100531

I rask fart med fuktiga kinder har jag kännt försommarens alla dofter. Gatorna kryllar av fulla ungdommar, vissa glada, andra gråtandes över någon stackars kille. Vilka minnen, sköna fyllor som slutade i gråt. Fnittriga tjejer, plocka äpplen musik. Jag tänker mig tillbaka, vad skönt det känns att bara minnas hur härligt det var. Det kommer nog vara så om ett par år. Nu finns det bara en tryckande kännsla i bröstet. Massa tankar, min kontrollbehov gör sig synligt. Bra start på veckan, hur ska vi kunna ha roligt på fredag? Jag har tappat lusten, får man svära åt idiotiskt hård affärs värd? Tålamod existerar inte, det måste vrida sig i magen på de som byggt upp allt. Det bara faller i bitar, del för del plockas bort. Snart är vi ett företag mindre i stan. Idag varslades tjugostycken. Jag som är visstidare kan ju se i stjärnorna efter förlängt. Mitt hopp ligger i studierna. Jag har ju tre alternativ, något bore man ju komma in på. Det är så sjukt orättvist att man som nyblivna tjugotre år ska behöva gå i genom tre varsel som drabbat mig direkt. Det är bittert på jobbet, personalfest på fredag. Hur kul blir det tro? Jag funderar på hur jag ska kunna bli mer spontan. Jag hade ju indirekt planerat hela hösten, det gick ju bra. Ne deppigt värre här nu. Jag har haft en bra helg iaf, bröllop. Morsdag på landet med grillat, färskpotatis och rabarberpaj.


100528

Idag har jag gjort staden, det var väl lite i sista sekund. Inte helt min stil, men det är faktiskt lite skönt att inte vara så planerad. Jag fick köpt en bröllopspresent, strumpbyxor (att man ska behöva det när maj snart är slut!) och lite solpuder. Jag har aldrig haft det, men det är svårt när man inte är riktigt lika vinterblek längre. Lite för att matta av vill jag ha, det är ju bara att testa. Kul att shoppa lite, jag ska nog hålla bättre i pengarna. Mycket löst knutna nöjen och förmodligen en hård höst som väntar.

Morgonrocken är aldrig så skön som en fredag eftermiddag. Vattenkokarn bubblar snart, det blir en lugn kväll. Inte helt spikad än. Slappande i min soffa eller i en god vänns. Det blir 100% lungt vilket fall som hellst. Ska försöka ta mig upp skapligt i tid imorgon, inbillar mig att det är skönt i spåret på morgonkvisten. Det går bättre och bättre. Lite tips från kollegor och egen motivation gör det möjligt. En sådan start kommer garanterat göra att jag känner mig ännu finare i min klänning. Ska bli så kul att få ha fin klänning! Jag har gjort ett jätte fint paket till dem! Ibland hittar jag ovanligt kreativa sidor hos mig själv.



Fine klänningen, måste bara strykas!


100525

Då ska vi se om jag har något trevligt att säga? Ne inte direkt, det händer inte så mycket. Glass och magkatarr var inte en bra kombination. Men glass var riktigt gott! Ett efterlängtat besök, undra om det var jag eller Signe som gillade läget bäst?! Livet är hårt, det finns så många vinklar. Men vad vore livet om det var utstuderat i förväg? Jag brottas med mina mindre och det finns så många som brottas på riktigt. Jag börjar känna ett lugn i mig själv. Jag börjar trivas med mig själv. Skön kännsla. Nu börjar eurovision del 1, jag funderar på att dissa allt vad det heter i år. Jag vet, jag älskar det! Men jag ska på bröllop på lördag och missar då hela alltet. Repris är inte att diskutera. Ne jag får nog börja kika lite iaf! Imorgon ska jag bjuda mina kollegor på glass och choklad sås. Det är livsfarligt att ha massa glass hemma. Så det är bäst att bjuda bort den! Hihi.


100523

Ännu en helg har gått förbi. Jag börjar tro på karma, vad annars skulle det vara? Jo iof så behöver man inte se så egoistiskt på tillvaron och då kan det bara vara otur. Eller kan det vara en prövning, ett sätt att stärka mig på? Jag kanske får öva, första prövningen gick sådär. Det vred sig i magen, jag måste bort! Ett raskt varv i trädgården och sen var det dags för försök två. Andra ronden avslutades fort, jag andades ut. Luskade och tisslade. Jo det var så, det var inte bara jag. Nu återstår bara frågan hur man ska ställa sig till situationen. Ett senare problem. Myggorna var riktigt ettriga igår, men jag är nog inte lika alergisk i år! Det var så himla underbart väder igår! Nattpromenaden i sommarkläder var helande för själen. Ny bäddade lakarn, en aning för varmt, så trygg. Morgon promenad i sommar kläder till affären för frukost inköp. Jag fick visa mina vollyboll skills, inget att visa upp. Grillmat för andra gången på helgen. Gymmet, 2,3:an i skogen. Wallander-prästen. sova.


100516

Jag har haft en fantastisk helg, jag har knappt gjort något. Bästa farmor och jag gjorde staden i går. Underbara mormor höll mig sällskap och fällde kommentarer som bara hon kan. Ärligherten själv, jag har uppenbarligen dåligt tålamod. Stressar upp mig i onödan och jag är långsint. Men jag älskar henne ändå! Ärlighet var ordet. Kvällen bjöd på uppriktighet, grillad ytterfilé och massa ostringar, prova dem! Efter en minst sagt familijär lördag hade jag svårt att somna, jag tänker förmycket sägs det. Jag klev inte upp ur sängen förän halv tre, lunch, gymmet, slappande, dusch och snart taco´s.


100514

Kroppen känner sig gammal, påsar under ögonen. Men det är kul när det är mycket att göra. Skillnaden på det här jobet är att jag är väldigt okunnig. Vilket visade sig vara bra för mig idag! Alla smartisar var lediga så jag kunde inte göra mer, 1500 gick jag till gymmet. Skit gött! Det har blivit bort prioriterat när jag jobbat så mycket, nu sitter jag här som en tonårstjej i tant kropp. Jag väntar på en golf som låter för mycket, en pojke som får mig att le. Det blir grillning ikväll med, jag har nog slått förra årets antal redan. Det bådar gott för en bra sommar. Jag känner ju alltid att jag grillar för lite, äter på tok för lite jordgubbar och färskpotatis. Dessutom badar jag förlite, ändring! Nästa vecka ska jag ut och åka inelines! Spännande, för si sådär sju årsen var jag rätt kass. Min galna syster tyckte att vi skulle åkat ut till Källby, ta en kopp och sen tillbaka. Över kurs tror jag!

Ha en fantastisk helg!


100510

Idag har jag fått en stor sten ångest bortplockad från hjärtat! Jag sitter i soffan och njuter av att bara vara. Vackra snitt blommor överallt, balkongen är så vacket. Smultron och örter i mängder. Jag försöker att inte planera så mycket, ta det lite som det kommer. Men jag vill så mycket, tiden räcker inte till. Två otroligt vackra tjejer väntar på sina klänningar. Men jag ska ta och göra klart dem. Det är ju så lite kvar att det är pinstamt.

Jag funderar på hur jag ska få ihop livet, förra veckan blev det femtio timmars arbete. Vilket är jätte bra, det blir massa timmar att plocka ut i sommmar då jag vill vara ledig. Det blir en vecka på öland. Spännande, jag har alltid velat åka dit. Det är väldigt otroligt att en människa kan utvecklas så otroligt fort bara man är riktigt tydlig. "Det är så det fungerar, rakt och ärligt". Jag chockas varje dag, det blir varmt i hjärtat, pirr i magen och glansigt i ögonen. Det är ett stort tecken på att även jag utvecklas.

"Du lyssnade inte på vad jag inte sa", men det går bra ändå. Dumt att lägga ner energi på sådant. Men jag har laggt ner ett par timmars funderingar ändå. När man står och maler torkat slam hela förmiddagen har man tid till sånt. Ensam med hörselskydd och ansikts mask, ett bra tillfälle. Jag hade en riktigt bra konversation med mig själv, jag får bäst svar då!

Nu ska jag återgå till min choklad och talang, jag älskar denna typen av underhållnings program. Vad man känner med allt otroliga människor!

100509

Jag är helt klart en av de rikaste i världen. Jag har världens bästa vänner, jätte fantastiska! Min födelsedag igår var helt kanon bra. Det var inte stressigt, jag hade inga krav och hade gjort det lätt för mig! Så ska jag fortsätta, kontroll behovet tynar bort! Det blev så himla bra, massa fina paket. Bäst av allt var alla fantastiska människor!









           



LOVE!! Min balkong har blivit en vacker oas!

100505

Jag känner mig aningen ur balans, lite lätta humörsvängningar. Efter en skön runda i skogen kändes livet riktigt kul. Jätte förväntans full. Nu har jag även handlat klart inför lördag, en promenad väntar och efter det blir det förhoppningsvis en snabb catch-up. Stegtävlingen på jobbet var ju slut, men eftersom det är så lång tid kvar ska vi "gå till bryssel". Så nu är det bara att lägga i en högre växel. Vi kan bli först dit! Och nu har jag ju vart i spåret, det kan bli en bra vana! Jag tror att vi är i danmark nu, steg mässigt asså! Det ska li riktigt kul på lördag, massa trevligt folk! Förstår inte riktigt vart ca 20p ska få plats i min lilla lägenhet, men finns det hjärte rum så!


100504

Idag har jag fått en blomlåda, hink och blommor av mamma. Födelsedags present i förskott, det blev jätte fint! I hinken ska jag förhoppningsvis ha en av mina och pappas tomater, om de växer till sig! De är liiite pyttiga än. Dessutom har jag tvättat lite till, diskat och damsugit. Skafferiet är iordningställt och shopping lista är skriven. Oj vad duktig jag har varit idag! Imorgon blir det gymmet och sedan kalas-fika-shopping med A. Jag måste nog laga lite mat, sista matlådan går imorgon. Uhuu jobbigt, massa disk..igen!

Jag känner mig lite crazy nu, jag tror att jag hittat mig själv. Lite halvt orädd, nyfiken på livet och känner att jag vill leva för var dag. Göra saker som man vill, rätt som det är så kan man inte göra allt. "-Pengar är ju till för att göra roliga saker, inte för att läggas på hög." En del nya människor ger en lite perspektiv. Om två veckor blir det G-kås, ska bli lite kul! En blond tjej duo ska testa på att umgås lite. Jag gillar den tjejen, jätte mysig.


100502

Det är ju fantastiskt att vakna upp av att solstrålarna lyser upp hela lägenheten. En mys kisse som bara väntar på att få gosa lite och en lätt kurrande mage. Jag gick till sängs lite halvt surmulen, ett par minuters eftertanke så fick jag väl ge mig. Men nu känns det bättre, nya insikter. Det är faktiskt jobbigt att lära känna människor, spännande och nyfiket. Men otroligt okontrollerbart, känns det som om det är något unikt för mig? Gårdagen var riktigt trevlig faktiskt, grillat favorit kött med en potatissallad som jag inte ätit på länge. Men jag har gjort den i flera hundra liter, det kom upp endel minnan måste jag säga. Men jag är lättad över vart jag står idag. Vi grillade på en fusk grill, jag gillar när man grillar med kol. Men det smakade bra ändå! En flaska Donelli slank ner, riktigt bra med ett vin med svag %. När man vill ta det lugnt fast ändå är sugen på vin! Värdarna hade slitit ihop till en gigantisk maj-brasa. Sjukt stor! Jag ska se om jag kan få några bilder, det var säkert tre meter hög och lika bred. Det brann som fasen, riktigt varmt och skönt. Pojkaktiga-pyromaniska-lekar. Det torra gräset skulle brinna upp, de hade en bilfälg i brasan som de lyckades få ut. Det var röd, gräset började birnna av värmen. Grabbarna log med hela ansiktet, jag log åt dem. Vi luktade brandrök och kvällen fortsatte med spel. Jag och "holländare" vann 2av2 spelomgångar med charader (I´m back!!) Sen blev det twister, det är riktigt längesen jag spelade det. Tvåa första gången och så vann jag andra gången!

Dagen kommer bestå av att ta mig bort till mormor för att fixa klänningarna. Hon bor ju så nära spåret så nu är det dax! Med viljan så ska det bara gå! Sen blir det att bleka håret igen! Spännande, lite pirrigt i magen. Ska bli skönt att få bort det oranga, man jag hoppas att håret inte går av förmycket!


RSS 2.0