101031

Då var nästan denna dag slut, som jag har längtat! Men nu är vi tröttare än någonsin. Kaoset som var i våra gamla lägenheter är borta. En kort stund var det kaos här med. Men efter att ha sprungit omkring som en yr höna en stund tog jag låda för låda. Inte så många kvar, får låna en borrmaskin imorgon och börja sätta upp massa saker! Sketet som fasen var det här, får städa ordentligt en annan dag. Så tråkigt. Vi har slitit som djur för att få det så rent och fint vi bara kan för nästa och dessa har knappt gjort något. Jaja de kunde ju fått städa om men frågan är om det hade blivit bättre. Bäst att göra det själv så det blir bra!

Sista veckan på denna kurs startar imorgon, vi tar nog en mjukstart så jag kan komma hem fort! Lite längre på tisdag och onsdag. Slut seminarei på tordag och IKEA på fredag! Helgen bjuder på kalas gånger två!


101030

Idag fyller världens bästa morfar år! Trotts det så är han en tapper hjälte som räddade mig från nyfunnet skräp och fryst mat som de ska förvara tills vi vet att våran nya frys blir kall! Jag har slitit som ett djur idag. Snart klar med allt. Behöver en flytt låda kvar, hoppas att A har en till övers. Jag är dessutom grym med skruvdragare. Bara en lampa kvar som käre far får ta imorgon. Om ett par timmar bär det av till L för lite hemlagad mat! En fantastiskt bra idé från A tycker jag, det har mest blivit knäckebröd de senaste dagarna (och ute mat). På måndag blir de nya tag, skönt att få ha tid till att träna igen! (har ju varit väldigt förkyld med iof) Ska snart ta tag i de sista köksskåpen nu så kan jag ta ledigt ända tills imorgon eftermiddag!

En välbehövlig fika med en bästa vän är även avklarad. Tänk vad mycket energi man kan få av vänner. Love! Vi får dra ihop en fika med de allra bästa när mitt kaos är bra! Tror att många är i behov av det. Tänk att jag lyckas få en lång helg utan plugg nästa helg! Sen är det ny kurs som gäller! Hoppas att böckerna kommer snart. Det ska bli sååå kul att plocka iordning i nya lägenheten nästa vecka. Mys! Tänk att det kan kännas så bra!?!







Bilder för lite drygt ett årsen, så fint jag har haft det! Nu är det ett mindre kaos,
men snart ska vi få det så fint i vårat nya hem!


101029

Fredag, idag har jag varit ledig! Sovmorgon hos sötaste A! Sen har vi röjt, packat och städat som tokar! Jag måste onekligen säga att det har varit hur mysigt som hellst! Vi är ett fantastiskt team, det bådar gott! Nu slappar jag framför idol, riktigt behövligt. Magen blev kanon mätt vid lunch, vi lyxade till oss med thai buffé! Innan det så busade jag med mammas man. Skit kul! Skrattar lite för mig själv än! Jag har en extra nyckel till deras bil, kunde inte låta bli att flytta lite på hans bil. Fick åka fram en halv meter för att nå till pedalerna. Drog handbromsen (det gör han aldrig, för att han skulle fatta att han inte var senil :P ) Drygt tjugo min senare ringde han! Asgarvade, han var lite irriterad. Hade trott att den var snodd. Men han skrattade så glatt ändå!

En lite mysig sms konversation med en vän som kommer och går. Känns bra, trodde att jag hade förargat dig. Men jag är inte långsint, det värmer i hjärtat. Vi ses väl på den rödaste dagen. Hur ska det bli då tro? Ne det orkar jag inte tänka på nu!

Städning, mys fika och ännu mera städande står på schemat imorgon. Sen blir det kvällsmat med sötaste. I säng tidigt och sen ska vi äntligen flytta!


101028

" - Mamma, du måste ju ringa modia, monia, måda."

Lite svårt med uttalet, men ååh vad det värmde i hjärtat! <3


Life is gooood! En kanon bra, är det verkligen helt möjligt att man kan få sovmorgon samma dag som man gör en tenta som man klarar? Lovely! Jag sitter mitt i mitt kaos, det kryper inom mig. I can´t live like this! Nedräkning pågår. Jag gömde mig bakom skärmen som visade vackra detaljer. Ett par fynd, köksgardinerna som beställdes "ser ut som sexiga underkläder" Du är så söt att jag ler även idag! Ny kurs efter nästa vecka. Jag tog mig till bibblan, haha sist jag var där var det 2004. Undra vad man gjorde då? Hela kroppen fylld av tonårs ångest? Kanske, nu leker livet! Jag hittade två böcker till nästa kurs och det fanns två till nästa kurs med! Fem böcker trillar snart ner i brevlådan. Först blir det Pedagogik och senare i höst blir det Folkhälsovetenskap. Ska bli skönt att lämna denna kursenn bakom mig. Ser inte fram emot nästa vecka, men jag ska bita ihop och försöka få ihop något bra!



Så här vackert kan det vara en måndag fem minuter från skolan!


101027

Det är minst sagt full rulle nu! Flytt snart, en tenta avklarad, imorgon är det teoretisk tenta. Idag har jag varit såå effektiv! Städat lite hemma hos A, hjälpt han att vika kläder som han packat ner. Sen fick jag lunch! Mys! Eftermiddagen spenderades hemma, mormor och morfar putsade mina fönster. Jag har tömt varenda skåp, så nu får jag leva på smörgås och dricka i plastglas! Jag äter lite kvällsmat nu och gör paj till söndag! 2100 ska jag soffa i sängen framför Greys!

Måndagen var deprimerande då jag var helt övertygad om att jag kuggade på tentan, mysig lunch på en indisk restaurang men bästa klasskompisarna! Buss resa hem och sen, hur bäst som helst, jag klarade tentan! Min bästa vän fyllde även år! Tisdagen spenderades med tre fantastiska tjejer! Vi åkte till Ullared! Jätte trevligt, massa shoppande! Sen fick vi överlevde en otroligt nära livsfarlig olycka! Men vi överlevde utan en skråma!







Kaos hemma! Huuu längtar tills vi flyttat så det kan bli lite ordning igen!


101024


Det blir en stark konflik inom mig. Min empati slåss mot all ilska som du skapar dina nära. Och dig själv.








Det är underligt att jag har så svårt att uppskatta de tider på året som inte innefattar att det blir ljusare. När man känner hur värmen kommer smygande, solen hittar tillbaka. Bäst av allt när man kan gå ner och ta sig ett bad. Läsa i solen. Underbart! Men jag ska göra det bästa av snusk månaderna! Jul pyntningen knackar på dörren. Flytt om en vecka, massa mysigt fixande och sen kommer stjärnorna upp! Värme ljus och te. Ny kurs, som absolut verkar mycket roligare än den jag håller på att avsluta. Jag har väldigt dåligt samvete för att jag inte pluggar så mycket som jag tror att jag borde. Vill inte! Vips så beter jag mig som en trotsig fjortis! Håller tummarna för att det går bra imorgon. Får ta ett par djupa andetag och försöka nå kunskapen som borde ligga någon stans där inne.

Om dryg två timmar blir det söndags middad, Kvarteten samlas. Det är en otroligt mysig tradition (en början på tradition iaf) Det är kul och roligt när vi turas om att laga mat. Umgås och kollar på film! Nästa helg blir det väl mest flytt slit. En idé om att bjuda på sallad har jag slipat på. Känns som om det blir jag som får fixa det.

Nu blir det en kopp kaffe till!


101023

Lördag, två dagar innan tenta. Så det är väl givet vad jag gör. Tankarna drar sig konstigt nog mot packning och städning. Men det får vänta! Det sägs att en students lägenhet aldrig är så välstädad som innan tenta, det stämmer inte på mig. Diskhögen är oroväckande stor. Gårdagen hos far var mega mysig. Lite vin och otroligt god mat a la MIG! Stort misstag av mig enligt P, nu får du ju komma och laga fredags mat varje fredag. Hihi lite kul med komplimanger! Och jag överträffade nog mig själv! Idol en fredag var ju kanon, det brukar ju bli reprisen på söndagen annars.

Ikväll ska vi iväg till en bästa vän som fyller år, middag och trevligt sällskap! Längtar! Tenta-plugg-paus! Kul att få göra sig lite fin också! Mycket catch-up kommer att ske!

Jag hittade även ett väldigt pälsigt tug till kökssoffan, det kommer att bli såååå bra!


101022




Idag hade jag kunnat haft en skön dag hemma. Skolan gav inget, dessutom var vi bara 21 av 60. Många hade gjort ett bra val. Så för att sammanfatta dagen har jag åkt buss. Morgonen började men en liten försovning, halvt brottom till bussen. Jag halkade, men som tur var redde jag upp det så jag slapp smaka på isgatan. Riktigt otäckt ute, kallt, halt och blåsigt. Snön föll tidigt i år, hoppas att den försvinner till nästa helg. Blir lite klurigare att flytta när vi halkar omkring! Nu ska jag iväg och kolla på tyg till köks soffan (som ska stå i hallen) Hoppas att jag hittar något! Farmor ska med och leta efter tyg till nya vardagsrums gardiner. Kvällen spenderas nog med pappsen framför idol. Wiiho!


101021

Mycket har blivit gjort idag, lite för lite tenta plugg bara...finns så mycket mer som är roligare än biologiska funktioner. Undrar om man kan be dem ta fram de där gamla filmerna, ni vet de små gubbarna som gick omkring i kroppen. Det var jätte roligt! Då kanske man lär sig. Men idag har jag sovit längre än jag planerade, fixat addressändringen, pratat med elverket, kvartetsvärden, banken, hyresvärden. Kollat mitt blodtryck igen, denna gången var det perfekt! Skönt! Sen for jag och pappa omkring i stan och slängde skräp, tänk vad man samlar på sig! Kaffe hos bästa farmor! Det är bra för själen. Sen har jag sytt ett par till mini byxor. Nu närmar det sig säng dags, längtat ända sen jag gick upp!

Det gick bra med bettskenan, inte alls något dreggel. Och jag hade den hela natten! Känndes jätte konstigt väldigt länge efter att jag tagit ur den, men man vänjer väl sig! Slutar jag tidigare imorgon så ska jag prova mig på en liten power walk. Måste ju testa min puls klocka! Hoppas att kroppen orkar bara!

Åååh jag skruvade ner mina tavellister i köket, inte bra, inte bra alls..färgen följde med....inte alls bra. Pappsen suckade lite och sa att han skulle kika på det. Han är bra snäll iaf!


101020

Första dagen denna veckan med skola. En hel dag med bara redovisnongar. Dagen började med lite lätt kaos, kul när ca 25% av klassen tar ledigt. Men det blev kanon bra, jag hade fått de tråkigaste kapitlen. På varannan rad stod det "som jag tod upp i tidigare kapitel" underbart. Så övriga i gruppen pratade lätt i sin halvtimme, lunchen knackade på dörren, mitt prat gick fort. Typ allt ni sagt ska vi ta hänsyn till vid ett möte om ändrat beteende hos klienten. Tjoho lång lunch! På eftermiddagen briljerade våran fantastiska grupp. Självsäkra och kortfattade.

Jag hoppade av bussen, hämtade ut mitt paket som innehöll en bettskena (mot tandgnisslande) och en puls klocka. Det blir bra när jag är ute och springer. Lätt att se att jag ligger på rätt puls och även ett bra sätt att se om jag har en infektion på ingång. I våran lilla grupp har vi tre killar som vill bli pt, kanon bra. Massa tips! Efter det hämtade A upp mig för en liten shopping tur. Det blev bara varsin grillad smörgås. För liten, för stor, för kort. Ja det var lite besvärligt att hitta något bra, han får nog ta på sig något gamalt på personalfesten.

Jag landade hemma, sydde ett par mini byxor. Baggy jeans, tror dock att de inte blev så bra, men det får vi väl se när lill tjejen kommer ut och har växt till sig lite! Ledig imorgon med! Underbart, jag ska tenta plugga, sy lite och packa. Det är ju väldigt nära nu, nästa söndag smäller det! Ska bli tok mys! Nu kikar jag på Grey´s, so far no tears! Rekord tror jag! sen blir det ett bad och sängen. Invigning av bettskenan, spännande, hur många liter tror ni kudden absorberar? Hihi.

Jag är på bättre humör, rett ut lite av mina tankar från igår. Känns bra, nästa gång tar jag det med en gång. Framsteg.


101019

Jag tog lite ledigt idag, förkylningen ger sig! Jag kunde gå upp för trapporna utan att bli ansträngd! Skönt. Jag har haft K och två små här. Jätte mysigt! De tog plats i soffan och kollade på tv och vi snackade lite skit! Sen kom lilla mamma hit, hon hjälpte mig lite med skolan. Mitt privata proffs på kroppen. Inte min avdelning men jag måste kunna det på måndag.

Jag har även insett att jag är konflikt rädd. Undra vart det kan komma ifrån?! Ja det är något som jag precis kommit på, väldigt vilken insikt. Nu kan man väl jobba mer på det antar jag. Det måste jag nog, så kan man ju inte ha det. Jag satte ju upp massa individuella mål för min kommande tid och nu har jag hittat en stor nyckel. Bara att kunna omvandla det till lite nytta. Jag är lite halvt irriterad, mest ledsen. Men vad gör man? Bättre lycka nästa gång kanske. Får hoppas på det, känner jag mig själv rätt så kommer det in lite gener som sabbar fö rmig snart.

Imorgon ska jag och min grupp redovisa ett litet grupparbete för klassen, 55pers, det kommer gå galant! Tror att jag ska somna med tv:n på nu!


101018

Måndag, helt kanon bra dag. Jag börjar känna mig mycket bättre! Wiiho! Byxorna känns redan trängreså hoppas att jag kan iväg senare i veckan! Jag har mest slöat i sängen framför tv:n idag, läst lite. Hälsat på farmor, pappa och sen tog jag med lilla syster ut till M så hon fick prova att rida på en rund häst med pälsiga hovar (nord svensk?) Hon var hur som hellst ur nöjd. Jag fick dessutom drygt en timma åt att läsa, en väldigt söt liten tjej höll mig sällskap. Hellst hade hon noog velat ligga i soffan med mig, men det får man ju inte. Så huvudet låg på min mage, rastlös liten rackare!




Jag har fått se något fantastiskt, en liten tjej som finns i min kompis mage. 3D ultraljud är ju riktigt häftigt! Hon såg väldigt söt ut, tjocka bebiskinder! Mys! Det tar på dagarna nu, men först ska tre kurser klaras av, jul och nyår. Jag hinner förmodligen plocka undan alla jul grejer (brukar töttna på nyårsdagen)


101017

Ännu en härlig helg, söndag är så underbart. Bäst nu är att jag inte har några föreläsningar imorgon! Det kommer tyvärr hantverkare tidigt imorgon bitti..jaja jag måste ändå läsa massa imorgon. Hur kommer det sig att jag fick de två tråkigaste kapitlena i Stressboken? Jaja det blir kul att få höra vad de andra kommer fram till. Av andra skäl så har jag läst ett annat kapitel, väldigt intressant.

Gårdagen var väldigt mysig, förmiddagen spenderades hos pappa. Kvällningen med A. God mat på krog & co, riktigt god faktiskt. Kylig promenad, massa godis och Persbrant. Helt ok film. Kanske inte en bio film, en film som jag kan tänka mig kommer att visas i skolorna. Tänkvärd liksom. Men jag har sett bättre filmer. Brevid mig satt en tjej som var tok förkyld. Mitt snörvlande hamnade helt plötsligt inte så långt upp på listan. Lite skönt att se att man faktiskt inte är så sjuk som man känner sig. Det blir väl bra snart! Lille A har tvär vägrat att kyssa mig. Lite muttrande om att jag har legat och flåsat han i nacken hela natten. Hihi, hoppas att han inte blir sjuk. Då blir det en ond cirkel för jag säger ju inte nej till en puss! Vi var ute på en jätte skön promenad i eftermiddags. Solen värmer ju lite fortfarande. Passa på att njuta innan det är helt svinkallt jämt!


101016

För ett år sen gick jag i välbekanta lokaler, jag kramades, log och grät med mina kollegor. Sista dagen som fastanställd. Jobbigt, en av de värsta dagarna. Men kvällen var perfekt. Två personer som möttes, ni vet den där tonårskännslan när man sitter lite för långt ifrån varandra i soffan. Kollar på film, vet inte vad man ska säga. Spänningen mellan varandra. Att det skulle ta så lång tid tills den där kyssen. Hihi, mys! Ja som ni förstår hade jag och A våran första dejt den där kvällen för ett årsen. Jag njuter av känslan. Vi står nu i ett helt annat läge. En vindsvåning väntar på oss, men först middag och bio! <3


101014

Trött, det är väl inget nytt. Men nu börjar jag känna mig sjuk. Halv snorig, förkyld i ögonen. Om ni förstår hur jag menar. En kopp te och sen ska jag sova länge! Jag behöver inte åka till skolan förän på tisdag. Jätte skönt, nu har jag tid att läsa ikapp. Läsa nytt, vila och packa. Mer lediga dagar åt hälsovetarna! Vi är en grym grupp som på otroligt kort tid klarade av ett grupparbete som ska redovisas på onsdag. Det är så otroligt mycket roligare att göra arbeten när man är i en kanon grupp! Vilket samspel, så effektiva, vilken kvalté!

En mysig promenad med A, det såg skönt ut. Men faktum är att det var väldigt "friskt" ute ( om man ska använda sig av ett lite positivare ord än SVINKALLT ) Men mysigt, härligt att bara strosa omkring och små prata. Jag fortsatte promenaden själv, inte helt oväntat hamnade jag hos pappa. Vi tände en brasa och gjorde det vi gör bäst, soffar! Små prat och ganska mycket försiktigt inflikande om kost och motion. Han kan ju, men det är ju bara att börja. Tror att de skulle börja gå lite raskare med hundarna, det är en bra början.





Det är otroligt vackert ute nu, speciellt i min vackra stad!
Jag har två platser som jag älskar mer än andra, jag vet inte varför.
Men det känns bättre då, lugnt och skönt.
Man kanske skulle ta och testa den nya strandpromenaden en dag,
den har ju funnits ett tag nu. Införskaffa en mössa först, kallt vid sjön..


101013

Dagens väder sätter sig ända in i djupet. För trött, för kallt, kass buss, onödig dag i skolan, trång buss, kallt, te mys med mamma, promenad i regnet, soffläge. Det är skönt att man får låta bli att orka. Jag har varit där utan att vara där. Konstig känsla det där, lite som nu. Hur finner man "fullständig fysisk och psykisk hälsa"? Det känns som något omöjligt. Vi i lilla landet sverige har än så länge ett skyddsnät och mer eller mindre alla förutsättningar enligt WHO. Men hur kommer det sig att vi inte uppnår psykisk hälsa i den mån vi borde? Den går stadigt åt fel håll. Vi i lilla landet sverige är bland de bästa på att sitta stilla. Vilket underligt sätt att säga det på. Vi är helt enkelt bland de lataste, trotts alla möjligheter.

Idag var det en onödig dag i skolan, jag kände på mig att jag skulle stannat kvar i sängen imorse. Jobbigt när känslan är rätt. Hela förmidagen ägnades åt en föreläsning som avslutades med -det här behöver ni inte kunna, bara lite bra att veta. Kul. Biologi är inte min grej. Men imorgon ska vi öva på cykeltesten och påbörja grupparbetet. Stress, äntligen ska bli himla intressant! Sen är det lång helg! Lite lösa planer för helgen, lagom är bäst. Packa och plugga klämms in det med. Inte minst sova! Det är äntligen dags för det nu igen!


101012

Jag klarade tentan!!!!!!!!!!!!!

Men när man tror att man har 500 sidor till på torsdag och sen inser att de är till imorgon är det inte lika roligt längre. Trött! De 130 sidorna jag tagit mig i genom förklarar vad ökad fysisk aktivitet ger dig (i olika åldrar) tillbaka i extra år. Vilket jobbigt sätt att se på livet. Träna så blir du äldre. Du minska risk för sjukdommar. Men viste ni att

1dajm strug kräver 55 / 100g choklad kräver 88 / 200g chips kräver 150

minuters raskpromenad (om du väger ca 75kg) Pratar man om ett barn på ca 30kg får de mer eller mindre dubbla promenaden. Vi sitter mer och äter mer. Dålig kombination.

Det är lusigt hur man fort kan ställas på sin kant. En positiv händelse sätter hela världen i snurr, neråt. Konstigt, jag tänker för mycket. Jag saknar många, men det är ok, bara man slipper bli påmind. Imorgon ska jag bara vara mig själv och läsa som bara den. Jag måste ta mig iväg på något fysiskt krävande, dagen bara försvan, liksom gårdagen. Jag blev precis överlycklig igen! (mano? hehe lite kanske!)  Lång helg! Såg inte den komma! fredag och måndag är skolfria, bara att sitta hemma och plugga med massa te!


101011

Idag känns det riktigt bra! Jag klarade av en utmaning i skolan, wiiiho! Föreläsaren är halvseg men det tar sig! Det tar sig med kunskapen också. Känns bra, man får väl vänja sig med att man är helt förvirrad på en ny kurs. Mat och kaffe hos mormor och morfar, kvalitéts tid! Så kanon bra för själen! Något annat som är kanon bra för mig är att sätta sig framför symaskinen, jag älskar det! Det går ju i perioder det där. Men nu är jag på topp! Detta har skapats ikväll.





Bäste modellen! Inte direkt rätt storlek men man fattar grejjen! Imorgon blir det lite kvalitéts tid med te. Och ett par ton´s läsning, plöjt ett par sidor ikväll. Dags att vila bort halsontet!


101010

Söndag! Det är en ganska härlig dag det med. Jag har börjat dagen med idol repisen och sytt klart ett par bebis byxor. Det är väldigt pilligt måste jag erkänna. Pytte smått! Min maskin gillade inte riktigt jeans tråden, gamel mormor skulle inte uppskattat hur sömmen ser ut på insidan, men jag fick inte till spänningen. Det är ju reslutater på utsidan som får räknas!

Igår var vi på ljus festival, väldigt mysigt att knalla runt i ett bäcksvart land där vår vackra miljö lyses upp. Den lilla bäck var full med värmaljus för barncanser fonden. Hur vackert som hellst! De fick nog in en bra slant igår. Att det håller på att bli vinter märktes, tre grader när vi klev ur bilen. Våra andetag syntes, vackert!






101009

Det bästa med veckan är att det alltid blir lördag! Helt kanon skönt. Lagom med sovmorgon, frukost i lugn och ro. Lunchen skulle jag blivit bjuden på, men jag vet inte hur det gick till att jag lagade den!? Det blev jätte gott, fick hjälp iaf! Sen drog grabbarna till Badhuset för lite skoj och relax. Nu sitter jag och väntar på kära syster som precis duschat, vi ska åka till farmor en sväng. Mys!

Igår hade jag en riktigt bra dag i skolan, skönt att det börjar sätta sig. Jag måste erkänna att jag bara läst kanske 10 sidor, men vi har fått massa andra uppgifter så jag läser nog en annan dag! After work á la italien, pasta buffé, mumsigt. Vi rullade till affären och köpte onyttigt, kollade in Jonah Hex. Den var faktiskt rikitgt bra! Sen blev det en film till, fast så vi båda blivit av med våra soffor fick jag sitta på golvet. Trä smak! Filmen var väl inget vidare, en långdragen svensk film med få ljuspungter. Jag avskyr när de ljuger så att de inte kan ta sig ur situationen.


101007

Denna dag har varit betydligt bättre än gårdagen. Bäts är att vi beslutade om sovmorgon imorgon! Imorgon ska vi göra ett kontitions test på riktigt. Spännande att se om vi klarar det, blev lite knas idag. Man ska enligt denna metod utgå ifrån 50% av "normvärden". Vi gjorde rätt fast på 100%, inte konstigt att vi blev svett! Dags för en dusch och sen lite kvällsmat! Varma mackor, hoppas att A är hungrig efter träningen! På söndag rullar vi nedåt i landet, en pensionerad änka har tingat Signe. Det blir nog bra!




Här är vi på 90-års festen!


101006

Kass dag, det räcker väl att säga så. Ni vet, man vaknar upp och allt är jobbigt. Men det bästa är att de där dagarna går över! Jag har påbörjat en ny kurs, levnadsvanor. Det borde vara mer intressant, kass lärare bara. Men det får gå ändå, vi har ju några gäst föreläsare! Hela förmiddagen gick åt till att bli halvsvettig på en cykel, mäta pulsen på varnandra. Stenålders metrometern tickade, pulsen var svår att fokusera på. Men övning ger färdighet, får öva massa hemma! Jag smög till bussen på eftermiddags rasten, lärde mig ändå inget. Skulle läst hemma, men jag packade och tränade. Soffläge var nödvändigt! Jag ska fokusera mer på läsandet, längtar till JW´s föreläsning, han är bra. Bäst till och med. Där ska jag finna kunskapen och motivationen. Det jag är mest intresserad av i denna kursen är stress, det ska vi inte ens ha prov på. Suck! Ja det är en skit dag, jag får lägga mig och vakna upp på rätt sida!


101003

Nu sitter jag här igen, dagen började jätte bra. Jag har blivit av med min soffa och tv bänk. Kanon bra! Signe åkte iväg till en dam. Tre timmar senare var hon hysterisk, hon bråkade med min lilla kisse bebis (no shiit?! de måste ju bestämma rang ordning, det tar ju ett par dagar med fräs och lite bråk) men jag fick hämta henne igen. Hysterisk dam men uppenbarliga iq bortfall. Hon älskar katter men, konfliker var inte hennes grej. Jobbig människa, jag är sådär laaaaagom irriterad nu! Men det är bara att hålla tummarna att någon annan nappar. Just nu är det jäkligt jobbigt. Så trött på det, jag vill ju att hon flyttar så hon får det bra.

Nu blir det att laga lite mat, ska försöka mig på en thai gryta.


100902

Jag slutar aldrig att förundras över din fräckhet. Det måste varit väldigt speciellt. Så hårda svar, men det verkar inte ta. Hel konstigt.

Jag lade ut en annons, fem minuter senare ringde telefonen. Femton minuter senare plingade det på dörren. En pensionerad dam som lever för katter klev in. Prat sjuk som ingen annan jag mött. Men imorgon ska vi prova, jag håller tummar och tår. Det kan nog inte bli så mycket bättre för henne. Jag fick koma och hälsa på, men då finns det risk för att jag blir hörselskadad och blir kvar i många timmar. Men det är lite charmigt med sådana damer.

Kvällen ska spenderas i lugn och ro. En film, en bästa vän och lite te(?)

Gårdagen var kanon, mina "gamla" kollegor kikade förbi. Vi skrattade, skvallrade och sjöng till gamla godingar. (otäckt när man börjar tänka så, veckans insikt. Det är tio årsen jag gick i sjuan!) Det blev lite vingligt, en kvartett gick till stadt. Det var 18års. Jag träffade en liten tjej (som uppenbarligen inte är så liten) Ögnen blev lätt glansiga. Så vacker och hon har verkligen växt som människa. Det finns många människor som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta, hon är en sådan. Kvartetten dansade loss, vad är det med 40åringar och mig? Ska man bli glad över alla komplimanger eller känna sig äcklad? (hmm gick du i pappas klass?) Ne men jag får väl le åt att: jag utstrålade sådan glädje och var det vackraste de sett. klockan var ju inte ens kvart i två! HAHA! Min partner in crime saknades, men F gjorde ett bra jobb!

Jag känner att det är en tudelad kännsla när man känner någon som är hopplöst förälskad i någon som har en annan. Hur ger man råd på det? En vän som är lycklig med det hon har. En vän som är olycklig för att han inte får det han mest av allt vill. Tufft läge, tiden gör väl sitt.


RSS 2.0