningen förvirrad smälte jag in bland alla andra små förvirrade studenter. Lång dag med mycket information, springtur till bussen. Huvudverk, frusen, hungrig. Sallad hemma och en tur på stan. Fika med underbara tjejer!



Bara för att jag är värd det!




Överlevnads kitt. Vantar till kyliga mornar, värmande sulor till svinkalla vintern. Verktabletter för långa dagar och en banan "låda". Gissa om Linda såg rolig ut när jag tg fram banan lådan! hihihihi!


100830

Ja tanken var att man skulle kunna sova i natt, får se hur det går med det. Lite nervös måste jag erkänna, 0625 går bussen. Sjukt tidigt, men jag kan nog sova på bussen. Schemat är inskrivet i nya almenackan, frukt innhandlat. Böcker behöver jag inte imorgon. Cykeln har fått nya lampor så jag är redo för äckel höstens snuckiga mörka mornar och eftermiddagar. Jag dricker en kopp te i ett oförskämt kallt sverige. Små ler åt höstens planer. En stor vindslägenhet väntas i det mörkaste snusket. Mys! Vi två ska flytta ihop, bygga upp ett hem. Jag blir som jag alltid blir, ni vet.

Jag har haft en helg i det mysigaste stadiet. Inget speciellt bara ett otroligt härligt utvecklande.


100827



As nervös



Snyggast!


Skit härligt



Halv udda landning



Gladast!



As grymt juh!!



hihi! För mycket energi i kroppen!



Mini planet vi åkte med


100826

Nu har jag varit med om det förmodligen häftigaste man kan!

Klockan ringde, en utsövd Monica gjorde iordning sig. Tog sig ner till bilen. -Har du med biljetterna? Fasen, springer upp! Fem minuter sent anländer vi till första stoppet. Nervös? Nja inte så faktiskt. Tio minuter senare är vi på andra stoppet. En helt super hysterisk dam springer omkring med linserna felvända, -Jag ser ju inte! Men hon var inte nervös, påstogs det! Ett snabbt stopp till och halv elva anländer vi till flygplattsen!

Spännande, pirret gick i långa intervaller. Vilka hoppar när?! Ok, vi är näst först, eller näst sist hur man nu ser det. Toaletten ropar. Dax att byta om! Femton min till första gruppen! PIRR I MAGEN!

Tyvärr så leker militärerna krig, vi kanske inte kan hoppa idag. FAN!
Nervösiteten försvann, irriterad! Efter någon timme så är det fart igen, första gruppen åker upp. De kommer ner, vi går bort. Inget nervös, overkligt.

Vi åker upp, väldigt vackert landskap i Sverige. Hoppar upp i knät, blir fastspänd. Svårt att andas, men den sitter ju ordentligt iaf! 4000m upp. Dörren öppnas, en efter en försvinner. Helt borta verkligen. S hamnar i dörren, vips så är de borta. Inget nervös än.

Min tur! Shiiiit vad högt! Jag hänger utanför planet, med hopparen sitter i dörren. Fasen vad högt, det här är ju idiotiskt! Och vips så gör vi några volter i luften, 200km mot marken. Det blåser riktigt mycket. Kan inte andas! Munnen fladdrar! Häftigt! Vackert! Otäckt!

Ett kraftigt ryck, ett par sängar och lite guppigt. Nu svävar vi, armarna ut. Skit härligt! Vackert! Otroligt! Jag är grym! Fem minuters svävande väntar. Små prat på si sådär 1500 m. Nu leker vi lite! Pirr i magen, g-krafterna känns. Jag skriker av allt killande i magen. Går det bra? JA!! Där är din kompis! Häftigt!

Nu närmar vi oss marken, ska jag fälla upp bena?! Nje kommer jag på, människorna är ju bara tre centimeter. Jag njuter lite till! Nu var det dax, upp med bena. Där är ju S, hennes fallskärm attakerar. Jag täcker ansiktet och skriker till lite. Mest skratt.

Nu hade jag mark under rumpan och en jäkla massa rep till höger och vänster från S fallskärm. Trassel,trassel och massa skratt. Jag är loss! Nu var det bara resten att trassla loss. Vi möts av blixtrar, känner oss som hjältar! Typ som austronauter som räddat jorden, sett för mycket film? Jag ne, det tror jag inte! Fasen vad kul!

Jag är fortfarande uppe ivarv, men är samtidigt helt slut. Ska däcka i sängen, kommer nog att sova riktigt skönt! Imorogn är det sista dagen som "slam-monica" företaget har köpt tårta! Mums! Lör-Mån ledigt, sen är jag riktigt nervös på tisdag!



Här är A, mer bilder kommer när jag fått dem!


100825






Nu närmar det sig, imorgon ska jag hoppa. Om det kan bli lite bra värder! ÅÅh jag hatar höst snusk, speciellt om det sabbar morgondagen! I kväll har några med hoppare och åskådare varit här och ätit. Riktigt gott och trevligt! Näst sista dagen på jobbet är avklarad. Delade känslor, men mest kul att ta sig någon stans! Jag ska ju vara inringare, kommer förmodligen att kunna vara där mer än jag orkar med.


100824

Idag har vi varit och kikat vart min buss kommer att stanna på måndag, vart skolan ligger och givetvis åkte vi in på lite shopping! Tre par skor blev det, jag älskar att det är 100% på det billigasta paret. Och jag blev medlem, då fick jag yttligare 10% på det som var kvar! GÖTT! Jag var riktigt duktig, två par men massa varmt fluff och ett par som bara var fina!

En tur i mataffären för att handla lite inför morgondagens middag. Ska bli himla mys, måste röjja lite först! Men inte nu, däckar snart! Skit trött, det kliar på mina ben! Bedövande allergi smörja är inhandlad. Mina enormt röda myggbett som ger mig blåmärken (as konstigt men vad kan det vara annars?) Panik på jobbet, byxerna är så där äckligt lagom lösa och kliiga.

Kvälls mys med te och tända ljus är väl det enda positiva med hösten. Det är ju jäkligt äckligt ute annars, i natt vaknade jag upp av att det regnade något så fruktiansvärt på mina rutor. I morse chokades jag av att det regnade på diagonalen, och i eftermiddags. Det är ju pest men detta kalla snusk regnet! Nu ska jag drömma om södra breddgrader!


100822

Det finns en härlig kännsla inom mig nu, jag trallar omkring för trött för att orka. Men det är inte besvärligt över huvudtaget, det sköter sig själv. Gårdagens kräftskiva var riktigt lyckad. Men det känns idag. Vi kom väl i säng lite efter fyra, då satt två hårdingar kvar och lyssnade på dålig musik så det nästan skakade i rutorna. En hård och knarrig säng var helt underbar. En doft av trygghet och lugn. Jag ler. För få timmar senare ropade magen på mat, det blev bara lite mat. Alvedon och kantarell rensning. Efter fantastisk grillmat vaknade jag till liv. Kvällen avslutades med kaffe och glass hos bäste mormor och morfar. Om han bara visste vad jag ska göra på torsdag så skulle han låsa in mig på obestämd tid. Jag är så sjukt nervös! Pirr i magen, hoppas på bra väder så vi slipper flytta fram det!


100821

Vad härligt det är med lördagar, sovmorgon och man får stanna hemma! Ett riktigt tufft träningspass är avklarat. En jäkla massa disk är diskad. Två tvättmaskiner körda och västerbottenostpajen är i ugnen. Jag citerar: Ägg-toddy i hela jävla ugnen! Haha söt bästa vän! Det smides planer som får en söt liten pojk att stråla av stolthet. Jag ler och känner mig helt lugn. Skön kännsla, trodde inte att jag skulle känna så.

Min jeans kjol som ska sitta i midjan har halkat ner och fått förlång/förkort längd. Men det är ju inte värre än att man kan fixa det. Rotade fram mina rostiga sömmerskofingrar och satte mig i syhörnan (läs garderob) Fy vad härligt det är att vara ledig, jag har fått mer smak! Fyra dagar kvar på jobbet! Kanske fyra dagar kvar i livet, på torsdag gäller det. Jag börjar bli lite halvt hel nervös. Men jag ska hoppa, så är det!







Nu börjar det lukta klart i köket, sen får det bli sängen en
stund innan det är dags att snygga till sig och åka iväg!


100818

Mysfaktorn var hög här hemma ikväll, fem underbara tjejer bjöds på tre rätters. Gamla kollegor, nya liv. Lagom ansträngt, mycket bättre stämmning än tidigare gånger. Livet går åt rätt håll för oss. I-lands problem och skratt.




100816

Det känns som om jag måste fylla mitt hål med något, fort! Tror att jag sakta faller i biter, ni vet som på film. Först blir de gråa av förbannelsen för att sakta torka för att plötsligt explodera. Det gör så ont, det är så ensamt. Ingen som promt ska upp i knät när jag kissar. Lägga sig i ansiktet och bita mig under ögonen, där det gör som ondast. Ingen som säger hej när jag kommer, ingen som kollar ner på mig från balkongen. Ingen. Suck, jaja det blir bra. Det är bäst så här.

Ni vet när man får den där huggande kännslan i hela kroppen, när man blir sårad eller sårar? Den kännslan som kunde stoppa tiden, precis den kännslan fick jag beskåda förut. En liten del av mig sa sådär för att vara elak, en annan för att testa, se reaktionen liksom. Men den kännslan som jag inte trodde syntes, den syns. Den till och med kommer som en våg av all luft som tryktes ur kroppen. Jag svajade till, oj förlåt ville jag säga. Men det är ju så det är och förr eller senare hade kännslan kommit. Oundvikligt, lika bra att det var nu.

Nu ska jag sova ensam i min säng efter att ha sett på Shelter (tror ajg den hette) en psykologisk skräckis. Ni vet en blandning av deladpersonlighet kontra typ woodoo/andar. En förbannelse som slutar i att en jätte söt flicka..ja hon kommer att jaga mig de nätter då jag minst anar det. Rätt bra, lite halv seg men den kröp in liksom. Det tyckte nog inte den andra hälften, men så är jag rätt uppen för det mesta. På gott och ont just nu.


100815



My no.1 and only <3
Han kommer få det så himla bra, men vem ska komma kurrande och trösta mig när jag är ledsen? Tillison får det jätte bra med sin mamma och halvsyster, för att inte glöma hunden!

100814

Lördag morgon, solen skiner, cirkelpass inbokat, kalas, förfest hos mig och sist men absolut bäst Melissa Horn! En lördag i full fart men det känns som om det kommer bli en bra dag. Går dagen var riktigt mysig, pappsen och jag åt gott. sen åkte vi förbi "gamlingarna" som han brukar säga. Efter smaskigt kaffe tog vi upp det där som hände för länge sen. Men det är som att parata med en sten-sugga. Gamla envisa gubbar, irriterad tackade jag för mig och åkte. Jag muttrara än, tänk hur det blir om han blir senil?! Ne fy inte ens tänka tanken. Nu får jag springa iväg och bränna lite!


100812





Jätte mysig cykel tur på 3.2 mil
Nu har jag punktering igen! suck!

CSN papper är i fyllda, kurs plan är hittad. Nu får jag kika på buss kort och dyligt. En billig skolväska är inhandlad! Kommer väl få köpa ny snart, billigt är ju oftast inte bra. Hade massa planer ikväll, men dissade dem och landade i soffan. Maten som jag blev bjuden på igår smakade lika bra idag, lovely!


100810

Ni anar inte vad jag ska göra snart, jag som avskyr att cykla ska cykla 1.5 mil, fiska, grilla och hem igen. Puuh! har ju redan träningsvärk i rumpan! Men det blir nog bra, måste ju testa sig själv lite! Jag överlevde gårdagen, grävde ner mig i jobb. Träning och tut-bingo (vi vann som vanligt inte). Drömde mardröm inatt, vad det handlade om vet jag inte men fy fasen för det! Låg svettig med hjärtklappning otroligt länge innan jag vågade gå upp ur sängen. Tände alla lamopr och stängde balkongdörren. Soff läge med amerikanska familje serier, fy fasen för det igen. Skönt att du var vaken så jag fick prata av mig lite <3     "Du sa rädslan den går över men den där oron stannar kvar"




100607

Jag är inte mig själv men det märks nog, jag jobbar på det. Jag är inte närvarande, vissa säger att jag är dum. Vuxit i hårfärgen. Himla kul. Det är mycket innanför pannbenet. Men. En tung sten har farit bort. Jag ska börja plugga, reserv 80 och jag kom in! Jag är grym! Eller om jag hade tur, hus som hellst är det nog meningen. Jobbiga papper som ska fyllas i så att allt blir rätt. E-legitimatin, wtf!? CSN?! Jag får sova länge nu och lösa det med huvudet på skafft!

Jag är grym på luftgivär, bara så ni vet! Resterande i femkampen kan kvitta, hehe! Personal fest för tillfälligt anställda var på tapetern ikväll. 25 stycken blivande/pågående/nyexaminerade ungdommar hade riktigt trevligt. Ett par intresanta diskussioner. Planer som sabbades och gamla minnen som jag elakt drog upp. Jag har insett att jag faktiskt har en riktigt bra kill kompis. Jag kan bli mer nostalgisk men jag avstår. Det är inte många dagar kvar på jobbet, känns overkligt.

Sov så gott! Imrogon blir det kent i gbg efter lite kvalitets tid med <3


100802

Jag är lite av en självplågare, på en av de segaste dagarna någonsin på jobbet. Jag har suttit med HÖGAR av papper, som skulle sorteras in i pärmar. Tre tjocka pärmar lyckades jag fylla, kreativiteten flödade, not. För att göra det hela lite bättre lyckades jag få fram en spelningslista som jag lyssnade på mycket under en jobbig period. Jag har ransakat mig själv, tagit mig tillbaka i tiden. I minnet finns varenda kännsla för varje rad kvar. Men jag sträcker på mig och knallar vidare! Ikväll ska jag knalla och skvallra.


100801

Kubbturnering 2010 är avklarad. Jag är väldigt glad att jag fick vara med, det gick över förväntan. Väldigt trevligt, det är lite intressant med små samhällen. Det blir väldigt familjärt. Jaha så det är du som är Monica?! Inte för att de behövde fråga, det var väl bara ett nytt ansikte. Haha lite små charmigt måste jag säga. Mysiga samtal, nya bekantskaper, nya planer. Sömnen har väl vart bättre, men jag har njutit av varenda sekund. Det är så otroligt härligt att se så förändringarna. Vi letade kantareller, men det var någon som hunnit före. Tråkigt. Men det är så mysigt i skogen, jag och mamma tog femman nyss. Helt genomsvettig. Dagen-efter-motion = Jätte jobbigt. Det är inte ofta tröjan byter färg. Duscha och sova!


RSS 2.0