110724

Regn regn och lite blåst, men vi har haft det riktigt trevligt! Gårdagen spenderades i Köpenhamn, bland tusentals turister, butiker. Det sög i shoppingtarmen men student som man är får man nöja sig med att kolla. Designer utställningar men fantastiska skapelser, vilka kreativa människor det finns. Design och funktion i ett, storögd lämnade vi storstaden och begav oss till campingen för att dricka lite gott, spela spel och bara ha trevligt! Om ett par timmar åker vi hem för att imorgon ta sig till jobbet!

110721

Semester! Eller lång helg, jag har åkt från en solig hemstad till ett regnigt skåneland. Uttråkad till max under bilfärden, letat för fullt efter öronproppar (det slutade med ett resekitt för massa pengar). Värdparen har tänt grillen under solskyddet och ska snart bjuda på mat! Själv sitter jag inne i husvagnen med ett glas rött! Imorgon ska jag njuta av att slippa slita häcken av sig på jobbet, ska enbart försöka slappna av och varva ner i härligt sällskap!

110716

En av de bästa dagarna kräver inte så mycket, jag och två fina vänner var på auktion och loppmarknad. Väldigt inspirerande! Jag är kattvakt så mina två kattkompisar åkte ut för att dricka kaffe och kela lite med den bittra donnana, lilla tjock och min älskling! Hur mycigt som hellst, kaffe i solen, jag plockade körsbär och sötisarna plockade rabarber!
Sen åkte jag till far för att måla element i p´s hus, pilli-pill!

Kvällen var helt perfekt, min fina, ett hus på landet, grillspett, nyskördad potatis, morötter, sockerärter och tomat! Maten var ljuvligt god, hemmaodlad is the shit!
Sen åkte vi hem för att äta "spotte-kräm", jag var hel förtjust! A tyckte nog mest att det var jobbigt att behöva spotta ut kärnorna!
En av de bästa dagarna!

110714

Ikväll kommer min sambo hem! Det ska visst bli busväder där nere, själv ska jag gå på sista harry potter filmen! Tänk att de är slut sen, känns konstigt. Första filmen måste kommit när jag gick i 7:an, nu har jag tagit studenten, jobbat ett par år och klarat av ett år på högskolan. Men spännande ska det bli och se slutet! Med två fina vänner desutom!

Busvädret kom visst hit med! In på bion i solsken, ut från bion i regn och slusk! Harry Potter var iaf riktigt bra!

110713

En förhållande vis kort arbetsdag, en lunch promenad, en hetsig cykeltur. För att sedan få besök av mor med man, kaffe och lite muffins! En god  vän som jag inte sett på otroligt länge kom förbi på lite mat och prat!

110711

Då var man gräsänka ett tag, sambon har åka på semester med sin lillebror. Lite avis är jag allt men jag ska nog överleva! Har endel planerat, får se om jag hinner med det, har en känsla av att det kommer bli mycket jobb den här veckan. Puuh, idag har jag gjort det absolut tråkigaste man kan. Det med bravu! 100 prover på en dag måste vara ett form av rekord! Upp med tuppen imorgon så man inte kommer hem allt för sent. Jag ska snart iväg på utomhus box´n kick, ska bli skit kul, solen skiner så härligt!

110708

Denna dag har gått i tvåhundra, började extra tidigt idag för att gardera mig. Söta E hjälpte mig så jag hann hem i tid, en låång kom-ihåg-lista för allt strul gjordes och sen sket jag i det! strul efter fyra är ingen bra idé, då blir det strul på måndag ändå! Väl hemma la jag mig en liten stund för att sedan fixa ihop tre rätters till kvällens fina gäster! Ett super team i köket, sambon och jag, maten blev kanon god. Efterrätten var helt suverän! den tackar jag E för! Nu är jag helt slut och ska hoppa i säng! (imorgon har jag beställt sol, här ska man få lite sommar när man jobbar hela veckorna!)

110704

Vilken skit dag på jobbet, kunde inte göra en sak som man alltid ska göra på måndagar. Nu är det prio ett att det fungerar, två elektriker, en vvs och vaktmästaren har jobbat hela dagen med det. Sen skulle jag lägga rör på disk, tappade korgen (!!!!) väldigt många gick sönder och nu kommer det köra ihop sig i ett par veckor tills vi får nya (svindyra!) Jaja sånt händer, små sår på fötterna, glasen var fulla med miljögifter (eller vi letar gifter i dem, så kanske kanske inte) fotbad blev det iaf! Men turen vände på gymmet, vilken energi jag hade! Sen var det räkfrossa som gällde! Nu är jag göööör mätt och nöjd igen!

110703

Söndag härliga söndag! Sovmorgon, supergott kaffe och efter det grillad korv! Minigolf (jag kom sist, men vem väntade sig något annat?) sen gick vi ut på en liten kvällspromenad, gjorde varma smörgåsar och kollade på en film, konstigaste filmen någonsin!

110702

Fika, shopping, middag och fest har prikats av på lördagslistan. Helnöjd med allt!

110701

Fredagsmys med p! Riktigt härligt, god thai mat och ost och kex! P sov i soffan till och från men vad gör det?! Jag var lika trött jag. Väldigt skönt med helg! Imorgon ska jag fika med en söt vän och senare blir det middag hos svärmor. Sen bär det nog av till jordgubbens dag.
(det märks inte att vi var hungriga när v i handlade?! )

RSS 2.0