110228

Det var tur att jag bytte bort min jobb dag, det hade aldrig fungerat annars! Nu är jag nog klar, meljade söta mamma för att få lite kritik och en annan synvinkel på det. Sen pratade vi lite om en eventuell praktik plats, det finns ju så mycket att välja på! Jag ska göra upp en studiecirkel plan tänkte jag innan jag kontaktar en eventuell praktik plats! Det ska bli så kul att komma ut och testa, kanske kan man till och med få känna sig lite proffsig?!
Jag är en person som gillar att ha kontroll, känner jag mig kontroll lös eller osäker kläs jag i en hårt åtdragen varm korsett. Ganska obehagligt. Jag har minskat mitt kontrollbehov drstiskt och det är super härligt! Nu står jag i en sittuation som får mig att få svårt att andas. Lätt glansiga ögon över detta. Huhhuu lägga mig under täcket och inte gå upp. Tankar om en planerad sjukdom. Ne det är korkat och det kommer inte hända. Man måste utmana sig själv. Men det jobbiga är att de som jag känner, de som älskar mig säger fel saker. De hånskrattar (min uppfattning som förmodligen är fel) åt vad som jag ska ta mig ann. Det känns ju inte direkt bättre, sen att befinna sig i en miljö som man inte känner sig trygg med gör det hela lite jobbigare. Jaja jag ska tänka positivt och försöka öka självkänslan!
Ett par timmar i soffan och sen blir det sängen! hur härligt som helst! Imrogon ska jag inte bli styckad! pepp pepp pepp!

110227

Vilken jäkla söndag, fy jag är inte i form alls! Tyckte mig inte dricka så mycket igår men det är allt bra segt idag! Ne jag är inte bakis, jag skulle nog inte kalla det så. Lite fysisk obalans! Snart kommer tre festfixare för lite planering, sen bär det av på box´n kick (hur nu det kommer att gå?!) Jag dricker saft i ett stort glas för första gången på så länge att jag inte vet när det var sist, en pizza kvart till frukost. Så nu bättrar jag på med lax oxh mos! Det blev utgång igår, jätte kul, det brukar ju bli så när det är spontant! Dansade så jag fick håll! Vi skarattade och låtsades smit på toa! hehe, gamlingar no thank´s!
Jag har flyttat mitt jobb pass imorgon tills på fredag, är inte så klar med referatet som jag skulle vilja för att gå iväg, det är ett par dagar kvar men det är långa dagar och korta kvällar att fixa det på. Tråkigt att jobba en fredag menmen! Så imrogon ska jag må bra, ha sov morgon och göra klart referatet!

110226

Jag har precis varit och gymmat, det gick riktigt bra! En äldre man gav mig väligt mycket komplimanger, hur ska man ta det tro? Han har nästan lite otäckt mycket koll på när och vad jag tränar. Han har börjat gå på ett boxpass som jag mer eller mindre alltid går på och idag var jag jätte fin. Snygg outfit och frisyr. Ja jag får väl vara glad för komplimangerna, det är ju inte så att han är äcklig men det känns lite otäckt ändå! På tal om frisyren, så äntligen hade jag råd att gå iväg till syster igår! För ovanlighetens skull var jag försöks kanin på en ny färgblandning, peachy nått hette den. Ingen på salongen hade testat den och så kom jag som låter henne göra vad som hellst! Men det blev riktigt bra! Det blev kort som jag hade anat, inte så mycket att göra med mitt skit hår. Att man kan ha så kass kvallité på håret är otroligt! Men en regäl klippning och snäll färg i håret så kanske det blir bättre! Ikväll bli det hämt mat, trevligt sällskap, vin och mello! Alla fick en del av sin önskan! Nu blir det mat och sen plugg för hela slanten!

110225

Idag är dagen kommen, lön! det har varit riktigt jobbigt den här månaden, halv ångest över alla kommande utgifter. Men nu känns det bättre, inte så många räkningar denna månaden som tur är. Lite lön, studiebidrag och ersättning för studiematerial. Ska försöka lägga upp en plan för kommande utgifter, funderar på att ta ut pengar och ha dem hemma i ett förseglat kuver! Då kan jag ju inte råka handla upp dem (?) eller kan jag det, ne får lura lite på det! Jag har tvättar sjukt mycket tvätt idag! En bok som är tjokare än den ser ut, jätte intressant men gud så långsamt det går! började precis skriva lite av det som jag fått ut hitills, men jag måste ändå läsa klart den! Svar kommer senare i boken...står det överallt! Hög utbildade är i regel längre än lågutbildade, varför? Massa sådana underliga förekomster, bara att få ner dem förstårligt i ett referat till "politiker". Lätt som en plätt! hehe! Om ett tag ska jag ta mig bort till syster för att fixa till håret, färg och klippning står på schemat! Ska bli hur skönt som hellst! Just nu är läget gulaktig blekning med utväxt, topparna ser ut som svinto (helt ärligt!). Allt kan bara bli bättre! jag vill nog ha lite längre hår, känns som om det var länge sen, men topparna är så sjukt risiga att det förmodligen blir kort!

110224

Det är spännande med kunskap, jag har blivit så nyfiken! Sneglar på vad folk på bussen läser och är upmärksam på nyheterna, lätt kritisk till vad osm sägs. Riktigt kul, just nu läser jag om statussyndromet. Jag får en så otroligt stark kännsla av att jag bara vill lära mig mer! Det är så kul! Har lärt mig mycket i veckan, vilket resulterat i att jag varit väldigt trött, idag känns det ok i kroppen och imorgon är jag hemma! Pulgg och tvätt, det är en bra komination. Tråkigt att tvätta men det är en lagom paus från böckerna!
Vi ska ut i praktik om 8 veckor, det finns så många ställen som jag kan vara på att jag blir alldeles snurrig (shiiit vart ska jag jobba iframtiden?!?!?!!) får reda ut vart jag ska fråga om jag får vara. Jag tänkte mig att jag ska ha en studiecirkel om hälsa, kanske på kommun? eller gymmet? skolan? Kul ska det bli iaf!
En lite fånigt "vadslagande" gjordes i höstas, vi ska få magrutor. Ja den lilla detaljen har legat på tjock is, jag kör torktumlar varianten. Men man kan ju försöka gå ned sig till en tvätt bräda. Lite svårare för tjejer det där och mitt motstånd är otroligt tufft. Det är nämligen bara så att de nedersta inte syns (hmmm vem lyckas först!?) hehe ja jag tar det lite på en höft men får allt försöka iaf!

110222

Att det ska vara så svårt att skriva några rader här ibland. Just nu pluggar jag (inte) Marmot, statussyndromet. Jätte intressant och spännande! Höga förväntningar på kursen! Vi ska lära oss att skriva ett referat av den här boken, spännande. Eller lära oss, vi ska skriva så får man hoppas att man gör rätt så man blir godkänd! Imorgon får vi sallad till lunch av skolan! Lyx! Snart bär det av till gymmet för ett box´n kick pass! Så pepp! har sovit väldigt länge här hemma nu, var så trött att det inte ens går att beskriva, men nu är det mycket bättre! Mådde så illa på bussen hem så där gick det inte att sova, mest fokusera på att andas och inte kräkas! Puh! Jobbig kombination med mig, sjukt varm buss, termolegging under byxorna och en chafför som var kass. Hårt och snabbt inbromasnde och snabba upp gasningar igen. Ne plugga var det!

110219

Idag har jag spenderat nästan hela dagen hos mormor med mina små kusiner, morbror och C! De små huliganerna har faktiskt blivit stora! Vila små genier de är! Nu vet jag nog allt man bör veta om champions leage samlings kort, Nintendo DS och harry potter tv spel! Jätte fina killar, curling föräldrarna har bättrat sig och det var faktiskt mycket lugnare än vanligt! Jag verkligen älskar att sitta och prata med min morbror, de andra med givetvis, men vi hade en så fin relation när jag var liten. Ska jag läsa ekonomi får jag nog bo hos han under tiden så kanske man kan lära sig det!
Melodifestivalen, ja vad ska man säga? Det blev nog som jag och min morfar tyckte iaf! Vår "stjärna" skämde ut sig i vanlig ordning, men den kommer nog att tracka oss på radion redan imorgon. En otäck koppling till mister stadsminister gjordes även, synd på en rätt bra låt och en duktigt artist. Just nu har jag precis ätit varma mackor medans grabbarna spelar ps3, det får nog bli sängen snart!

110217

Trött! Upp tidigt efter en god natts sömn, kollade in en kass verklighets baserad film igår. Ångest över att kantra en båt mitt ute i havet utan att ens se land. Massa hajar, en av fem överlever. Tre blir fruktansvärt uppätna av hajar och en försvinner. Fy, inget roligt. Minnes notering, åk inte ut mitt på havet utan bra nödutröstning (om man nu måste ut där det finns massa haj!) Det satt ett par grabbar här igår till halv tolv, men jag sten somnade ändå! Upp för slutseminarium, det var kanon kul idag! Efter det blev det en onyttig fika med lilla syster! Jätte mysigt och trevligt! hem för lite mat, as trött och omotiverad. Men jag gick iväg på ett styrka och uthållighets pass. det gick skit minst dagt! Ingen energi alls, fy nästan pinsamt! Nu har jag ätit igen, beställt lite träningskläder på rea och nu är det duschen som gäller! Jobb imorgon, halv dag! härligt! Sen ska jag umgås med min fina sambo innan vi blir bjudna på lite mat! Over and out!

110216

Det blev en kort dag på jobbet med lång lunch! Hur härligt är inte det? Dessutom fick jag sitta lite vid mitt skrivbord! Ja det är väl kanske inte mitt längre, men det är ingen annans heller! Mina fina papper satt så fint i blädder pärmen, pennorna i pennstället alla sorter som man kan behöva! Perfekt data stol som man kan sitta skräddare i! Ja det har varit bra på jobbet som ni hört! Snart ska jag fram pås taden för lite kaffe! Sen blir det film innan det är dags att hoppa i säng för att ladda för slutseminariumet imorgon! Måste erkänna att jag nästan hoppas att jag blir underkänd. så himla onöjd med resultatet, kunde gjort mycket bättre. Jaja vi får väl se hur det går! Många som ska läsa den imorgon.

110215

Nu är det snart dags för lite box´n kick! Trött som bara den idag med, sov inte så bra i natt heller. Men en lite power-nap med finaste sambon förut gjorde det hela lite bättre! Vet ni vad jag börjat göra, inte med vetet då. Men precis innan jag somnar rycker jag till, det har jag gjort tidigare men inte varje natt. Och de gånger jag gjorde det då missade jag typ ett trappsteg. Nu rycker jag till oavsätt vad jag halv drömmer om. Jätte skumt, jag är vaken men far in i tankarna, hör röster eller musik. Och vips så rycker jag till och vaknar till, pratet och musiken är borta på en micro sekund! Onödigt men oo så intressant ( min favorit punkt med chrisrer på P3) På tal om det, våran lärare är tydligen med varje tisdag och bedömer olika kända personers moral. Han har utformat ett moral test, spännande.
Jag har så mycket tankar, så där som det kan vara ibland.

110214

Ledig måndag, hur härligt som helst! Gårdagen gick väldigt segt, var riktigt trött. Men framåt fem tiden kom K och hämtade upp mig för lite mat shopping, vi lagade en jätte god tortelini pasta sallad! Vitt och rött vin i ganska stor mängd. Inget som märks idag som tur är! Vi fnittrade högt när A kom hem, han behövde inte övertygas om att vi pimplat en del! Det var hur trevligt som helst! Solsidan var dessutom riktigt roligt! Idag tog vi sovmorgon, gjorde iordning oss och åt lunch på staden! Jätte mysigt och gott, bakgår´n favvo stället! Tanken var thai mat men det var stängt. Men inte fy skam med pasta sallad, fetaostcreme och bacon! En tur på staden i det iskalla vädret, A köpte en jätte fin skjorta, grön rutig! Jag kikade på jogging skor, fy vad fula och otroligt tråkiga pengar. Jag köpte inga den här gången hellet. Men det ska ju vara svinigt kallt ett bra tag till så jag kan nog vänta lite till! Snart är det dags att gå på ett box pass med M! segare än segast idag, det ska bli gött och få svettas lite!
Romantisk middag för två goda vänner! <3

110213

Igår var det sittning med klassen, tvåorna och treorna! Oj så kul vi hade det! Träffades hemma hos A innan vi gick ner till kåren för att mingla lite och få i oss lite mat! Vi sjöng lite roliga omgjorda låtar, helan går fast om två av våra lärare! Den var en favorit! Sen gick vi hem till D för att fortsätta kvällen! Mycket skratt och roliga historier! M bjöd på ett danspass! Det är nog himla roligt att gå på hennes pass, vilken energi! Det finns på film nu oxå! Väligt lyckad kväll minst sagt! Vi avslutade med nostaligiska intro till våra favorit barnprogram! Konstigt nog började vi med moraträsk! Jag var ju till och med nykter, de har ett speciellt band till mig måste jag erkänna!

110212

Vaknade tidigt efter en svettig natt med mardrömmar, 0930 börjar nog mitt absoluta favorit pass! Brukar inte orka upp så tidigt en lördag, men idag så! Det gick riktigt bra! Känns skit bra nu! Så det blir till att ta tag i det sista med hemtentamen. Flöt på bra igår, men det är en del kvar. Svårt att fatta sig så kort i ett så stort ämne. Ikväll bär det av till kåren för HÄRDATs första sittning för min del! Det ska bli riktigt kul! Sweany Todd rullar på i bakgrunden, en fantastiskt bra film (det är nog bara jag och några få som tycker det). Tim Burton är en mästare!

110210

Idag är det hemtenta plugg som gäller! Hela fem rader har skrivits hittils, med en hänvisning! hejja hejja hejja! hmmm ja man kan ju försöka få det att låta som om det går bra iaf! Men det släpper nog, får smälta att det är vinterlandskap igen (jag som tänkte ut och springa sen, jobbar kompisarna sa något om att det går jätte bra att springa när det är snö..joo men visst, men det är inte min grej. Löprunda vid 19 draget efter en dag på stranden, det är min grej det!) Nu blir det till att gå fram på staden och köpa en present till pappa, lämna tillbaka trök böcker, betala för en tingad bok som jag fått köpa för 500 spän! Och sen, räddningen på hela denna skit dag, fika med en bästa vän och hennes lilla söta bebis! All kärlek till fantasktiska vänner som ger mig energi! Efter det så kanske hemtentamen kan flyta på. Imorgon måste jag ta tag i den! måste måste måste!
Jag gjorde en jätte god pasta förut! Hann inte ta en bild, men jag har en tallrik i kylenn som jag kanske kan fota sen (inte min grej att dokumentera min vardag) men den kostade inte mer än 50kr och det tog knappa 10 minuter! Färsk pasta med spenat, basilika och vitlök. (3 minuters koktid) sen fräste jag lite purjolök, på med cream fraish, massa tomat och räkor. Mums!

110209

Snabbare än blixten, det var vad jag var på jobbet idag! Det gick riktigt bra! Och dessutom sa jag det högt redan vid nio! Otroligt korkat, men det blev ingen otur eller strul pga det! Det är härligt med sådana dagar! Efter mina 8h knallade jag till söta farmor och farfar! Där det bjöds på kaffe och bullar i överflöd! Precis vad jag behövde! Dessutom har de en förmåga att fylla på min energi nivå. Det kändes lite hopplöst i kroppen. Tlööött i hela mig, mycket jobb, skola och så livet. Jag skulle vilja klona mig ibland, vilket projekt ska jag välja (dvs utom skola jobb och mitt liv?). Det finns främst två personer som jag verkligen vill hjälpa, de vet inte helt uppenbart att de har problem. Men jag skulle vilja ha tid att upplysa och hjälpa dem. Imorgon ska jag ta tag i hemtentamen, ytterligare ett måste! Det är ett måste med feta bokstäver! huuuhmycket nu! Men på måndag, på måndag! Då ska jag sova, luncha med min fina prins, pyssla och fixa. Träna och vila. Ja bara vara för mig själv! För sen är det jobb i dagarna två, slutseminarium och ev jobb igen. Ny kurs veckan efter det! Fy vad tiden flyger iväg!

110207

Precis just nu var det reklam för soya produkter, de skall ge spring i bena. Tänk om man kunde gilla produkterna. Jag har försökt, men det gick inte ens med hälften bär. Typiskt! Jag som inte brukar vara så kräsen! Men jag har haft spring i bena idag ändå! Seg start imorse, tankarna gick typ så här: Varför i hela värden har jag sagt att jag ska jobba? Finaste sover och kan sova länge till. Åhh vad mysigt det vore att sova brevid min prins och äta sen frukost! Men det var bara att gå upp, en jätte stor mängd jordprover skulle komma in och vara klara denna vecka. Kaffet puttrade (första gången så tidigt hemma hos mig!) Fix och trix för att försöka se mer vaken ut. Kaffe till frukost. regnet hade fastnat i lufen, otäckt ute. Massa fina människor på jobbet! Inga prover, missförstånd? Eller inte de som jag skulle göra, men det fanns givetvis massa annat att göra! Frukost på jobbet, fina samtal. Kort lunch för att passa tiden på ultrabadet. Sen var dagen slut (kunde jobbat minst tre timmar till, men nej tack efter 8h) Off to the gym! Easy line passet var fullt, typiskt! Fick knö i gymmet med alla nyårslöften. När hoppar de av? Jag vill gärna få plats i gymmet och på mina favo pass igen! En timme med en salig blandning av övningar (kunde inte fokusera på någon grupp pga allt folk) Sen var det med, plocka upp kyckling och på med löpar skorna! Tretio minuter blev det! Ingen aning om längd men höll skapligt temop och en stabil puls på 170. I hasten fick jag gjort en super god kyckling och bacon gryta med matvete till (tackar en klaskompis för tipset om matvete). Nu har jag snart avklarat en timme crime, men det börjar mer snart! Fixa naglarna lite, som förövrigt tar väldigt mycket stryk av att jobba.
Tänk att man skulle få present av finaste killen när han var iväg på grabbresa! Himla gulligt måste jag säga! Blev jätte glad! Tänkte inviga hud krämen snart! (lite typiskt att jag precis innan bestämt att hålla igen på godiset ett tag, det har blivit lite mycket av det de senaste) Men den som väntar på något gott!

110206

Vilken helg! Ledigheten börjades i fredags med spicy wook och citron lax. Kul med cross-over som går bra ihop! Vi kollade in Death race 2, rätt ok. Men jag tycker att det blir för förutsägsbart när tvåan handlar om det som hände innan (eller varför) man gjorde ettan. Så en del av spänningen försvann när man viste hur ettan (som borde vara tvåan) slutade. Upp tidigt för att vara lördag, grabbsen skulle iväg på grabbresa. Samling hemma hos oss. Sen var det plugg, organiserat kaos kan man säga! Men nu är jag klar med seminarium underlaget tills på tisdag, hemtenta nästa! Efter det fick jag ett riktigt ryck, ca tio vänder ner med lådor, extra bord och stolar i förådet. Vi har nog det minsta förådet så det blev till att möblera om där ett antal gånger innan allt fick plast. Där råder det äkta kaos nu, men här uppe är det fint och bara två lådor kvar som, ja jag vet inte vad vi ska göra med innehållet.
Finbesöket anlände precis när jag gick från ica, en klasskompis från gymnasiet som jag träffar allt för sällan! Massa prat, bläddrade i tapet böcker. Hon får hela lägenheten om tapetserad, lyx! Riktigt bra smak hade hon, förstår inte varför jag skulle behöva vara smakråd! Vi lagade en killer köttfärssås (huvudtanken var att vi skulle kunna göra något av kvällsmaten till nattamat, varma smörgåsar med köttfärsås halv tre på natten kunde inte smakat bättre!). Vi bytte om och la på ett extra lager smink, fina vänner kom. Choklad fondue, melon (cantaloup och honung) annanas, popcorn, jordnötter och vin! NU var vi redå för årets höjdpunkt! Melodifestivalen! Jag vet, jag är nörd, men jag står för det! Fjantig presentation av artisterna, men de gjorde bra ifrån sig. Chockad över nivån på låtarna. Dilba såg ut som om hon blivit tvingad till att vara där. Men övriga var bra. Sen blev det rita och gissa (jag älskar att spela!) Krogen nästa! Ja det var 18-års....översminkade tjejer med för mycket alkohol i kroppen, desperata att se så slampiga ut som möjligt och kräkandes i trapporna. Njaa jag gillar 22-års bättre. Tuppiga killar som skulle bråka mitt på dansgolvet brevid oss. Snilleblixt av mig, jag går imellan! Det gick bra, de slutade, som tur var. En kommentar från en vän: Vad håller du på med?! Den komentaren fick mig att undra lite. Visst jag kunde fått en smäll, men vart finns den kollektiva vänligheten? Varför backar så många, det var ju inga gangsters. Bara killar med för mycket hormoner och alkohol. vi måste nog se till varandra mer, inte vara så rädda och egoistiska. Sean banan var inbjuden gäst, ja jag kan inte förstå varför han blivit så populär. Han sa att han skulle ha en egen show på tv snart. Spännande! Den kommer jag följa slaviskt! NOT! Vi höll oss till det andra dansgolvet! Det var kul, även om ni kanske tolkar det som något annat! Men som vanligt, förfesten är alltid roligare! Nu ska jag våldgästa pappa och p! Kaffe!

110205

Sovmorgon, eller lite sovmorgon iaf! Det var äntligen dags för grabbarna att komma iväg på sin resa som blivit flyttad ett antal gånger. Seg i starten, så när jag knallade upp var lägenheten full med grabbar! Men nu har de tagit sig till bussen, hoppas att de får riktigt kul! Nästan alla var precis blivit friska. Vad är lämpligare att börja en lördag med än lite plugg? Ja det finns väl bättre alternativ, men jag hoppar träningen. Känner att det är något på G i kroppen, så vilar tills imorgon! Väntar ju på fin besök i eftermiddag! Vad ska jag laga för mat till oss i kväll innan vi går på vinet? Jag ska dansa ikväll! Jag vet, jag kommer ha höga förväntningar och allt det där. Samtidigt som det är en så liten stad så kommer det väl bli som det brukar, men ibland är det extra kul så det är det som gäller ikväll!
Nu har jag sovit på saken som jag funderade på igår. En lärare som jag högt respekterar hade en lite underlig undervisningsmetod och jag inte kände mig bekant med. Jag kände mig rent av väldigt osäker och blev sågad vid fotknölarna. Men nu känner jag att jag är sjukt starkare, jag ska stå på mig och ha bra med fakta i ryggsäcken! Tror och hoppas att det var det som var meningen. Annars är det sorgligt. Men jag har stärkt mig själv tack vare det! Kollade på några program han varit med på igår kväll, morgon soffan och liknande. Han såg väldigt nervös ut, måste jag erkänna. Men han visste vad han pratade om, det syntes! Så next time ska jag vara sjukt förberedd!
Ne plugg var det!

110203

Trött som (ja något fult ord) sängen ropar som aldrig förr, hur härligt är det inte att få sova! Imorgon väntas en sista föreläsning innan det är dags att göra klart för andra seminariet och börja på hemtentan! Jag har gjort den sista intervjun idag, det gick bra. Oväntat trevligt faktiskt. Nu tror jag att jag har ganska klart för mig hur jag ska lägga upp det. Tänkte åka och överaska mammi när jag ändå hade bil, tur att jag ringde! Hon har fått vinterkräksjukan! Huuuh! Det fick bli att åka till pappsen, vilket var väldigt trevlig!
Förut hände något obehagligt. Eller jag kanske överreagerar, men jag parkerade utanför apoteket. (ovanligt krångligt är en liten parentes, brukar gå som smort, men men) En man satt i bilen mitt emot, glodde som fasen. Satt kvar när jag åkte. Han åkte efter, inget ovanligt i det. Sen hade jag en bil i "arslet" hela vägen till pappa. Jag skulle kompensera min kassa parkering genom att backa upp på pappas uppfart (gick grymt!) bilen parkerar nästan och mannen från parkeringen stirrar som fasen. Sakta sakta rullar han förbi. Jätte obehagligt! Men men det var nog bara en slump, jag kanske var lik någon han kände. Skönt att jag inte bor där jag parkerade iaf!
Dags att sova och invänta att få veta vad demokrati och välfärd är!

110202

Vilken givande dag, seminarium i skolan, det gick som smort. Jag och två klasskompisar stannade kvar och förberedde för nästa seminarium, det gick oväntat bra! Dream team kan man änna säga! Nu återstår bara renskrivning och egna reflektioner! Sen bar det hemåt, en liten miss med bussen. Den där som går in i hela imperiet, 15 minuter längre bussresa hem. Men jaja sånt är det, inget farligt med det! Väl hemma väntades det kalas för mig söta lillasyster! Mysigt med lite kvalitets tid med nära och kära! Sötaste hade köpt sallad som väntade hemma i kylskåpet! Så nu återstår bara att bli så trött att jag somnar jätte fort (är lite töntig, har svårt att sova själv när det är alldeles tyst hemma. När jag bodde själv spelade jag musik, men nu är det lite bökigare)
Jag blev precis helt såld för Rörstrands nya serie, Lovisa Burfitts har designat en serie som heter Madimoselle Oiseau! Kan man annat än älska den? Jag blev helt såld efter någon sekund och jag älskar den ännu mer ju mer jag kollar på den! Måste gå och kolla in serien live!
Ni måste bara hålla med! Hittade artikeln på http://trendenser.se/ . Så vackert och avskalat. En inneboende dröm om mode skissande håller i sig, saknar bara talang! Hehe!

110201

Det är härligt när man kan sitta uppe länge, kolla in favorit program. Inspireras och satsa på nya utmaningar. Jag sov tyvärr inte så bra i natt heller. Men vad gör det när man är ledig? En biff är avklarad idag. Det här med pluggeriet skapar många tankar och idéer. Jag förstår inte, jag vill förstå och sätta mig in i det. Men när ska man finna tid till det? Hur börjar man, känner mig lite slö just nu. Träffade fina m för en plugg/arbets intervju, tänk vad man kan få ut av det, tusen nya frågor! Vad vill jag med mitt liv egentligen? Men det måste man väl inte veta. Blir ju roligare så.
Jag har suttit med handsömns terapi några kvällar, en söt liten filt i tunn flanell med rosa ugglor på. Det blev lite tyg över. Jag skojade till det och gjorde ett skötbords bälte, en lärare berättade att Sverige har det största antalet små barn som kommer in till sjukhuset med allvarliga skall skador. Det berodde främst på fall från sköt bord. Många länder byter blöjor på golvet och de andra har bälten. Så nu har min fina vän en chans att spänna fast bebisen om de vill. En grej mest på skoj, men jag tror uppriktigt att den både fungerar och är bra!
Vad händer just nu? Jag känner av mörkret, det är sådär jätte slaskigt, blött och ruggigt ute. Jag behöver värmande solsken, nya jogging skor och gärna en triss vinst. Denna månaden var inte rolig, Fin besök i helgen! Härligt att man lyckas få ihop det ibland. Jag planerar mat som passar att äta igen på natten och väldigt mycket skratt och skvaller! Grabbfritt då de åker på kryssning. Kul för dem att det äntligen bli av!

RSS 2.0