110531

Min skriv kramp har släppt, en liten stund iaf! Men jag får ju komplitera efter morgondagen som tur är! Dagen kunde varit bättre, ett par timmar spenderades på ett tråkigt ställe. Som tur var det en söt liten kille som underhållde mig och alla andra. Fick plocka fram mina gener från mamma för att få som jag ville. Efter det blev jag bjuden på glass! Sallad till lunch ute på landet, kaffe (!) och trevligt sällskap. Så det övervägde till att det blev en riktigt bra dag trotts allt! Jag måste nämna att jag har världens sötaste pojkvän! <3

110530-2

Ikväll var det premiär för tut-bingo (bil bingo), det är något som jag verkligen gillar. Man sitter och småpratar, kryssar i hopp (om något som aldrig händer) och fikar. Vi kom hem lika fattiga som vi åkte, men vad gör väl det!

110530

Dagens lunch bestod av en het thai soppa, den var HET, men väldigt god! Och super enkel, typ fem minuter totalt!
När min finaste kom hem efter löprundan skämde jag bort han lite med en omelett!
Idag är jag opersonlig, tar ett steg tillbaka och grämer mig.

110529

Fredagen bjöd på after work med jobbet! Givetvis på mitt favoritställe! Mumsigt!!!

Igår försökte jag hitta mig en teori/modell som jag skall analysera mitt projektställe utifrån, sjukt svårt!!! Men jag tro att jag vet vad jag ska köra på, det är morgondagens problem! På eftermiddagen cyklade jag bort till pappa, vi har lite att prata om. Trots allt var det trevligt, vi kommer nog lära känna varandra på ett nytt plan nu. Och kvällen blev kanon! Min finaste bjöd mig på thai mat, vin, cider och inträde på det enda uteställe som finns! Vi hade otroligt kul, enligt mig iaf! Träffade min bäste party-pingla ute! Och en del andra bekanta ansikten! fick prata brittisk engelska, sjukt kul! (lite pinsamt att jag peppat han på svenska på boxpassen! hehe han fattade nog ändå att han skulle köra hårdare ändå!)

Idag är det morsdag! Jag hade planerat en picknick med mamma, hennes man, mormor och morfar. Men störtskurar är ingen bra kombo med picknick. Det blir picknick mat och fika hos mormor! Jag står får fikat, har slitit hela dagen i köket (lögn, bara en timme!) Testade att göra toblerone muffins, finaste har provsmakat och de var tydligen godkända!

110528

Magkänsla är något som man bör lyssna på och lära sig förstå, jag förundras ofta över varför jag ägnat en extra tanke åt något en viss stund. Tänk vad mycket mer man kunde få ut om man lärde sig lyssna på sin inre röst. Jag är tacksam för att jag är ledig nästa vecka, det är något jag måste göra och jag hoppas att det inte är försent. Jag vill lysa med min kärlek och finna tacksamhet.

110526

Sådär! Nu är man Hälsoprofilsbedömmare! En sak till på meritlistan! Nu har jag ett arbete kvar, en skoldag och sen är första året avklarat! Bara jobb för hela slanten i sommar! En mini semester och sen börjar vi om igen! Puuh vad stressad man blir nu, ne det är ett tag kvar som tur är. Ska bli skönt att bara jobba och sen göra vad man vill, kanske läsa en härlig deckare! Nu ska jag hoppa i sängen, körde ett gött gympass med en vän på kvällskvisten. Riktigt gött! Haft sjukt mycket energi idag, inte lämpligast när man ska sitta still i skolan. Jag lämnade kvar energin på stationen när jag klev på bussen. Totaldäckade när jag kom hem, men träningen blev bra ändå!

110525

Idag har det varit skola, det var längesen! Trött! Jag ska hoppa i säng snart, svurit över snygga gardintyger som inte gör som jag vill. TVÅ TIMMAR på en enga jäkla längd! Jaja nu hänger två av fyra uppe, det blir bra! Lite skrynkliga men det är ett projekt för en annan dag! Jag fick även en duk på posten, svart satin med vävda mönster (får se hur länge den förblir ren!). Kul med lite förändringar, även om man kanske borde spara på pengarna! Lite kul ska man ha!
före
Efter (lappen är borta nu! :P )
Mördargardinen! men bra blev det, ljust och sommrigt!

110522

Igår var det drinkprovning! Riktigt trevligt! Massa gott fick vi smaka!
En gelloshot som välkommst drink!
"frozen rubarb mojito"
"hakspräckarn"
Screwdriver
Piggelindrink
Vanillasky
Fulgubbe
Riktigt trevligt och gott! Idag har jag varit trött! Inte dålig, men trött :P

110520-2

Vilken dag jag har haft!! totalt har jag målat upp på eniro.se att vi gått 12km idag! Bra jobbat!! Vi började med picknick, grillade smörgåsar. Senda prominerade vi till en av stadesn stoltheter, porslins museet (ganska lame om jag får säga det). Barnens kakel på utsidan var otroligt vackert! Vi fortsatte med strandpromenaden, tog en glass, kikade runt lite på staden. Brummade iväg till en utkiksplats, en kyrka och sedan var det dags för thaimat! Nu har jag följt mina hälsovetare till bussen, en lång dusch, kanske lite fotbad, ansiktsmask? Japp, det blir fredagskvällslyx för min del. Sambon är iväg och jag är lagom seg i bena. Ska bli gött att bara slapp!
En tanke, hur kan man någonsin vilja bo någon annan stans när det är så vackert här? (jo jag vet att det finns otroligt många vackra ställen, men ändå!)

110520

De senasste dagarna har varit fullspäckade, konstigt eftersom jag typ inte gjort något. Vet inte riktigt hur det går ihop, men känslan är att det varit mycket. Jaja! Idag kommer två av mina klasskompisar på besök i "min" vackra stad! Jag har ju några favorit ställen, mätte upp hur lång sträckan som jag tänkt mig att vi skulle gå. En mil ganska exakt, får se vad de känner! Vi ska iaf börja med picknick 1030! Sen får vi se vad som händer!
Imorgon ska jag på drinkprovning! Alla tjejer skall ta med sig en drink till alla, det kan bli kul på många sätt! Jag ska ha med mig en "frozen-rubarb-mojito". Litet eget koncept, eller kanske inte min egna. Hade ju en mästare på smaksättning på besök. Min rabarber sorbet spetsades efter hennes idé med rom och mynta! Tack för det!

110516

Ja vad gör man när man inte känner för att plugga? NÅGOT ROLIGT!!
(kommer sparka mig själv om en vecka! :P )
Jag hade lite balklännings-tyg-slattar hemma som inte räcker till något annat än bebiskläder! Det är himla roligt att sitta och pyssla med så små kläder, svårt men kul! En liten prinsessa ska få se ut som en nu! Imorgon är det jobb, HPB och kvällsfika! Bra dag! Onsdagen MÅSTE gå till plugg!!

110514

Igår kväll var vi ute på vandring, det var otroligt vackert och skönt! Väldigt mycket folk som var med, lite tråkigt att vägen stoppades upp på vissa ställen så men inte kunde hålla god fart. Vi hade otroligt trevligt! En film på det så somnade jag riktigt gött!

110513-2

Hihi mobilblogg!! :) tack söta L!

110513

Jag har hitills genomfört fyra HPB, snart ska jag iväg igen och göra en på min sambo. Jag känner mig säkrare nu, men aktivitetsuträkningen är besvärlig. Jag måste nog ta mig tid att plugga in mig på det lite mer! Men, igår hade jag en härlig dag med två vänner. Vi köpte hem två pizzor från ett ställe som ligger väldigt nära mig men som jag aldrig ätit pizza på. Vilken miss jag gjort! För de var riktigt goda! Jag kanske gjorde en miss genom att skapa ett sug på mer sådana goda! Vi tog oss ett par glas och en fruktansvärt god efterrätt! Jag hade gjort rabarbersorbet, en stjärna kom på att det skulle vara gott med lite rom i. Vilket jag hade hemma! MMMMMMMmmmmmm!! Det var så otroligt gott! Vem vet jag kanske kommer att spexa till min mojito till drinkkvällen, rabarbar-slush-mojito!
Jag fick en choklad ask som inte var dåligt god!

110511

Jag har klarat av min studiecirkel idag! Fasen vad bra det kändes och vad roligt det var att vara ledaren! Känns bra att man valt rätt, för det kändes precis så, RÄTT! Efter det gick jag hem och började skriva, två sidor på kort tid! Härligt! Sen var det lunch med fina sambon för att senare stressa iväg för att tanka, lämna lite grejer på mammas jobb (som hon inte fick!) och hämta mikaela i staden som jag inte hittar i. Allt gick super bra, vi tog oss till shopping centret för att spendera pengar! Massa skojjiga saker fick jag med mig hem! När jag lämnade mikaela passade jag på att kolla på en av deras kycklingar! Så söt!!

110510

Nu har jag fått min nya mobil! Xperia Ark, riktigt kul. men jag är lite förvirrad! Men det kommer jag väl in i! Ska snart hoppa i säng så jag är utvilad imorgon när jag ska hålla i min färeläsning/studiecirkel! Efter det kommer det bli shopping! Håller tummerna för att jag hittar något och att jag känner mig lite bättre! men shopping brukar ju få en att må bra!
Vi blev bjudna på kvällsmat ikväll, grillade hamburgare med potatisknyten! Mums!

110509-2

Dagens mat, men min nya kamera! Trött är bara förnamnet, snart blir det sängen!

110509

Uppe med tuppen, nästan iaf! Jag vaknade av mig själv kl 6, så kan man ju inte gå upp kände jag. Men nu är jag nästan klar för att knalla bort till jobbet, trött men så får det vara! Efter jobbet har jag tre HPB att göra på några vänner, lite nervös faktiskt, men det ska nog gå bra!
Jag hade en jätte fin dag igår, kalaset blev riktigt lyckat! Alla mina <3 i samma rum med mycket kärlek! Jag fick en epilator, en kamera (!), lite annat och present kort! Gissa om jag ska ge mig ut och införskaffa mig lite nya kläder nu! Herre gud vad skönt! Vår/sommar garderoben är inte jätte stor i nuläget, men det ska jag ändra på! Ha en fin dag!

110508

Då var man 24år nu då! Vilken härlig dag jag haft so far! Jag har myst hos mormor och morfar, solat så jag är alldeles röd! Pratat massa skit och fått grillad korv! Nu har jag röjt lite här hemma och ska snart in i duschen innan allt främmat kommer!

110507-2

Vilken bra dag jag har haft! Började på min "praktik plats" för att kolla så min pp syntes mitt på ljusa dagen, vilket den gjorde! Sen körde jag ett gym pass, gick riktikt bra. Efter det så bra det hem till fina mamma för lite plugg i solen och mycket god mat! Nu har jag bakat muffins, testat på att göra sorbet och planterat lite örter till min lilla hörna! Nu blir det soff-mys med med min fina sambo!
Elsebubben höll mig sällskap under brassestolen, hon påminde mig gång på gång att hon låg där och ville bli kliad på. Hon har äntligen kommit över sitt misstycke till mig (när mamma åker utomlands tar jag hand om dem och det verkar som om hon tror att det är jag som kidnappat hennes mamma!) Nu ska de ju åka om en måna så jag får njuta av hennes kel några veckor till innan hon börjar hata mig igen!
(den här planterade jag om här om dagen, inga örter :P )

110507

Jag är fortfarande mätt efter gårdagens Tapas middag med mina fina tjejer! Det var lite pre-birthday firande, jag fick massa fina saker! Ni är så söta! Jag har inte nämnt att jag påbörjat en ört-hörna i mitt kök, jag har planterat timjan, småbladig basilika och mynta (till mojitos). Av en fin vän fick jag ett sett med frön, krukor och jord. Så snart kommer jag ha gräslök, vanlig basilica och persillia! Lovely! Jag fick även fyra spännande kryddpåsar med söta burkar och hudvård från body shop, som jag ska lyxa mig med snart! Kvällen började med mojito hemma hos mig, sen begav vi oss till en tapas restaurant, jag slog på stort och tog 6 olika rätter, stoppmätt! Det var en kulinarisk upplevelse! Jag bestämde mig snabbt att jag vill gå på en dejt med min fina sambo där snart!
Tack så himla mycket mina fina vänner för en kanon trevlig kväll! <3

110502-3

hihi det här är sååå kul! så roliga mönster som fanns i påsen jag fick av mormor! Endel är ju användbart men mycket är lite väl mycket om man säger så! Men jag har ju en bra grund för ev tema fester!

110502-2

Nu har jag spenderat dagen med min kära mor! En sväng i blomsterhandeln, kaffe hos mormor (jag fick en ica kasse med massa gamla mönster!!), ica och sen hem till henne för att göra super smarriga lamfärsbiffar med klyftpotatis och ädelostsås! Mätta som bara den knallade vi ut för att plantera en utekruka till farmor som ska ha kalas på onsdag, riktigt nöjd!

110502

Vilken dag jag hade igår, energin flödade! På förmiddagen städade vi efter festen (då var jag inte så pigg), sen åkte jag förbi farmor för att snika till mig en kopp kaffe! Det blev lunch först och sen kaffe, vilken tur man kan ha! Det är ju så farmorar och mormorar lagar ju godast mat! Sen kom jag hem till högvis med tvätt, när jag väl kom igång med det så gick det i 110%! Det har varit ett kaos här ett tag, vi har inte haft tid att fixa här hemma och vem vill städa när solen skiner? Men igår fanns inget val! TIO TIMMAR senare hade jag städat, plockat, skruvat om hyllorna i garderoberna så jag fick plats med en värktygshylla och tvättkorgarna,  tvättat klart, vikt och sorterat in allt i nya fina högar i vår lilla walking closet, vinterskor har flyttats ut ur hallen och sommar skor har flyttat in, jag gjorde vår nya favorit rätt (ljummen pasta sallad med kräftstjärtar, jag boostade min med ädelost!), sen har jag bakat bröd (fyra sädesslag, linfrön och pumpa kärnor) Jag har sovit som en stock!
efter första jäsningen
färdig knådat!
dags för ny jäsning!
färdig jäst
garnerat
Färdigt!
Nu slipper jag se tvättkorgarna!

110501

Nu är det maj! jag älskar maj, inte nog med att jag fyller år så är det även en garanterad vår månad! Träden börjar blomma och min favorit syrenen! de är så vackra ch luktar ljuvligt! Jag önskar mig i födelsedags present blommande syren buskar överallt! hihi skaffa det om ni kan! gårdagen bjöd på en oslagbar fest i 1920-tals anda! Jag vill tacka alla som gjorde denna kväll till något alldeles extra! engagemanget var otroligt, så imponerad! jag hade inte med mig någon kamera (efter som den är kassare än kass!) men jag tog massa blider med andras kameror, så nu väntar jag bara på att få dem! men jag snodde några bilder på fb så ni får något att kika på innan jag får fler!
vad tycks?! snygga va!! jag hade jätte kul och jag längtar tills vi anordnar en till fest! (ni ser ju min klänning som jag sytt själv! rätt nöjd om jag får säga det själv!)

Nu har jag snott lite fler!
Här är gänget som fixade festen!
Min snygging!

RSS 2.0