110629

Veckan har bjudit på sjukt härlig värme! I går spelade vi volleyboll i hettan, drängt i svett åkte vi ut till sjön för att bada och grilla. Inget bad för min del, lite kallt tyckte jag!
Så himla härligt!! Idag har jag varit handledare åt lillasyster som övningskört! Vi har kört landsväg, backat runt hörn, vänster sväng och bromsat för ett rådjur! Riktigt bra kört, sen blev det jordgubar och kaffe hos farmor. Väl hos pappa fick jag lite mat och massa dill (att frysa in). Snart tror jag att det blir ett glas vin på en uteservering! Sommaren är härlig!

110627

Då vart måndagen snart slut, det känns inte som om det är annat än måndagar på veckan. Det gå så himla fort! Snart sitter man väl på ett flyg till thailand! Idag har jag tränat, det har varit lite slött på den fronten, men nu ska jag banne mig pallra mig iväg lite oftare (eller regelbundet!) Min rastlösa sambo drog med mig för att spela tennis, riktigt kul, men svårt. Har aldrig spelat förut, verkligen aldrig! Men det gick ändå skapligt tyckte jag, tror kanske att någon annan hade andra åsikter! Ett par gånger till så kanske man får in tekniken, L det var förlängesen vi sa att vi skulle spela så nu får det bli av snart! hihi! Jag hoppas på volleyboll imorgon, några röstar för fotboll (tråååååkigt!)
Det vr roligt och givande på gymmet, jag skulle fundera på om jag skulle vilja hålla i fler föreläsningar i höst där (hihihi!) Får filura ut ett bra ämne, måste ju ta alla chanser man får! Desutom fick jag prata engelska med en britt! Gud så kul det är, kände mig riktigt bra. Fackord och liknande. Lite småprat med massa andra, så får det vara ibland. blev iaf femtio minuters effektiv träning!
(hämtad från google)

110626

Imorgon är det jobb igen, väldigt skönt att ha varit ledig så här länge! Midsommar var som sakt väldigt trevligt, kvällen var lång utan att det kändes! Midsommar dagen var kortare, sov länge, frukost ute, pizza, power-nap, picknick och filmer. Idag har det varit slött! Lite fika på kullen, grillning hos far och sen ropade tvättmaskinen på mig! Snart blir det lite sen kvällsmat, vi har handlat närodlade tomater (de godaste ever!). Till det blir det lite köttfärspaj!
Snygga och glada påväg hem!

110625

Midsommarafton var riktigt rolig, trevligt folk, färskpotatis och jordgubbar! Vad mer kan man begära? En långsam långpromenad i natten, lite otyg, tävlingar och en sista trång bilfärd till övernattningsstället. Korvgrillning och sen sängen vid femtiden. Idag är det minst sagt slött, snart är det lite fika hos svärmor så får vi se vad kvällen bjuder på!

110622

Idag har jag varit otroligt produktiv! Jobbet flöt på bra och när jag kom hem passade jag på att laga masssa matlådor! Det blev ett par med köttfärssås och spagetti, en form med lasange och en chiliköttfärspaj! Nu ska man stå sig ett tag, kanske får ta och fixa något som inte innehåller köttfärs. Men det är svårt att hitta på något som går bra att frysa. Efter matlagandet bar det av till ett mysigt lantligt ställe för att bli bjuden på mat och vin av jobbet, we are a rising star! Sas det, härligt! Vårat bolag har aldrig tidigare gått så bra (trotts att vi bytt datasystem, vilket innebär sjukt mycket mer arbete och problem) , vi är ett framgångsrikt exempel för alla andra bolag i företaget i världen. Inte dåligt med smörande under kvällen, men det är alla värda. Som de har slitit, stressat och jobbat över. Bra jobbat!

110621

Skit dag på jobbet, komunikation är ordet som borde utnyttjas mer, men det löste sig skapligt bra. Maten jag fick med mig var inte alls god, gummi fisk. Muttrande knallar jag hem trött som ett as, och vad står det på bordet?!!
Hur söt får man vara! deppade ihop lite igår, fick massa kramar och kli i håret så jag somnade och det här idag! <3
så här söt har jag varit på jobbet idag!

110620

Analyze this! Hehe en spännande tanke har slagit mig, jag och mina nära och kära läser olika former av beteendevetenskap. Våra samtal ser inte ut som de en gång gjorde, inte mig emot, vi ser på situationer från helheten. Härom dagen fick jag det bekräftat, proffsen talade (!). Kan det bero på att..och att det...eller att du.. ja något sånt lät resonemangen, kul, ni kommer bli riktigt bra i era yrkesroller! Även om jag står fast vid vad jag sa, jag känner att jag kan resonera med mig själv på ett helt annat plan nu för tiden and I love it! (ni som inte var med kanske tror att det var något negativt som diskuterades, vilket det absolut inte var. Jag bara slogs av tanken på hur våra samtal/skvaller och åsikter analyseras och granskas på ett helt annat sätt! Väldigt kul!)
Skurarna har vräkt ner under eftermiddagen, inte mig emot, soffläge! Väldigt seg efter jobbet, när ska jag vänja mig? Det är kul med alla kollegor på jobbet, vi skrattar och trivs riktigt bra ihop. Det är lite att göra, få prover att prossesera, nya metoder att lära sig men ganska motivationslöst. Gemba kaizen hägrar, en härlig idé som jag tänkte läsa in mig på. Grunden har jag fattat, bra idé men jag vill förstå och se bakgrunden. Om en stund är det sista delen i CSI, har tappat intresset för den endel men förra avsnittet avslutades inte och då måste man ju se slutet!
Väldigt sur på mig själv med stora bokstäver och massa utropstecken. Men efter grubblande i sängen sitter jag med öppna ögon invirad i täcket i soffan. Jag tror att det inte är så mycket som jag först trodde, jag tror att detta är en motivation för att någon ser mina potentialer. Allt som står är inte grunden för en bekräftelse utan allt är för att få fram det yttersta av mig, jag väljer att läsa mellanraderna (mina påhittade rader som jag tror på). Ett par djupa andetag så ska jag försöka sova, finaste kommer hem snart och då måste jag få en stor kram!

110619

Lite rastlös så här på söndags eftermiddagen, men jag orkar inte ta mig för något. Det är ju söndag så det får väl gå! Jag är lite sugen på att läsa, frågan är om man skall läsa lite kurslitteratur som jag kännde att jag inte hunnit med. Jag vet att jag låter tråkig, men när intressanta ämnen stressas igenom känns det sjukt tråkigt. Statussyndromet har mamma lånat så den får väl vänta, socialpsykologi och gruppsykologi lockar lite! Men även min hög av deckare och den påbörjade! Så får det bli! Imorgon ska jag fara fram och se om jag kan hitta något "torrschampo", mitt hår är riktigt tråkigt, efter en halv dag ser det ut som jag inte tvättat det på länge. Det faller tungt och delar sig, kanske vore ett nytt schampo på sin plats (fastän min frisör valt ut det till mig). Torrschampo är nr ett så får vi se! Kortvecka börjar imorgon! Gött!

110618

Ikväll har det varit lite tjejmys här hemma, spontant och härligt! Tapas-knytkalas, vilka kockar vi är! Chevre knyten, vitlöksbröd, räkor, chili/vitlökssås och avokado sallad med valnötter! Mums! Sen smaskade vi på jordgubbar och hasselnötskaffe! mmmm! Lite vin blev det med!
"Vanliga" chevreknyten och glutenfria, det är en konst att  baka glutenfritt!
Men reslutatet blev lika bra! Gud så gott det var!

110617

Vi har kollat på studenterna som vandrade till balen, ett av årets nöje! Så många fina tjejer och killar! Jag fick en bra plats med svärmor, vi viskade komentarer kring klänningarna. Lite kul med någon som ser sånt som jag brukar vara ensam om att se. Asientyg, hemma sydd, massproduserad, modern för 6-7 årsen, super snyggt fall, opressad. Jo det jag skrev nu var väl mestadels negativt. Men det var absolut inte så, gud så många fina klänningar och tjejer det var. Jag vill hurra lite extra för estet och media programen, deras klänningar var välarbetade och av god teknik. Inte massproducerade, unika och personliga! (vi hade några sådana i klassen, alla var unika och egensydda, men några stack ut mer än andra!)
ursäkta för mindre bra bilder, men cd:n ligger väldigt jobbigt undanstoppad. (hur skummt är det inte, när jag började 1:an, det var julpyssel första gången som jag kom i kontakt med en digitalkamera! hade ingen egen på studenten , men som tur är hade många andra det!)

110616

Idag, dagen efter studentfirandet i sta´n är jag trött, alla glada studenter har åkt omkring hela natten. Många varv runt mitt hus, men vad gör det! Sova får jag göra inatt! Min fina "elaka" styvmor P fyllde 50år igår! Idag tog jag mig tid att fira henne! Ett stort paket kom jag med!
grabbarna ville vara med! lite kul, king har aldrig förstått sig på paket men det luktade nog vääääldigt gott i paketet. Han är ju lite svag för grillat och när det ligger grillgryddir i så!

110615

Kollat på studenterna, vad glada de såg ut att vara! Känns som att det var igår man själv stod där och var lyckligast i världen! Väldans vad tiden går!
Så fin så! (eller fina!)
Lyckliga jag!
vilken tid! alla de sista 100 dagarna!!

110612

Volleyboll en söndag är inte fel! Riktigt kul! Sen bar det av till pappa där
man fick lite mat och kaffe! Promenad med finaste fick avsluta dagen!

110611-2


Lördagsmys med mamma och min lilla älskling!

110611

Igår var det personalfest, vi hade jätte roligt! Jag har aldrig varit så engagerad i en match förut, så nära var det att vi van. Men nära räcker inte! Inga smaskiga händelser, det brukar väl personalfester innehålla? Men god mat och trevligt sällskap, det spöregnade 0330 när jag cyklade hem. Helt pisseblöt hoppade jag i säng och vaknade för tidigt. Men vad gör det när man kan slappa en hel helg utan måsten! Morgonrocken är fortfarande på! Men får ändra på det snart, min söta mamma kommer och hämtar mig! Det verkar som om vi kommer att köpa massa gott till kvällen, lyx en seg dag som denna. Fy det ahr inte varit så bra här idag, men det går över!
Merry me, vilken mysig film! Konstigt att det går bra filmer nu på en lördag och inget på fredag och lördagkvällar?

110609

Åska och regn har stått på schemat det senaste, jag är väl inte helt nöjd med det. Men det funkar nu när man jobbar! Har tappat bort lite rutiner, men det blir nog ordning på det när jag kommit in i jobba heltid projektet. Imorgon är det hälsomöte på jobbet, spännande!! Jag planerar att bidra ordentligt, känns som om jag lärt mig en hel del inom det området! På kvällen är det personalfest, förra året var sjukt kul! Men det verkar som om vi får ställa in bränbollen. Just det! Jag blev ju bjuden på tre rätters i tisdags, det var väldigt gott och trevligt trots bortfall och tidiga hemåkare. Nästa gång är det min tur!

110607

Sitter i sovrummet och kollar ut på det otroliga vädret, det bara mest ner och mullrar. Min lillasyster ska vara utklädd till.mumie (toaoapper!!) och festa med sina klasskompisar, jag är inte avundsjuk just nu..himla tråkigt för dom bara! Nu ska jag iaf iväg och bli bjuden på tre rätters! Hur lyxigt är inte det när man precis avslutat första jobbdagen på heltid. Nu är det bara att köra på tills vecka 32 är slut! Men Cash is King eller hur var det man sa?

000604

Juni bjuder på det bästa vädret just nu! Härligt när jag är ledig utan en enda bok att läsa! Min nya roliga-ledig-bok låg i sovrummet där sambon sov så det fick bli ica kuriren i solen hos mamma ist! Ska nog lägga ut den så jag kan sol-läsa imorgon med! Ja som ni förstod har jag varit hos mamma idag, hon hämtade upp mig vid 11. Vi åkte till ica, pratade med morfar som oxå handlade. Sen var det till att götta sig i solen på "kreta-stolar". Vi grillade hamburgare, super gott! de med bacon i! När hon körde hem mig insåg jag att det är fu#¤** jä"#/* CRUSING i stan, inte min grej. Visst jätte fina bilar, men de värsta dreggen kommer ju ut. Synd för de som faktiskt har en fin kultur, de syns inte, bara skit högarna. I höstas fick jag mot min vilja cykla igenom ett gäng som stod och körde helikoptern mitt i gatan, BLÄÄÄ! Jaja nu ska jag iväg och soffmysa med en vän!

110603-2

Nu har jag landat hemma! En välbehövlig dusch senare soffar jag med gott samvete! En riktigt trevlig promenad, en mil på tre timmar. Det gick inte undan, men det var mysigt! Mycket folk ivägen, lite picknick halvägs och en söt hund i handen! Jag nog inte räkna upp gångerna jag sa hennes namn och fot. Men hon skötte sig jätte bra, speciellt med tanke på hur spännande det måste varit! Massa hundar, människor, dofter, Biffen (!) och inte minst pinnar!!

110603

Vilken dag! Lite härligt så här när man skickade in sista uppgiften i morse! Tvättade lite på förmiddagen, tog en tur på staden med farmor. Gisses vad folk det var framme, men är det vårmarknad så är det! när jag kom hem så avbröt jag tvättandet och åkte med min fina sambo till ett par vänner och grillade! Mums!! Kaffe i solen hos p och snart är det kvällsvandring som gäller! Frågan är bara om det kommer bli för kallt om man har shorts på sig? Tröja ska jag ju ta med mig, men just nu känns långbyxer såååå fel!

110602

Idag tog jag mig sovmorgon, det var en sådan dag. Sen frukost framför projektrapporten, nu skiter jag i den jag får väl kompletera om den inte duger. Jag orkar inte! Hej sommarlov säger jag! efter lunch åkte jag och en del av familjen iväg. Jag avskyr doften av sjukhus, förvirrade människor och stressad personal. Höjden var inte behaglig heller, 12:e våningen. Min fina gamelfarmor låg som en fågelunge, gröngul i större delen av ansiktet. Höger arm hade hon kontroll över, jag skulle vilja dö nu, jag är nöjd nu, jag vill inte ha ont längre. ja vad säger man? hur känner man? Det är jobbigt att se och att acceptera att en människa som alltid funnits inom kort inte kommer att finnas bland oss längre. Hon har haft ett friskt liv från 1915 tills för bara några veckor tillbaka. inte klokt, nästan 100 år! min lilla tanta!

110601

Sista skoldagen idag! Det blev en kort seminarie dag, picknick med klassisarna och en sväng på gina! På kvällen blev det grillat! Fick även busa med en super sötnos!

110601

Snart ska jag köra till skolan, det är sista seminariet för terminen. Information om hösten, ska bli kul att få reda på när man börjar skolan igen! (mest för att se om jag lyckas få någon vecka semester!) Jag gick upp med sambon idag, det är vanligtvis den tiden som jag går upp när jag ska ta bussen. Men idag fanns det tid för att soffa lite, det är ganska skönt faktiskt! Nu ska jag koka mig en kopp kaffe innan jag rullar iväg!

RSS 2.0