100622Hittade massa gamla bilder, här har vi några klänningar som jag sydde för tre resp 2 årsen.

100616

Idag är det fyra årsen jag tor studenten, minnen! Denna underbara soliga dag har spenderats med my numbet one! Tjugofyra underbara timmar. Allt började med en kvällspromenad medans solen gick ner. Vi lagade mat, riktigt gott. Färskpotatis, fläskfile och sallad. Halv elva var det klart! Tv mys till småtimmarna, sovmorgon. Jag har sovit som en stock. Vi rullade ut till stranden, årets första dopp. Strandspel, supersnabbdusch och sen Shoppingcentret.


100613

Jag har vandrat i gamla minnen, det är sig likt trotts många förändringar. Gatorna man kan innan och utan. Barn som man kan sätta namn på även om man inte vet vad de heter. Hur komer det sig att det alltid finns vissa sorters barn. Av alla jag känner så kan man se vilka "nya" barn som är precis samma. Är det något förutbestämt, en genetisk ordning på samhället? Där var jag, min bästis i ettan. Killarna som bråkade, på sina egna sätt men det kunde lika gärna varit vi för massa årsen. Ska hon som har samma plats som jag vandra samma stig som jag? Förmodligen inte, men det är en rätt intressant tanke. Jag har funderat på mig själv, hur kommer det sig att man trampar i vissa spår. Ska jag falla så ska det finnas tid att falla fritt. Gårdagen var helt kanon, bästa dagen på länge. Tre kanon tjejer och jag åkte för att kolla på sex and the city filmen. Vi skrattade, funderade och bara njöt. Den var i en klass för sig. Kanske för att den träffade så klockrent, vem vet. Ett sent och spontant besök hos syster slutade med en kanon kväll på Stadt. Jag var så sugen på att dansa, det var glädje på högsta nivå. Massa gamla hemvändare. Skratt och åter minnen. Det spelades gamla låter, börjar jag bli gammal när man njuter av det? Jag lekte med elden, gång på gång. Det var kul!
100612

Nu kan jag andas ut, börja njuta av sommaren (om den hittar tillbaka) Trotts skit väder var alla vackra flickor glada. Klänningarna som jag slitit med blev kanon, genom frusen och halvt dränkt cyklade jag till pappsen igår. Ett glas vin och pizza, perfekt på en fredag! Jag sov tio timmar inatt, helt slut efter denna veckan. Fyra av fem på min avdelning var borta, kaos kan man enkelt förkorta det. Jag hade förmodligen sovit längre, men en bästa vän skickade sms om kvällens planer. Det blir sex änd the city i staden som gud glömde, haha elakt men sant! Ett långt och gött pass på gymmet, en kal cykeltur till P för att färga hennes bryn och fransar. Jag ska nog köpa lite färg jag med, skönt när man ska till stranden och bada! Mr A är iväg och roar sig hela helgen. Han lät som en liten pojke som fått en stor traktor på jul. Söt. Att bilar kan vara så kul, hur kommer det sig att 90% av alla män älskar det, skiner upp som små barn? Jaja inget går väl upp mot en shopping tur!
100609

Idag trodde jag mig se ett spöke, åter igen slås jag av likheten. Idag var det extra kännsligt. Minnet av att gå och leta. Ring och undra. Vad som skulle slå undan bena ett par timmar senare. För att vara exakt så var det igår, för fem årsen. Likheten är slående som sagt. Mitt starkaste student minne är från året innan jag tog. Full av förväntan om vad som skulle vänta oss nästa år, samtalet som inte gjordes. Skulle det gjort någon skillnad, vem vet. Det är inget att grubbla på. Till baka till nutiden. Så lyckliga studenter, vad de sjöng. Många kommer inte kunna prata imorgon. Lilla Lojjsan var i bra form, men massa vatten och mat så var hon redo för en vända till. All lycka till henne och alla andra!

Jag har precis lagt på telefon luren, en spinnande favvo kille i knät. Vad ska jag göra?


RSS 2.0