100131

Sista dagen i januari, solen skiner som om hon ger allt för att den inbitna kylan skall ge vika. Öron som ömmar, huvudet spränger, låren dommnar och tårna håller på att spricka för varje steg man tar. Det är inte behagligt ute, det ser så otroligt skönt ut ute men skenet bedrar. När jag gick hem inatt så höl jag nästan på att ge upp, fy vad kallt. Och en korkad full brud drar ner byxerna och sättersig i en snödriva för att kissa. Hur korkad eller full eller kissenödig måste man vara för att göra det i -18 grader!? Jag har lyft mitt humör idag genom att beställa masssa sommar kläder :) En ny bikini, denna sommmaren ska jag bada massor! Det ahr jag inte gjort sen jag avr typ 16, sola och njuta. Nya utmaningar skall bestigas och jag ska utvecklas på alla fronter. Nu väntar sy maskinen på mig!


100128

Då var torsdagen snart slut! En riktigt rörig dag, det började med att jag vaknade av mig själv halv sju. Lite halv panik, på jobbet 0712. Snacka om snabb! Sen har det bara varit rörigt, inget har blivit fel. Bara inte som jag planerat. Jag har flyttat mitt skrivbord ca två meter. Det ser ut som jag vet inte vad. Men alla ska ju få platts så det är väl bara att vänja sig och försöka tycka att det är riktigt estetiskt tilltalande. Snart ska jag åka iväg och dricka lite kaffe. Kanske lite för sent, men det får det vara värt! Tänk om man skulle ta tag i livet lite mera. Få ordning på rutinerna. Jag har ju två balklänningar som absolut inte syr sig själva. Känner mig så omotiverad bara. Ganska omotiverad till mycket iof. Men som en otroligt trevlig människa sa: Det är bara att göra, du får väl strunta i dig själv. OOOH det kokar nästan, det är väl så men man kan väl uttrycka sig lite bättre! Ha det så bra!


100124-2

Nu kan man snacka om att jag är helt slut. Lite halvsvårt att sätta fingrarna där de ska, men shit vad kul det var. -Står ni still straffas hela gruppen men sit-up´s, armhävningar och hopp övningar. Det blev en straff omgång, en för mycket! Ne men det är skönt att känna att man lever! Jag blev genom varm, nu är jag sjukt trött. Hungrig också, det är ju ett jobbigt ont! När jag och pappsen konkat hit tvättmaskinen så var det ju för fasen inte några sladdar bakom dosan! Trött man blir, men det ska snart bli fixat! Det blev riktigt bra i badrummet iaf. Ne om man skulle äta lite och ta fram de där fruktansvärda plågeri böckerna. Man sover ju bättre om man gårtit lite! Hehe, helt ärligt det är nästan så illa. Tänk om man skulle få lite tid för vännerna i veckan, det blev noll vänner idag. Tyvärr, åkte till en människa som jag knappt kännde. Eller två rättare sagt. Jag är riktigt orolig, många dagar kvar innan man får svar. Fy fasen, orkar man en gång till?! Hur stark är man, hur mycket ska man prövas. Jag ser ju på flera av mina vänner att det går. Även om det är jobbigt, får man vara ego och tycka att man vill slippa? Det röstar jag för iaf!


100124

Nu är det söndag, min vilodag denna vecka! Det blir till att sova länge, sega sig i ordning. Hämta en tvättmaskin hos systra mi! Sen blir det till att inviga den, pyssla lite hemma och tråkigt nog öppna matteboken. Jag ska nog åka och köpa en liten inflyttnings present till syster också, kanon fin lägenhet! Lite avis måste jag erkänna. Det kommer förhoppningsvis bli lite fika får se vad man hinner med, det är så många jag vill träffa. Mina lindor, två kanon familjer. Varav den ena har utökat sig! Lilla syster och jag ska dessutom gå på box´n kick, vi kommer vara såååå slut! GÖTT! Det var visst inte så mycket till vilodag helt plötsligt, jaja nång gång måste man ju göra allt!

Om man har en så stark kännsla av något som man inte tror är möjligt, fast man ändå alltid kommer tillbaka till samma tanke. Är det då så att man bara inbillar sig för att man förmodligen är för skadad av alla filer. Eller är det så att det är en så stark och återkommande kännsla för att det är möjligt? Ni fattar noll antar jag och det får ni göra. Ibland skäms man för att man tänkt vissa saker!

God natt!


100117

Vitamin kuren är igång, orkade massa på gymmet men huvudet är fortfarande trött som aldrig förr. Det blir kanske inte bättre av att sitta i en bil i flera timmar och på en 3D bio. Men det var riktigt bra, riktigt kanon bra till och med! Perfekt balans mellan action och kännslor. Grymt bra gjord, de nästan tre timmarna flög förbi. För en stundsen upplevde jag något konstigt. Ett samtal med en otroligt betydelsefull person slutade med att jag slängde på luren mer eller mindre. Kännslor som jag inte ens viste att jag hade bara kastades ur mig. Kanske inte så brutalt som det låter när jag berättar. Men jag hade ingen aning om hur jag kände. Men nu vet jag och nu har jag fått ur mig det. Jag har varit lite små bitter sen i fredags så det var väl inte konstigt att det rann över. Visst är det jobbigt när man vet hur korkad man är som hetsar upp sig i onödan. Dock så har jag börjat i samma mönster, eller kanske inte så illa men ändå. Jag får nog bitcha till mig lite ändå, bättre än att vara långsynt iaf! Nu blir det sängen.


100112

Jag går om kring som en levande död. Kan det vara att jag lägger så mycket energi att lära mig allt nytt på jobbet? På fredag är jag ensam, hur känns det? Jo jag kunde lätt haft min guru ett tag till, en vän som jag kommer att sakna. Klarade att jobba lite själv idag, ett stort plus. Men det känns som om man har tre ton ansvar på axlarna. Tänket verkar inte fungera som jag vill. Nu får det bli sängen igen, känner mig ganska nöjd idag iaf. Tränat, lagat massa pasta gratäng och städat lite lätt. Sängsängsäng sovasovasova sängsängsäng!


100111

Nu är jag vaken på rent vres, det går nog inte förklara hur trött jag är. Någon form av vitamin brist? Järn kanske, har något svagt minne av att man kan bli trött av det. Jaja en god natts sömn borde göra susen, om man får en. Jag små ler lite fånigt, små egenheter som biter sig fast. En otroligt givande promenad med lilla syster förut. Vi pratade väldigt öppet utan att märka att det gick två bekanta till henne bakom oss. Vi fnittrade och jag skämdes som om jag varit 14 igen! Genom frusen våldgästade jag en kompis, fem min catch-up är allt som behövs ibland! På tal om något annat, mitt godis sug har varit borta riktigt länge. Fantastiskt! När jag blivit bjuden på fika så stod det nästan upp i halsen, för sött. Att jag skulle säga så trodde jag aldrig. Men ikväll var jag lite små sugen, så lite choklad fick det bli. Men inte så gott som det borde varit. Men jag gråter inte, socker beroende är det sista man vill va. Imorgon får det bli gymmet igen, ses laga massa mat lådor. Orkade inte idag, det räckte med LL, katalogblädder med mamma och så promenaden förståss! Nattinatt! Nu fortsätter jag in i dimman, fem minuters bloggande får duga som socialt uppvisande.


100110

Jag hade nog en av mina top tio bästa dagar igår. Jag vaknade lagom innan klockan ringde, tog det lagom lugnt med morgon fixandet. Träffade världens bästa farmor på torget, det var lagom kallt, lagom mycket folk och jätte mysigt. Vi kikade på bebiskläder, hon köpte lite och lika så jag. En snabb kopp kaffe hos en halv sjuk kompis, välbehövligt. Jag tog en vild chansning och knallade bort med de ny inköpta bebiskläderna. Jag hade tur. Efter yttligare massa kaffe och fika hade jag fåte en regäl dos med självförtroende. Nya insikter och ett allmänt välbehag. Kvällen spenderades hos plastis, god mat, vin och massa skit snack. Mitt i den bitande vinter kylan knallade jag från henne. Under många timmar hade jag otroligt roligt på andra sidan staden. Det blev absolut grädden på moset, mycket ärligt prat och allmänt oviktiga saker. Massa kärlek, det fullkomligt strålade ut. Jag sitter fortfarande och myser av bara tanken!


100108

Vad härligt med fredag, jag är helt slut i huvudet. Det är så sjukt mycket att lära sig och min guru slutar på torsdag. Vi har våra diskussioner, men skulle tydligen kunnat tro att vi varit gifta i 50 år. Inte mina ord. Men. Jag kan nog hålla med, riktigt kanon kille. Men. Vi är för lika, för många egna principer och en släng av autism eller liknande var. Men jag jobbar på att lära mig så mycket jag kan, det är fortfarande riktigt suddigt. I CAN DO IT! Nu ska det bli riktigt skönt att krypa ner i badkaret, efter ett riktigt hårt träningspass. Jag var riktigt sugen idag, igår var det mest för att jag skulle men idag var det as gött! Jag kunde knappt gå ner för trappan för bena skakade så! Wiiho, men imorgon är jag lite ledig fårn gymmet. I lite mer än en vecka har jag skjutit på en vilande tandvärk, tandläkar ångest! Men när man inte kan äta sitt favvo bröd på fredagar så får man ringa. Tre kvart senare låg jag i stolen. Jag hann knappt ladda upp någon ångest, riktigt bra. Synd att man inte kan ha vanliga kontroller på samma spontana sätt. Men ag hade inte hål, eller som jag trodde en spricka. Det var så enkelt och smärtfritt som det kan bli. Jag är nöjd, det bästa är att jag inte behövde betala. De drar ju lite pengar varje månad, vilket är det bästa jag någonsin godkänt! Trotts att jag nästan ångrade mig för att det var "helt jävla onödigt, de bara sniker pengar". Ne nu blir det bad och sen soffan!


100103

tre dagar in på det nya året, inte bloggat på länge. Saknar inspiration till det, eller så är det tiden? Jag har haft en kanon jul och riktigt bra nyårsafton/nyårsdag. Längesen jag jag fortsatte festen efter tolvslaget. Det visade sig sagen efter, trött som ett as. Men det var inga fel med att ligga kvar i sängen tills sena eftermiddagen. Snarare tvärt om! Men jag känner mig aningen ur fas. Så ni får ha lite överseende med mig nu, vintern tar sakta kål på mig. Det kommer väl senare eftersom det är väldigt fint med snön, ljusare. Men om ett par månader kommer jag att blomsrta ut i takt med krokus och vitsippor! Iklädd mina nya träningskläder ska jag haltande halka bort till gymmet! GÖTT! Ikväll blir det taco´s hemma hos mamma, formellpresentation. hehe!

BTW min dröm i natt var inte att leka med, när man inte vet om man ska skratta eller gråta är det jobbigt! Haha ne jag skrattar nog, det var ju bara en dröm!


RSS 2.0