100729
100728

Nu är det mindre än en månad kvar på jobbet. Reserv 80 känns svårflirtat. Vad händer i höst? Ja vad man ska sysselsätta sig med är en fråga. Jag kommer väl ha tid att få ordning på konditionen. Hoppa fallskärm. Njuta av allt det goda. Kolla kurser för våren. Jag ska nog kika om jag kan göra sen anmälan i skövde, de har några platser kvar på endel kurser. Intresanta vet jag dock inte.

Kvällen och natten spenderades med ett par otroligt trevliga kollegor, Tisdax. Vilket innebar en otroligt seg onsdag. Sutade tidigt, choklad, pizza, glass och grillning. Nu är jag trött och får nog hoppa i säng. Jag har dessutom få se något så otroligt som min bäästa väns bebis, femton centimeter. Det ska bli så spännande! Hon tar ett stort steg in i vuxenvärlden och jag lyssnar på Good Charlotte.


100725

Inspirationen för datorer försvan när solen kom. Denna sommaren som verkar vara slut nu har jag verkligen tagit vara på! Jag har cyklat till jobbet i kjol, bara för att det är sommar och att det är varmt när jag slutar. Mini-golfat så mycket att jag inte kan hålla räkningen, en storslagen vinst över "den oövervinerliga". Det kommer jag leva på länge. Jag har besökt Öland för första gången i veckan. De bjöd på strålande solsken, kokt-kräfta-look, och helt fantastiskt kanon bra camping-upplevelse. Nära-döden-upplevelse kl nollsexnollnoll, varmt, syrelöst och fast i en sovsäck. En yrvaken kille frågade vad jag sysslade med, PANIK!! Jag kommer inte ut! Haha, ett par goda skratt och sen fick vi sova lite till inne med ac.En bilresa som vi kommer minnas, jag citerar Mia Skäringer: Höger eller vänster Mia? Höger eller vänster Mia?! Höger eller vänster Mia?!! (Jag svarar höger, men menar givevis vänster..) Har ni inte läst hennes bok så gör det, nytt sätt att se på livet. Hur som hellst, många km på för små och krokiga vägar (Två illamående tjejer i bilen, my bad) Anlände jag till Skövde när ett par för få timmars sömn hos en väninna.Tåget rullar till Gbg, vi anländer lite för trötta och riktigt peppade! Hotellet hittas med en gång, favvo-fiket och massa affärer senare är det dax att snygga till sig. Tredje parten anländer och vi är påväg. Blackwidows sparkar loss, riktigt bra. Skit bra faktiskt. En lite för lång väntan och sen kommer GOOD CHARLOTTE upp på sen, de äger. Jag blev påminnd om hur jäkla mycket jag gillar dem. Vipps och jag var fjorton år och kunde varenda textrad. Två nya låtar och det var bestämt att vi åker på dem när de snart kommer till sverige. Takida var uppe precis innan P!NK, de var bra, men inte mer än så. Från en stor låda i luften hoppar P!NK ut, entren var storslagen, showen var igång. Det var 110% från start till slut. GRYMT!

Fötter och rygg ömmade, magen kurrade (6h stod vi, hoppade och sjöng!) Nästan ingen kö på Max, tre minuter senare var vi på hotellet. Fnittrande åtvi och njöt av upplevelsen!Imorgon är det jobb igen.


RSS 2.0