110830

Puuuuh! Nu har jag gröt i huvudet, en tendens till stressanfall. Men får försöka ta ett par djupa andetag och chansa på att det bara är en första reaktion som gör att allt känns liiiiite för mycket. Det var hur som hellst ur kul att träffa klassen igen, "känna vinden i håret" som en god vän skulle säga. Men en fullspäckad höst väntar men många utmaningar, och det har jag ju längtat efter hela sommaren. Hösten är verkligen här, regnrusk hela vägen till skolan. Men det bättrade på sig allt med att dagen rullade fram åt! Fyra kilo böcker konkades hem och ligger som ett kaos på bordet, funderar på om jag ska kolla upp vilken bok som står först på tur! Sen var det nog en bok till jag behövde köpa, som återkommer senare i höst. Efter hösten kommer julen och då ska jag sola och bada! Det känns som om hösten kommer gå superfort med detta schema som väntar så snart ligger jag nog på playan! Wiiho!!

110829

Nu är det sista kvällen på sommarlovet, en välbehövlig vile efter sommarjobbet är avlkarad och jag är peppad till max! Var med far till veterinären för att vovven skulle göra ett ultraljud på mjälten och levern. Efter att han röntkade ryggen förra veckan har vi haft en klump i magen då organen såg onaturligt stora ut, tumör skräcken har lagt sig nu då det inte fanns något sådant otäckt. Efter undersökningen så ser det ut som om hud problemen som orsakade denna reas är under kontroll, ryggen är lite bättre så nu kan vi andas ut ett tag till. En glad vovve hoppade ut från mottagningen med viftande svans! tre krovar senare hos farmor landade vi hos pappa där jag blev bjuden på mat!
I helgen så har vi varit i Säfsen, prominerat, plockat svamp, suktat efter att plocka allt guld i skogen. Paddlat kanot för första gången (två första gångare och två hundar i kanoten var en upplevelse som gick kanon!) Grabbarna var lite djävrare och provade kajak, vilket givetvis gick kanon! De provade även down-hill (vilket i mina ögon verkar totalt livsfarligt, cykla ner i skidbackarna..) Vi har laddat batterierna utan stress, massa frisk luft, super god mat och trevligt sällskap! Ett minne för livet kort sagt!
Ni ser själva, en perfekt helg!

110816

Bästa dagen med min finaste! En bild säger mer än tusen ord! Här kommer ett maraton!

110815

Nu är jag och min sambo lite lediga tillsammans, riktigt gött! Frukosten stod på bordet när jag kom upp! Sen fixade jag fetaostbiffar, mmmm!

110814-2

Idag har det varit slappare än slappt! Men pappsen fick med mig ut i skogen för att leta svamt! Och vi fann guldet!

110814

Har precis kommit hem från bröllopsjobbet, gud så kul det var! Inte för att jag vill jobba med det men gärna någon gång ibland! Glada lyckliga människor, härliga "mostrar", fixande och donande, servering och plock. Jag ler för mig själv efter denna dag! Det var så vackert, jag hoppas att brudparet är nöjda med dagen och att de festar!
Här fick jag stå och ta emot alla fina gäster!

110813

Igår var det min sista arbetdag, nu är det sommarlov! (det inleds med förmodligen väldigt många timmar av extra jobb på ett bröllop!) Vi hade iaf avslutnings fest för alla tillfälligtanställda, after-work, en tur till stadsträdgården och senare hem till en kollega. När det blev utgång gick jag hem, tio timmar senare vaknade jag stel i kroppen men utsövd! Det känns otroligt bra att vara färdigjobbad, även om ögonen blev lite glansiga när jag kramade alla hejdå.

110812

Igår spenderade jag kvällen med kollegorna i stadsträdgården, vi lyssnade på musik som gav mig rysningar av välbehag (och en känsla av att vilja gå in i mig själv för självransakan) Toppen mysigt var det, lite kallt framåt kvällen, fick ligga med dubbla täcken hela natten!

110811

Tjohoooo!!! En dag kvar på jobbet!! Imorgon finns det otroligt lite att göra, sen är det fest för oss sommarjobbare! Och sen är det sommmarlov! Bortsett från lördagens extraknäck på ett bröllop! Ska bli riktigt härligt, får ta tag i det där med csn, bokbeställningar och allt annat på måndag! Ikväll ska jag sätta mig på en filt i stadsträdgården och lyssna på musik, hög mysfaktor!

110807

Så här dagen efter mår jag jätte bra, kännde inte för att dricka men hade trevligt ändå! Lite extra kul är det när man ser de som mår sämre än en själv. Dock är jag skult trött! Lite loppis hanns med innan vi skulle åka hem!
får se om jag kommer ihåg att lägga upp mina fynd! Massa fint fanns där!

110806

Idag var det inflyttningsfest och födelsedagsfest *2, det var jätte trevligt. Kul att träffa nya folk, nya insikter och erfarenheter. trött som ett as efter knappt någon sömn, men det är ju snart lite sommmarlov för min del så då får jag nog sova ikapp!

110803

Idag har vi varit ute och vandrat! Kanon härligt väder och otroligt vacker miljö! När vi nått vårt mål tog vi oss ett härligt bad och picknickade lite!
sötnosarna var oxå med!

110802

Idag så har jag och ett par kollegor badat på lunchen. Chefen drog igång allt sent igår och det var en bra idé! Jag började lite extra tidigt så jag skulle slippa jobba så länge. Eftermiddagen kändes inte så lång som jag trodde att den skulle göra och det var som en ny start! Hunnit stressa ner och kyla ner sig (kylningen är väl alternativ då man knappt kännde att man stoppade ner fötterna i vattnet, men längre ut var det svalare!)

110731

Vilken dag (lite lagom seg eftergårdagen) men solen har strålat, årets första dopp är avklatat för min del!

110730

Idag har det varit kubbtunering, min jättebebis med partner kom tvåa (!!) av 112 lag. Spänningen var olidlig! Himla kul och bra väder var det med!
(av hänsyn får ni ingen närbild)

110729

Jobbjobbjobb så det blir lite dåligt med up-date. Sommar är det ju med! Men ikväll har jag haft mina fina flickor på besök! Vi hade tapas-knytkalas, en god början på en tradition!

110721

Vi spenderade en helg i Falsterbo med "svärmor och styvsvärfar" och deras vänner, det var otroligt trevligt! Lite tråkigt väder men sånt är det ibland! Vi tog buss och tåg över till köpenhamn och strosade runt där under lördagen.
Psykningen var enorm! hihi!

RSS 2.0