100330

Jag betraktar mig som dissad, men so what! Faktiskt. Det händer ju inte på alla fronter, idag har jag lagat min speciallité. Det gick hem! Sen har jag lyssnat på en stackare som försökte övertyga mig att tjäna pengar på ett"pyramidföretag". Ooooh vad frågor jag hade, men jag höll mest tyst för att skona hans självförtroende. Men helt ärligt, pinsamt dålig retorik. Men vem är jag att säga det! Jag ska efter bra rådgivning ( vad jag än vet att jag mår bäst av men inte kan säga det själv säger hon! <3 ) Nu ska jag sluta matten, jag kan nå mina mål ändå!

Jag längtar såååå till på fredag! Ska bli så skönt, läsa lite, prominera, skratta och bara ha det bra!


100328

Att det alltid ska vara så himla förvirrande med att ställa om klockorna, kan vi inte lägga ner det? Jag lägger min röst på det. Vilken bra helg jag har haft, i fredags (efter på tok för många krongliga timmar på jobbet) blev jag bortskämd hos mormor och morfar. Jag blev hämtad, massa feed-back, god mat och let´s dance. Jag fick skjuts hem och sen somnade jag som en stock! Drömde aningen för mycket, liite orolig innombords än, men det går väl över! Igår satt pappa i en brasse slot med vinterjackan, luvan på, öl i handen och kotletter på grillen! Fantastiskt gott! För mycket snask blev det på kvällen med en familj som jag känner mig allt mer hemma i. Konstigt faktiskt, på ett spännande sätt. Vi planerade påsk helgen, det kommer nog bli hårt. Jag ska fixa gratäng och sallad, samt efterrätt. Någon som har något kanon bra enkelt och skit gott förslag? Det är bra om det går att packa i en kylväska eller snabbt utan massa elektriska hjälpmedel går att fixa på plats. Jaja lite spel och en kultfilm senare somnade jag otroligt skönt, gnisslade tänder och pratade i sömnen som vanligt! Haha jobbigt när alla "störs" av det utan jag! Men jag ska bli tvåtusenkronor fattigare snart, måste verkligen skaffa bettskena. Dö sexigt, dreggel! Haha men jag kan ju inte prata då heller! Hur underbart är det inte med söndagar då man kan ligga kvar i sängen jätte länge, speiellt de söndagar då jag får mysa! Nu skulle det blivit kalas, tyvärr blev det inställt. Hoppas att du kryar på dig! Jag ska ut på promenad och lite mys fila på esplanaden!

Om man ser ut som en clown när man ler, är det en komplimang? Hehe känndes inte så, men av den fantastiska blicken jag fick så tror jag att det var det!


100324

Mitten av arbetsveckan, känns som om det var fredag idag! Så var det ju inte, konstigt hur man kan känna så! Men idag har jag gjort lite ärenden på staden, inhandlat ettårspaket och lite lyx till köket! Min älskling fick sig ett bad idag, han kommer nog inte att sova i min säng inatt! Fasen vad sur han är! Signe kan inte låta bli han, förföljer han. Trotts att han fräser som en dåre! Hihi ja man skapar ju fantastisk harmoni här hemma! Det blev ett hål i min tröja, mindre kul..Men nu har jag lyckats förstöra två likadana så det är nog inte meningen att jag ska ha dem. Ett rivmärke som precis paserar bröstvårtan svider liite. Men jag klarade att tvätta han själv! :)

Ååh så fint det blev!

100322

En helt okay måndag, lagom att göra, lagom trött. Massa gos och mys, kärlek! För en stundsen fick jag ett hårt slag i magen, eller bröstet, svårt att säga. Svårt att veta hur man ska reagera, så jag ska nog fundera ett tag till. Se om man kan få sova lite tro, jag vet flera som inte sover inatt.
Imorgon är det matte-b skit, jag har helt ärligt en massa ångest för det, fy fasen. Att man utsätter sig för sådant här är ju otroligt. Men det är bara att bita i det otroligt sura kunskapsäpplet!


100321

Nu är jag hemma, trött som ett as! Men gud så trevligt jag har haft. Inga krav, jag har fått vara som jag är. Jag har dessutom varit en otroligt grymm bilförare! I alla filer, broar, viadukter och stopljus lyckades jag ta oss osladda fram till hotellet. Jag viste för det mesta vart vi var ( eller åt vilket håll vi skulle ) Många gulkörningar, lite halv taskiga filbyten och en och annan mindre lämplig övergång. Men vad gör man när folk är hysteriska och vägar svänger åt fel håll! Hihi det gick kanon! Vi fikade på ett jätte mysigt franskinspirerat café, såg en otroligt bra 3D film. Tim Burton har gjort det igen! Sen åt vi på en London inspirerad resturang, skvallrade och drack vin. En ganska tidig kväll och sen hotellfrukost! Underbart! Vi gjorde stan, jag är nu mera ganska fattig!

Hihi att lite ytlig lycka kan kännas så bra! Vet ni imorgon är det måndag och då har det gått 8dagar! Det är på tiden då kan man tycka! :D


100319

Nu har jag kommit på mig själv att tänka -Om bara jag... Men sen från ingen stans så kom en tanke flygande. Måste vara någon otroligt smart tjej som sagt det till mig fast jag inte kom ihåg det. Men hur som hellst. Hur kan saker bli bättre om man bara..det måste ju gå och bli bra ändå?  Jag måste bli nöjd med saker som det är för annars kommer jag inte bli nöjd ändå. Även om jag bara... Sant? Jo så är det nog, man blir nog bara deppigare när man inte klarar det som man bara skulle göra. Kvällen kommer spenderas med att försöka få lite gröna fingrar, mat som jag slipper laga och trevligt sällskap. Riktigt slappt, kan behövas! Riktigt trött och imorgon bär det av för lite tjej helg i stora staden som jag ska köra i!! Ojojoj hur ska detta gå? Min provata super guid ska ju inte med, men hon får ligga på snabbvals knappen! Nu klirrar det oroväckande mycket i trappan. Massa grabbs som ska parta, hoppas att de drar till krogen så jag slipper allt oväsen när jag ska sova. Haha hur gammal lät jag inte nu, men så är det. Jag är trött och vill kunna sova! Nu ska jag hoppa ur jobbkläderna och i något ännu mysigare!


100317

Idag är jag mer människa än på länge, skönt! Känns lite dumt nu när man lämnat massa blod och sånt. Fast jag är ju inte bra, bara bättre! Underbart, jag klarar nog av två timmar till! Idag har jag varit otroligt fånig, kanske inte som igår. Haha det är ju pinsamt! Femton år igen! Får ni någonsin en så stark kännsla om att ni vet en sak, till exempel någons namn. Fast ni kan bara inte komma på det, eller koppla ihop namn med ansikte. Eller sammanhang? Jag är lite två sidig, som vanligt antar jag bara att jag inte kan erkänna det! Just nu skulle jag kunna tänka mig en promenad, gärna till en affär. Så sjukt godissugen! Men då måste jag hoppa ur morgon rocken, jobbigt! Oooo nu kom jag på en omväg jag kan gå! haha ne nu får det vara bra!

En sak till bara, jag är inte gravid. Jag lovar, det finns inte en chans, så det kan vi stryka på listan.


100316

Jag känner mig ungefär som gräset, brunt, jordigt och fullt med grus. Saknad av sol och värme. Men det ska väl bli ordning med det, en vecka på sin höjd tycker jag. Jag har ställt in alla planerade aktiviteter, det är bara jobb och sömn som hinns med. Hur jag ska orka med matte-skiten på fredag? Det är en bra fråga. Det som går på rutin fungerar, korta power-naps på en hård bänk i ett kallt rum, gör att jag klarar av dagen. Tänk om de inte hittar något fel, vad gör man då? Det känns som om hjärnan sakta tynar bort, jag kan veta att jag fått instruktioner om något men kommer inte ihåg det. Det kan vara så att det är för mycket i huvudet nu men det måste vara något mer. Jag sov tre timmar efter jobbet idag. En promenad med far och nu går det inte vara vaken längre. God natt!


100314

Igår var jag på staden med bäste farmor! Jätte mys! Jag lyckades dessutom göra av med massa pengar, jag hade absolut inte tänkt att köpa en jacka. Men jag är så himla nöjd, skit snygg. Så himla jag! Jag hittade den på Lindex, 599 fick den allt vara värd!
100312

Nu var fredagen slut och lika så jag. Det har varit en riktigt seg vecka. Ett matte prov som totalt sänkte självförtroendet, en dimmig vecka. Det kan vara så att jag har för mycket i rullning nu, på båda sätten. Jag blir så trött på mig själv. Ibland känns det som om jag står utanför och kollar på medans saker sker. Otroligt frustrerande. Imorgon ska jag sova halv länge, mysa med farmor på stan. Köra slut på mig själv på gymmet, sova och ta mig i väg till en allt för underprioriterad familj. Men det är mycket i rullning nu. Nu ska jag lyssna på helt fel musik och somna!


100310

Nu har jag rullat in i en lite för liten cirkel, men jag lyssnade på kroppen. Jag gick hem väldigt tidigt, jag la mig i sängen med filten och massa katter överallt. Nu sitter jag lagom trekantig, somnade aldrig men skönt att slipp ha öppe ögonen. Det ligger otroligt taskig energi på bordet nu. Prov på fredag så vad gör man, försöker. Jag ska klara det, en stor godis skål står även och väger upp allt negativt. Dessutom har jag bokat in mig på massage, så himla värd det! Nästan en timmes lyx för knappt femhundrakronor! Så värd det!

Jag blev så himla imponerad på jobbet idag, en kvinna jag jobbar med ska vara ledig en vecka. Hennes man också, men inte påsklovsveckan! De har två barn, låg och mellanstadiet, men de ska ha en veckas ledigt ihop. Hur underbart är inte det, det finns hopp för framtiden i mina ögon! De har inte något mega projekt att fixa heller, - Kanske åka till ikea. Hihi så underbart!

Imorgon måste jag ha med mig hjärnan till jobbet, idag har jag varit livsfarlig, nog om det. Men imrogon ska jag skriva en analysrapport, jaha och hur gör man?! Spännande, men det borde ju finnas någon som vet hur det ska se ut så det ska väl lösa sig. Kul med mitt lilla projekt som snart är avslutat. Imorgon ska jag ta turen i hornen!


100308

Tänk vad bra det vore om man fick veta vilken väg man ska välja. Som en vän sa -Bara kika in i framtiden en enda liiiten minut. Men det är väl charmen i livet att inte veta och ständigt stå mellan olika val. Vad vågar man sattsa? Vinna eller förlora? Ja det är ju det man inte vet. Jag har valt bort att chansa, tidigare var det ett klassiskt familjeliv som hade övertaget. Men hur bra blir ett förhållande om den ena parten, eller båda för all del, om man inte vågar chansa en period i livet. Det är ju trots allt bara en av många perioder. Kan man utvecklas och låta utvecklas tror jag att det bara kan bli bättre. Prövningar stärker. Men vad vågar man? Det finns en risk att mitt val som står om två kan bli om tre. Men jag ska sattsa! Även om det är otryggt, ovant och otäckt! Huvudet spränger och sysslorna bara växer. Sova eller fixa? Ja här blir inget av det gjort iaf!


100307

Ikväll har det varit 50-tals fest. Kul. Jag har precis duschat och ätit. Trött som bara den nu, halsen är helt skrovvlig och ögonen sträva. Det var ok att röka innomhus, det var två som inte rökte. Det säger väl lite om hur jag luktade och förklarar väl mina ögon och hals! Go musik och lite nytt folk, jag har haft en bra kväll. Men gud så skönt det ska bli att sova nu!
100306

OOh vad underbart att vakna upp av att solen lyser upp min tillvaro! Det är 16 grader varmare än när jag gick hem igår! Härligt! Nu ska jag göra ett tyck och ta mig bort och sy lite balklänningar! Jobbajobbajobba! Men vad gör det när solen skiner så? Min fredag kväll var så himla bra, jag är fortfarande helt glad. Skön känsla, jag har fått en övning för att öka den vänstra hjärnlobens aktivitet. Dvs den som styr alla positiva tankar och känslor, häftigt va? Vetenskapligt bevisat också. Ha en underbar lördag!


100303

Dessa shoppade jag förut idag, riktigt fynd!När jag kom hem låg dessa i brevlådan!


Tänk när man kan gå om kring i det! Känns en aning långt bort nu..men solen har ju strålar, en blå himmel och massa kvittrande fåglar! En fika har lyft upp mig, imorgon är det livsstilsutbildning på jobbet som gäller! Jag är så pepp!

100302

Det sägs ju att man inte ska ha personer i sitt liv som tar mer än vad de ger. Det tåls att fundera på, just nu vill jag bara få. Jag orkar inte ge. Jag kämmpar verkligen för att ta mig upp, njuta av att våren är på väg. Men det är en brant och lerig jäkla väg. Sådär skit halt och klenigt. Det mesta runt om kring mig bara tar, imorse gick jag hela vägen till jobbet och försökte känna mig sjuk. En anledning att bara krypa ner under täcket. Men jag vill ju jobba, kanske inte just idag, men jag vill och jag trivs. Jag hade ju bestämt att jag skulle träna med lilla syster och en liten tur till andra sidan stan. Sånt gör man inte när man är sjuk. Vilket jag inte är, men vad skönt det vore ( inte att vara sjuk men att va hemma, när det bara är tre veckor kvar kan man inte med att ta vara på sig själv en dag). Ligga i sängen hela dagen, ladda batteriern. Jag vill åka bort, solresa vore det bästa. Men det blir lite tajt om pengar, en weekend av lugn och ro. En bra bok, massa te, långa promenader och ja vad behövs mer? Det blir inte roligare än så här, tänk om man skulle skita i allt imorgon efter jobbet och lägga sig. Vakna upp och alla i-lands "problem" är borta. Fy vad tråkig jag är när jag skriver så här. Det är ett bra liv jag har, jag är bara lite extra känslig nu. Ni vet när man tolkar allt till något negativt. Sen inser man att det inte är så men det hjälper föga. God natt.


100301

Första dagen i första vårmånaden, det märks...inte! Fy jag har gillat denna vintern, trots kollosala mängder snö och kyla. Det har inte varit något slask. Men idag, massa slask, otäck snö som ytat upp innanför luvan. Blöta fötter, måste ärenden på staden. Fy. Dessutom sov jag lite dåligt inatt, men det går alltid att vända en dag. Efter ett pass pilates känner jag mig hel, jag vill gärna fortsätta med det. Lillasyster verkade inte så motiverad. Men jag har en inrestress, eller orolighet som jag får kontroll över. Dessutom är det massa bålövningar (eller säger man bol?) Statiska magövningar i en timma samtidigt som man fokuserar på andningen och de kroppsdelar man använder. Underbart, man ligger och blundar helatiden också! Avslappnande. Jag ser fram emot en löst planerad fjällvandrings semester.


RSS 2.0