110331

Tröttare än tröttast idag! Men nu känns det bättre, jag stod emot godiset som skrek efter mig när jag väntade på bussen! Jag var grymt sugen på att äta god mat, inte för att jag brukar äta mindre god mat. Men ni vet något extra som man vanligt vis unnar sig allt för sällan på helgerna! Det blev en het kräftpasta! Mmmm! Bättre än restaurant sas det. Och något om att jag skulle blivit kock! Hehe bättre än så kan det nog inte kännas en dag som denna! Det där med kock har lockat mig i omgångar, men inte kvällar och helger. Inte heller all stress, men jag ska allt ta mig till ett par mat kurser har jag tänkt mig! Jamie på tv nu! Han skulle jag inte ha emot att lära mig av, ser så gott ut! Maten idag var en kombination av veckans jamie, gordon och paulo! Ingen dålig kock mix!
Bara att sätta på en stor gryta med vatten till pastan, lite smör i en liten gryta där vitlök och purjo får sig en jätte snabb fräsning. Över med det i en skål och i med gullök, fräs tills den mjuknar. På med lite lime (jag har massor eftersom jag älskar lime) och vitt vin (matlagningsvin blev det idag, sparar det goda till lördagens bravader!) En grönsaksbuljong tärning, mixa med stavmixer. Nu borde pastan vara färdig, grovt hackad färsk timjan, rouccola och kräftsjtärtar blandas i den av hällda pastan. Låt stå under locket så smakerna växer fram. Tillbaka till såsen, ca en tsk röd currypasta, cream fraiche. Koka upp, smaka av med vitpepper (tänk på att rocculan är pepprig i smaken) Ställ av i med riven parmesanost och coctailtomater delat i fyra. blanda och låt osten smälta. Blanda samman allt och servera! Det tar ca 20 minuter och är super gott!

110330

En kort dag i skolan idag! Härligt! Jag tror att jag faktiskt lärde mig en hel del! Det är inte dåligt det! På bussen hem lyssnade jag som vanligt på p3, brunchrapporten startade halvägs hem. Jag är ju lite genus skadad efter förra kursen och de tog upp en intressant sak som Martin Karlsson twittrat om, han hade kollat i H&Ms nya katalog. Detta uppmärksammade han: »Tjejer klär sig lekfullt i romantisk stil. Addera gärna accessoarer i flirtiga färger som gör varje dag rolig.« Jag kan förstå att han blev lite upprörd. De pratade även om debatten som pågått om Lindex uttalande om att deras tjejkläder är tajtare än pojkkläder, "de leker inte lika mycket, sitter mest och ritar och är söta". Minns inte exakt vad de sa, men det var något liknande. Ja vad ska man säga, en lustig debatt om gamla könsnormer. Är det ens barn man talar om?


Idag ska jag LÄSA! huuuuh! Sen ska jag ut och inviga mina nya skor, tror jag. Jag har gått in dem lite lätt på gymmet och en kort runda på löpbandet. Sen ska jag även införskaffa en dop present och något fint till en vän som fyllde år igår! Ska iväg till henne på lördag! Det får bli att lägga sig tidigare idag också, får se hur det går med mina planer. Det har ju en tendens till att inte riktigt bli som jag tänkt mig!


Sagt och gjort, nu har jag invigt mina skor ute på en regäl löpar runda! 4,7 km lyckades jag ta mig igenom! Faktum är att jag faktiskt inte gick särskillt mycket! Riktigt stolt över mig själv! Det var två korta sträckor i skogen som var isbelagda och de här nya pjuksen var halkigare än en pukla! Det var jätte fint i skogen, fick lite extra vårkänslor! Tyvärr är min mobil kamera så dålig att det ser ut som den värsta höstdagen...






Jag fick ett sms i går om att jag hade ett paket att hämta ut, hmmm jag har inte beställt något! Bertmark låter iof bekant, kopplade inte förän jag insåg att paketet faktiskt var till mig och att jag återigen får skämmas för att jag föll för dörr-knackar-säljaren! Så typiskt mig och nu skrattar mina vänner som minns historian. Ensam nybliven singeltjej får besök av snygg trevlig charmig skit-boks försäljare. Ja och nu har jag två årsböcker kvar att betala, men man kan inte annat än att små le för sig själv åt den typiska slumpen.


Kanske kommer jag rent av gilla att kolla tillbaka i dessa böcker när jag är äldre, skratta åt mig själv som korkad tjej som köper dyra böcker av en tilltalande kille? Hehe aldrig mer, fast jag får låta bli att öppna dörren och svara i telefon när de ringer. Där har ni min svaghet! Svårt att säga nej till säljare, tycker liksom lite synd om dem!

110329

Ny kurs idag, det berkade lovande. Tills jag började läsa boken tills imorgon, vad står de? Som jag skrev ovan, hmm vad skrev han där? Inget fastnade. Riktigt segt, men imorgon har vi föreläsning på boken. Får hoppas att man lär sig något då så man förstår boken! Det är sjukt många böcker som skall läsas, så nu vet ni vad jag kommer att göra på kvällarna! Vi fick göra upp en snabb projektskiss, nu vet jag lite mer vad jag ska tänka på. Ska bli kul att komma ut lite på fält! Idag fick vi låång lunch och då passade vi på att gå till vår favorit restaurang och åt lite indisk mat! Så gott! Jag ska läsa lite till för att sedan knalla bort på lite box'n kick camp! tjohooo! Fina A är på grillpremiär och fotboll, grill är inte fel men fotboll kan ju kvitta. Sverige sa att de kommer vinna, jag blir förvånad om de gör det.

110328

Det händer väldigt ofta att jag skulle vilja vara mindre, ni vet när livet känns lite jobbigt (inget allvarligt) men bara lite för mycket. Hur härligt var det inte när man kom hem till mamma och kunde ligga i hennes knä, gråta över värdsliga saker och bara känna hennes kärlek när hon omsorgsfullt klappade en i håret. Det är underligt att det var så lätt, man var tonåring och allt var accepterat. Man vet inte vem man är, vuxen eller barn. För mycket hormoner i rörelse. Men det är nog ett svep skäl, har man väl accepterat att  man är vuxen ska man klara av livets alla utmaningar, stora som små. Jag mår inte dåligt på något vis, men ibland skulle det vara skönt att ligga med glansiga ögon i mammas famn. Idag njuter jag av yttligare en skolfri dag, morgon rocken är fortfarande på ( jag älskar min morgonrock!) Idag ska jag även unna mig ett par nya löparskor, köpa mönsterpapper som jag glömde i fredags och fika med finaste mormor! Ikväll blir det box, det var allt för länge sen nu!

110327

Hittade utsiktsbild från stugan i mobilen, visst var det fint!?
Min fina kisse som bor hos mamma nu, hemma och social i torsdags. Nu har han varit ute på vift utan att komma hem. Hoppas att han kommer hem snart och att han mår bra!
Har inhandlat lite inför våran 20-tals fest! Här ska sys!

Gårdagen var lugn och härlig, på kvällskvisten satt jag och några trevliga tjejer på en servering med var sina glas vin och snackade skit! Kollade på kaoset som var utanför fönstret, jag tänker inte nämna det anmärkningsvärt. Men det är en underlig subkultul och vart gömmer sig alla dom annars? Vi fick sällskap en bit in på kvällen av några bekanta, väldigt trevligt!

Dagen börjar gå mot sitt slut, vart riktigt seg idag tänkte hoppa i säng efter Fenomen på feman, men så blev det inte, jag myser i soffan med dubbla filtar och zappar mellan crime och romantisk komedi. Jag fick en liten tankeställare. Jag tänker ju lite för mycket och nu är jag genus skadad med! Men i djurvärlden är det hanarna som visar upp sig, hann fåglarna har så tjusiga färger och syns massor. Men hos oss människor är det väl tvärt om? Jag kan vara ute och segla lite, visst att männen är de som tar messt plats. Men det är väl ändå en större majoritet kvinnor som kämpar för deras uppmärksamhet, men utmanande kläder, ton vis med smink och annat fint. En tanke som slog mig förut, många tnkar slår mig men det är inte alla som är lämpliga att skriva!

110324

Idag står det städning på högsta nivå på schemat! Fönstrena är putsade (vilken korkad människa sätter in sådana förnster?!!! fått hänga ut för att komma åt fyra fönster!!) Men nu är de fina! Skrämmande är att de var mer skitna inne än ute, det bodde förvisso ett par skitlurkar här innan men ändå. Det är nog fruktansvärt otätt, alla lister är gråa, har aldrig varit med om det förut. Orka städa lister varje vecka? Var duktig och gick ut med pant och glasflaskor med! Typiskt att pantmaskinen var ur funktion just idag, så nu är de hemma igen. Vi har samlat sen uppesittarkvällen den 23/12 det är mycket pant vill jag lova! Favorit musiken på hög volym nu blir det till att fortsätta, dammning och storstäd av kök och toa står på tur! Trökigt men det är så skönt när man är klar, vi får ju gäster imorgon så då är det extra skönt att ha det fräscht!
Jag ska ta vika och hålla mig lugn, det har jag kommit fram till att det blir bäst för alla. Speciellt mig!
Svar till karro, den som kommer först på vänstersidan var full och den som var lite längre ner på högersidan var super! Mitt nya ställe vill jag lova! Ganska ny tror jag, det låg ju en lite skum restaurant där innan (där man kunde köpa olagliga saker på bakgården vettu!)

110323

Jag har haft en fantastiskt härlig dag so far! Vaknade lite tidigt och njöt av att jag kunde somna om! Lite frukost framför morgon tv:n och så har jag deklarerat! Sen bar det ut på grusiga gator för lite jogging, det blev 2,5km. Sen var det bara till att göra iordning sig och bli upphämtad av far och lillasyster, vi åt thai buffé på ett nytt ställe för oss. det var otroligt gott, de vi brukar gå till var fullt (och tur var ju det, det här var mycket bättre!) Sen blev det kaffe hos fina farmor och farfar, så nu får jag ta tag i skolan igen! Snart klar tror jag! Wiiihoo!
Jag har en plan på att putsa förnster imorgon, får se om jag tar tag i det. Bara liiiiite tråkigt! Skulle behöva göra ett jätte röj här hemma, ni vet allt sånt som är skit tråkigt, torka lister och element bla. Jag är så sugen på att unna mig något fint, vet inte riktigt vad bara och om jag ska anse mig ha råd med det. What to do?! Jag känner inte för att plugga just nu! Vila lite kanske? Baka vore kul! Men då måste jag gå till affären, orka?! What to do?!

110321

En härlig kvinna visade upp en otroligt inspirerande ung kvinna som heter olivia bergdahl, har läst några av hennes dikter. Jag gillar nog mest takten och styrkan i henne. Den som vi fick se och som jag gillar starkt heter, text till min son. Kolla gärna upp när hon läser den själv, riktigt kraft fullt!

Nu vet jag inte ens om jag nånsin kommer att bli mamma...

men för en liten stund
vill jag låtsas att det gör detsamma!
för det här är en text till min son,

Älskling,
hur ska jag kunna måla väggarna rosa i ditt rum
utan att du framstår som lite efterbliven och dum?
du kanske förstår en dag när du blir stor
varför jag vill klä dig i blommiga tröjor och glittriga skor
utan att vara nån feminist-aktivist-mor
för jag vill höra dig skrika på jämställdhetsbarrikader
jag vill se dig bli en blöjbytande fader
men jävlar – jag får spader
för i affären står leksaker i knivskarpa rader
och hur ska du kunna välja mellan
barbiehästar och monsterbestar
och vad ska jag svara när du säger: ”Mamma, jag vet hur det är,
man får vänner och respekt av ett verklighetstroget gevär…”
jag kan ju knappast säga till,
när du lekar soldat och sjörövare
att du och dina vänner är framtida förövare!
För hur ger man en liten parvel perspektiv
när till och med Bamse är genomnormativ?
jag kan inte svara tvärt att
”Jo, Tarzan var också en mjukis längst in i hjärtat,
och han hade nog mått bättre om han sade som det var
för det är inte lätt att ha en apa till far.”

Eller när du kommer hem, femton år och olyckligt kär
då kan jag inte säga att du vet ingenting om hur jävlig kärleken är,
för dina flickvänner
som inte kan känna det de känner
utan att tvingas in i en form i en norm de inte väljer
de blundar och hoppas och ler när de sväljer
så hur ska jag kunna kommentera pornografin?
säga att den görs av maktgalna svin
när du kan hitta njutning så farligt lätt
på ett större och större internet
älskling, jag vill att du ska veta hur två kan bli till ett
på ett obeskrivligt underbart och könlöst sätt
men du kommer att bära generationers förtryck och överfall
för du föds in i värld som är hård, som är kall
och den kommer att göra allt för att forma dig till man
och jag, jag kommer göra vad jag kan
för att du ska vara mer människa än kön
men hur tackar man nej till obegränsat sexliv och högre lön?

För du kommer att vara vinnare i ett orättvist spel
som går att förändra
och det, är ditt ansvar
men inte ditt fel

så gråt, min son
det är mer än okej
det är förjävligt att vara kille
nästan lika jobbigt som att vara tjej

Den får mig att må lite bra faktiskt, hon har en otrolig karisma, kanske lite väl feministisk men härligt bra!
Jag ska ta mig an ett arbete om kön och intersektionalitet nu, har haft en härlig morgon i våran sköna soffa framför envetna serier som man bara kan slappa framför, tvättmaskinerna går för fullt och jag är sugen på en löprunda i dagens disiga väder! Men viktigast först, skolan!

110320


110319

Solen skiner i snölandskapet, det är full rulle på nedanvåningen. Jag ska snart gå ner och koka lite kaffe! Hör att det är påklädnad av pjäxor och handsakr nu. Jag är inte så social på morgonen så lika skönt att vänta tills de gett sig av! Tror att jag ska ut på en promenad i solen om en stund, det är riktigt bra väder ute. Så skönt för fina A som ska ut i backen nu! Imorgon blir det till att gå upp tidigt så vi får städat och packat in i bilarna, ska vara ute redan kl 10. Tråkigt att det är så långt hem, gillar inte att åka bil!
Solsidan goes sällskapsresan? ja nått sånt kan man kalla det, solsidan i högsta grad.

Nu har vi prominerat i solen, ett varm choklad stopp med de som åker skider. Jag hoppade på J´s skidor ibak och åkte en liten bit! Fyyyy vad otäckt! Skidor är inte min grej! Sen åkte jag och L stolsliften som gick högst upp. Ni som känner mig vet att jag knappt kan stå på en stol utan att få svindel, fy fasen vad äckligt det var! Men det var riktigt fint, upprepade för mig själv hela tiden att jag har ju hoppas fallskärm! På ned vägen blåste det som bara den, brain freez! ögonen rann och vi skrattade som tokar, mest av nervösitet! Men nu har vi gjort det! Nu ska vi skotta lite på altanen och sätta oss i solen!

110318

Nu sitter jag i vårat sovrum uppe i fjällen, det snöar ute och är ca 3 minus. Stugan ligger otroligt fint, man ser nästan alla backar här ifrån och solnedgången igår var riktigt fin! Jag glömde naturligtvis sladdarna till kameran och mobilen. Men det är riktigt fint här, jag gör typ inget, riktigt gött! Snart ska jag lägga mig i ett bad, det är panorama fönster så man ser ut över bergen och backarna! Mys! Jag struntar i allt vad skidor heter, det är inte min grej. Jag ska lära mig och åka längdskidor en annan dag. Jag tror faktiskt att jag kan gilla det, men inte nu, en sak i taget.
Jag måste plugga lite, men noll inspiration! Vill få tillbaka mina tre senaste paper, så nyfiken på hur man klarade det!
Jag slåss lite med mig själv, men det bästa är nog att vara sig själv trogen. Det blir inget bra annars.

110315

Skulle fått fint frukost besök, men hon hade sån tur att hon fick åka och jobba. Bra för henne och jag gick till sängs och bara bjöt av att ligga där i över en timma! Nu mår jag prima, köpte en ny kaffe sort som jag premiär dricker nu, mmmm! Jag ska analysera klart mitt arbete, ändrade artikeln mot en reklamfilm (som jag var inne först på men sedan ändrade mig, nu är jag tillbaka och det går rätt bra). Igår var det boxpass, det var något som släppte kände vi, det gick riktigt bra! Vilka kraftslag vi fick in. Hihi lilla M blev kommenterad av den nästan två meter långa, manliga instruktören om att han minsan inte skulle våga möta henne i en mörk gränd! Inte jag heller vill jag lova! Har ju fått en del blåmärken genom mitsarna! Tanken var att vi skulle åka iväg på kvällen, men så blev det inte. Var nog lika skönt det, var lite seg. Egen tid med min symaskin! Det var ett tag sen! Han skötte sig väl, besvärligt med en manlig symaskin! hihi, skoja lite (men det är verkligen en han när man blir arg på den!)
resultatet
(utan tvilling nål! hejja hejja!)

Dagen har rullat på bra, arbetet är nästan klart! Men shiiit jag missade skolan! Lite pinsamt kände jag, även om det inte är obligatoriskt så brukar jag ju alltid gå! Jag har bakat en dubbel-kladdkaka till resan, min tröja är choklad klenig som det ska vara när man bakat! Sen lagade jag min favorit lime-lax pasta!
det kommer att bli mumma!
det där var mumma!

110313

Igår hade jag kvalitets tid med min pappa, man kan inte annat än att må riktigt bra efter det! Vi lagade grymt bra mat och bestämde oss för att försöka gå en matlagningskurs ihop! Han är bra söt min pappa, han får för sig saker. Tänker mycket för sig själv och sen har han en hel plan som han berättar om. Jag väntar med spänning på hur han ska göra! Vi kollade på melodifestivalen, i love it! Det blev som jag trodde, men kanske inte riktigt som jag vill. Men det som jag ville skulle kanske inte gå så bra i europa, eller vad vet jag. Nicke Borg var helt klart bäst! Han har rullat på spotify i många dagar nu! Jag ska ge mig ut på en promenad en bra söndag som denna med en bästa vän. Vädret kunde varit bättre, det ser änna lite otäckt ut. Men jag måste vakna till, har endel att läsa och jag fattar inte riktigt vad det är jag läser. Skulle vilja kunna börja på arbetet men förståelse är väl ganska viktigt för det! Mammsen ska bjuda på tacos sen, hur bra blir inte det då!? Gosa lite med min kisse som blivit en riktig jägare, han trivs så bra där ute och det är väl kanske inte min längre. Men han blir jätte glad när jag kommer och hälsar på, får nästan tårar i ögonen när han komer springande och skriker för allt vad han har!


Det finns så många fina människor i min omgivning, jag är nog lite extra hormonig idag. Men det finns så mycket kärlek omkring mig att jag blir alldeles rörd. Småsmå saker som får mig att älska livet, älska utmaningar och prövningar. Likväl blir man besviken mellan varven, men vad gör det, bara att fokusera på alla mina hjärtan! Mitt liv har haft sina vändningar och det har gjort att jag nu känner mig väldigt nöjd. Finaste sambon har lite kvalitets tid för sig själv med ps3 och jag inväntar lite buffrande så jag kan kolla på min favorit serie. Idag pausar jag från plugget, hittade en artiken som jag ska ta tag i imorgon. Tvätt dag är de bästa plugg dagarna!

110312

Staden med fina farmor är gjord, tror att jag hittade ett lämpligt tyg till en 1920 talsklänning, ska ta med min expert p på staden någon dag! En omgjord variant av min favorit pasta gratäng står i ugnen och väntar på mig. Tror att den blir riktigt bra! Små läser i en riktigt tråkig bok, ska kika efter en artikel eller liknande som jag kan analysera. Bäst att få gjort det så fort som möjligt eftersom jag kommer att få en till uppgift. Jag missar ett obligatoriskt seminarium när vi åker till fjällen. Kollade lite på tjejerna som åkte förut, det ser grymt jobbigt ut! Kvällen spenderas helhjärtat åt melodifestivalen! Jag hejar på Nicke Borg men tror att Saade tar hem segern, han kan nog få oss till final i eurovision iaf!

110310

Hemma från skolan! Rätt skön dag då vi mest diskuterade våra olika syn och erfarenheter kring genus och kön. Lite skrämmande då jag faktiskt insåg att det faktiskt är ett lite större problem än jag trott. Tre av tre tjejer i våran grupp hade vid ett par tillfällen blivit både sexuellt trakasserade, "lilla gummade" och negativt bemötta av manliga lärare i så kallade manliga ämnen. Min lista är ganska lång, kanske för att jag blivit uppfostrad till att se sådana saker. Både jag ocg mamma är visst feminister, inte i brän bhn bemärkningen eller att män är skit. Men den faktiska benämningen av vad det innebär. Det är nog så att nästan alla i min omgivning är det, även om man kanske inte tänkt på det. Idag har mina ögon öppnats upp lite extra, det är alltid skönt när man känner så. Det har jag känt vid flera tillfällen sen jag började studera och en hunger efter mer lucköppningar har skapats! Det är sjukt hur mycket det finns som jag vill läsa, mer tid önskas!
Jag var på pilates igår för första gången, fasen vad svårt det var! Vadå stänga till bröstkorgen och andas åt sidorna när man trönar liksom! Jag ska definitivt prova på det fler gånger! Fick massa bra tips från ledaren om mina höfter och axlar så det ska testas och tränas för att se om man kan få ordning på det!
Det har hoppat härliga grodor idag! "kolla vilka dass-lock!" (stora snöflingor) Som sakta följde efter mig hem, bara att invänta spö regnet nu då! "jag hör inte när du pratar baklänges" nämnde jag, det borde låtit mer som "jag hör inte när du pratar med ryggen åt mig". En rolig liten parantes! När vi var först ut och redovisade skulle vi få igång projektorn, i de andra salarna trycker man på en tjeck knapp till höger om tavlan. Utan att höra att gruppen löst det började jag trycka lite på de knappar som fanns. Jaja inget hände, gick bort till gruppen och insåg att jag fått på kameran som man kan använda då man har video föreläsning, ganska käckt att se sig själv på dataskärmen framför sig när man redovisar! Fy för att undervisa så!
Lite kvalitets tid med pappsen och p tänkte jag att jag skulle hinna med idag, det var för längesen nu! Fina farmor ringde jag igår, bättre än inget iaf. Kaffe där någon dag snart!

110309

Genus dag i skolan, intressant men är det verkligen növändigt att lägga så stor fokus på skillnaderna. Det är, enligt mig, lite för mycket fokus på att kvinnor skall göra mannliga saker. Varför inte fokusera på det omvända? En liten tanke som slog mig bara, får jag en pojk i framtiden så kommer han få sladda med cykeln, klättra i träd, åka kross med pappa och laga mat med mig, städa sitt rum och hjälpa till med tvätten. Långa meningar som man tydligen vanligtvis pratar med tjejer med. Samma rutin skulle gälla om jag skulle få en tjej! Man kan ju ha den inställningen iaf! Om en stund skall jag lämna sambon med migrän (inte så mycket samtal då han förhoppningsvis sover nu) för att testa på pilates, lite löpning innan passet har jag planerat in med! Måste läsa igeom mitt arbete tills imorgon med, men just nu har jag absolut ingen lust! Crime på tv!

110308

Jag har ett sånt där härligt pirr i magen! Solen skiner, fåglarna kvittrar! (jag måste sitta inne, en snabb löprunda innan mammi kommer kanske man hinner med, dvs om man får tummen ur och skriver på uppgiften och inte här!) Det har varit så härligt att inte behöva ställa klockan oförskämmt tidigt, imorgon är det bara att kämpa sig upp. Jippi genus-föreläsning! Ne jag är redan trött på skiten, ge mig konkreta förslag på vad man skall göra. Jag bli irriterad av att analysera min text, "Flickor å andra sidan är ute med sina dockvagnar, deras största bekymmer är om dockan har det bra" så därför skjutar kvinnor ut barnvagnen utat att se sig för på övergångsställen. Mmmm visst, det säger väl emot sig själv. Undra hur man själv ska bli som mamma i framtiden, råkade zappa över till "ett barn i minuten" fy fan. Ne det där är jag inte redo för! Men jag skulle faktiskt velat att jag fått utmana mig själv mer som liten, tror jag iaf. Nu är inte min pappa så intresserad av bilar å sånt. Men jag var ju med och tapetserade med båda han och morfar, det kan jag säkert! Som mamma säger "jag är helt övertygad om att jag skulle kunna bygga en altan eller friggebod om jag bara har en beskrivning". Så det kanske är det bästa emn min uppfostran, inga gränser. Sen att jag är sjukt kass på att cykla, åka skridskor och skidor är väl kanske bara ett fel i min genuppsättning! Eller har jag blivit för daltad med? Ja det är intressant att fråga sig sånt.
Men åter till att det pirrar i magen! Kan man annat än att känna sig sjukt lycklig när man har världens finaste A här hemma?! Soff mys på kvällen och sovmorgon? Kärleksfulla skrattande om vad som gått fel med mig? "jag är helt normal på mitt egna lilla sätt!" Plugga plugga plugga nu!

Nu har jag varit på ett gött box pass! Jag var på topp men min partner hade nog ätit lite för dåligt, pankakor i all ära men ingen vidare före-träning-mat. Det blev som jag trodde, idag börjar kampen för beach 2011! Söta mammi hade förvisso köpt med sig semlor till fikat men det får man ta! Så hårt som jag körde idag! Ska komma igång med löpningen nu när isen är borta! Jag vill ha ett par easytone skor, men det verkar som om man inte springer i dem. Har gogglat runt lite men får nog fråga i butiken!
Dagens lunch blev kyckling sallad, det var riktigt gott. Lite chockad faktiskt över den kulinariska upplevelsen!
Nu har jag gjort klart erbetet till på torsdag, bara att börja med nästa. Den ser dock inte alls rolig ut, kolla titeln!
Dusch och sen sängen!

110307

Crime kväll! Härligt! Det är jag värd efter en dag full av genus tänkande! Arbetet tar sig faktiskt efter många diskussioner, jag kör på och hoppas att det funkar, annars får jag väl göra om! Det är ju inte värre än så! Jag har faktiskt varit duktigt och dokumenterat lite mat jag lagat! Till lunch åt vi klassisk köttgryta med potatis och stekta grönsaker, mums!
Efter 20 minuters löpning på band och 55 minuters box pass kände jag mig värd pankakor! Det var så länge sen att jag inte ens mins när jag stekte dem själv sist! (mikaela bjöd på pankakor i vintras, men innan dess who knows!) Jag var dessutom tvungen att bli av med lite mjölk, vi köpte mer än vi hunnit dricka upp sist vi handlade. Nu finns det lagom kvar till frukost (1 dag gammal men jag får strunta i det!) Imorgon tror jag att jakten på magrutor börjar på riktigt! fast det är ju semeldagen och mamma kommer på besök, hmmm dilemma! Inga undanflykter! :P

110306

Jag har haft en riktigt trevlig helg, slapp fredag med några vänner och ett glas vin, som det ska vara! Sovmorgon på lördagen, gött gym pass och sen fika hos svärfar! Power-nap och sen iväg för att bli bjudna på tre rätters och en bamse brasa! Kvällen bjöd på riktigt god mat, trevlig sällskap blixten mcqueen klipp för att göra en ill söt treåring nöjd. Lite bebis mys och en jätte brasa som tändes på ute på landet.
Idag blev vi bjudna på lunch (hur bra kan man ha det!?) Solen sken för allt vad hon orkade med, jag läste om genus i en solstol på en inglasad altan med en dörr öppen för att få lite sol i ansiktet. Lyckades ta mig igenom mer än halva. Men gud så trist det är att älta köns frågor. Det är intressant men lite väl...hmm ja lite väl helt enkelt. Imorgon ska jag ta mig an att analysera en artikel ur genus perspektiv.
Nu är det solsidan som gäller, tonfisksallad när A kommer hem och sen film med vitlöksdipp och morötter/gruka.

110303

Nu är jag bra trött! Seg som ett as åkte jag till skolan, ett arbete som jag kände mig rätt nöjd med lämnades in. En kanon grupp blev jag indelad i, vi fick beröm efter presentationen av seminarium påståendena. Jag hann precis med bussen som jag tänkt, somnade skönt hemma och sen ringde systeryster. Vi har varit på körskola i tre timmar, vi ska nämligen övningsköra i sommar! Det här har vi väntat på! Men visst känner man sig lite gammal! Minns som det var alldeles nyss man rullade tillbaka helt övertygad om att jag skulle få göra om uppkörningen (han sa inte vilket håll jag skulle svänga, eftersom det var heldragenlinje, jag blev arg och då sa han att jag kunde svänga håger och åka tillbaka till vv). Imorgon blir det jobb och helgen kommer för ovanlighetens skull tillbringas med en tjock ny bok. "att göra kön" heter den, har små börjat och den verkar intressant! Ska bara hitta en artikel att analysera utifrån ett genusperspektiv. Finaste vännen har nog ett par på lager, men jag får väl kika runt lite! Men inte idag! Nu får jag nog äta något..tänk om någon kunde göra riktigt go mat till mig nu?! Tyvärr finns det bara jag hemma just nu..godis vore inte fel! ett tecken på att jag åt på tok förlängesen!

110302

tog mig lite ledigt idag, inte helt fel det! Imorgon är det examinerande seminarium och efter det ska jag sitta på körskolan i tre timmar! Sen är det bara att vänta på att jag haft körkortet i fem år (slutet på juni) så ska jag och lilla syster ut och köra! Ullared kanske? Jag har mest slappat idag, sov i natt. Väldigt skönt ett par välbehövliga timmar! Känns som om jag rett ut lite hjärn spöken! Stressat ner lite över allt, det kan väl bli lite så när det blir lite ör mycket omkring en! Nu ska jag kolla på ett favo avsnitt och sen blir det sängen!

RSS 2.0