111128

Tanken var att jag skulle upp med tuppen idag, klockan ringde tydligen och jag somnade om! Men jag vaknade lagom till skype-mötet som tur var! Sen for jag ut en super snabb sväng för att lämna tillbaka en bok, hämta min första julklapp (som är till min finaste!) och hämta ut mitt pass (snyggast i stan eller inte!). Det är så himla mysigt i stan, jag har laggt ut bilder förut på stickningskonsten som pryder våra gator. Jag blir så glad i hjärtat när jag ser dem, de lyser upp och ger våra statyer och liknande nytt liv! Jag älskar det och hoppas att de kommer att fortsätta med detta!
Nu blir det till att fortsätta plugga, laga lite mat och sen spronga på staden med mor!

111127

Första advent idag, det är väldigt blåsigt. Men det är väl knappast någon nyhet! Efter ett par timmar ute i stormen packade vi ihop alla granar och körde iväg dem. Det är ingen försäljning förän på torsdag igen, rätt seg i armarna efter allt lyftande. Det är inte särskillt tungt men det är ju ingen övning man brukar göra, träningsvärk i handlederna! Försäljningen gick segt, inte så konstigt att folk inte tog sig ut och förstår att de inte vill sätta upp granen ute i detta väder! Det blåser så det skakar i soffan, hänglamporna över vägen utanför fönstret ser ut att trilla i backen. Det knakar i huset, toa dörren stänger sig själv i en hård smäll. (är den stöngd små slår den hela tiden, hur göra?) Det är riktigt otäckt, värre än åska! Och min finaste jobbar!
Hur fina är inte dessa!?!!
Tomten var på besök!

Igår var det drinkprovning! Jätte trevligt, vi smakade, pratade och spelade massa spel!

111126

Andra dagen som julgransförsäljare flöt på riktigt bra! Det var hur mycket folk som helst och jätte kul! Efter att ha hjälpt mammas man med lite tekniska problem, shopping och förberedelser inför ikväll så ska jag ta mig en power-nap innan gästerna trillar in!
Sötaste mini granen!
Ska bli spännande och se hur dessa smakar!

111125

Igår var det pepparkaksbakning! De blev som vanligt kanon goda och jätte tunna! Nu ska det bara köpas in lite grönmögelost, eller stilton om jag hittar det! Det börjar arta sig med julkänslan i hemmat nu är gardiner och stakar är upp! Idag har det varit premiär för min julgransförsäljningsdebut! Det gick kanon, lite kallt och så men inget som man inte klarar av! Himla kul att få sälja lite, småprata och skoja med kunderna! Kvällen kommer att spenderas i soffan med en tjock filt!

111124

En månad kvar till jul, känns lite onödigt att säga det. Alla vet det och fb är fluuproppat med statusuppdateringar kring det. Men Idag är det lite passande, jul gardiner, stakar och dukar är uppe! Om en stund så ska jag iväg och baka pepparkakor med mamma och mormor! först ska vi få mormor absolut godaste mat!
(så söta var de förra året!)

111123

Urk på rethosta, i natt var det jävligare än i går. Jag har legat i högläge och tagit rethost medecin, men det hjälpte inget vidare. Men nu har jag varit uppe i ett par timmar, prickat av en punkt på min To Do lista, en kvar och sen lite spånande på en punkt till. Om ett par timmar ger jag mig av för ett möte, känner mig lite seg för det. Men arbetet som ska in på fredag skall till hälften bygga på det jag kommer få veta i em så det är bara att åka iväg. jägarte blev jag tipsad om, 80% strårom i hett vatten. Det kanske kan vara något? Whiskey? Nja jag provar nog en annan hostmedecin först, är inte så mycket för det där superstarka.

Om en vecka vill jag vara frisk, vi ska förmodligen ha ett crossfit pass! Jag har sedan en tid velat prova på detta, har läst lite men inte riktigt känt att jag kan planera det själv. Så nu kan jag ju få känna på det och få en inblick i hur det är! Snart är insrtuktions kusren klar, bara att plugga in muskler och dyl för att klara det teoretiska!
(lånad från google.se / hosta)

111121

Sitter och funderar om man hinner skriva en hemtenta på fyra dagar, med jetlag. Det får nog gå, ett kollege block på planet och lite onödigt tung packning får nog bli lösningen. Fixa dator skriveriet under de fyra dagarna hemma. Men jag hittar inte en bok! Så irriterad, förra året utgick en fråga ifrån den boken och då vill man ju ha den! Vad har hänt annars då? Jo vi packade in oss i bilen, for iväg för att göra gruppintervju. Noll deltagare dök upp, men vi får vara kreativa och hitta på något annat! Sen stod jag i 40 minuter innan jag kunde besiktiga mammas bil, dö tid! Vilade lite och insåg min begränsning. Helt slö i kroppen, halsen svider. Det blir en lugn kväll, magen kurrar. Vad ska man äta? Plugga lite får det nog bli innan vi bänkar oss framför den som dräper.

111120

Idag har det varit jätte slappt, klev upp sent. Åkte till mamma för att hämta hennes bil som jag skall besiktiga imorgon. Sen åkte vi iväg för att planera lite "jul", där vi även fick söndags stek och prinsesstårta. Så den här helgen har jag moffat i mig för flera veckor, kroppen är i total obalans. Nu får jag sköta mig så kroppen återfår balansen!
Mammas lilla sötnos for högst upp i deras kasranjeträd! Elsa vankade av och an nedanför, jätte orolig. Men som tur så kom det en kille med skylift så de fick ner henne!

111119

Morgonen startade med en tur på staden med en kär vän, ekonomiskt välgenomtänkt shoppande stod hon för. Jag rekade lite inför julklappar, en stycken ligger reserverad och inslagen tills studiebidraget kommer. Hittar man något man vill köpa är det bäst att slå till, himla tur att jag fick lägga undan det tills jag får lite casch! Så nu är min finaste nästan klar, beställde hem lite annat fint till några andra.
Så här fint är det på gatan jag knallar och går på varje dag. (men, jag är lite av en traditionalist och det känns lite jobbigt att de bytt ut dekorationerna som "alltid suttit där". Men det är väl just därför de bytts ut, så jag ska bara vänja mig lite!)
På kvällen bra det av på 50års kalas! Massvis med god mat, trevligt sällskap och sällskaps spel. Jag hade super kul, klockan blev mycket innan vi kom hem och i säng. Vaknade halv 12 och då var det nästan dags att åka iväg för att planera lite inför jul ;)

111118

En härlig fredag, lite pepp-talk i skolan med "morfar-läraren". Lite strukturerande och lottdragning om vem som ska vara moderator på måndag. Det blev jag, lite nervös, men det ska nog gå bra! Det som blir fel lär man ju sig av! Efter lite mys hemma hos pappi framför idol och en himla massa snacks knallade jag hem för att mysa med min finaste när han slutat jobba. Vi hade kvar en liten flaska glögg som vi njöt av! MMmmm så gott! Jag vill så gärna slänga upp julgardiner, ljusstakar och tomtar. Byta ut dukar och ljuslyktor! Får se om jag klarar mig hela helgen utan att göra det!

111116

Livet känns ganska härligt nu, det är lagom att göra, jag lär mig massor, samarbeter med världens finaste grupp och snart får man börja julpynta! Tomtar och allt det där ska upp samtidigt som ljusstakerna, här ska vi fira jul ordentligt innan julafton! Nästa vecka bakas det pepparkakor med mormor och mamma, precis som det ska vara! När jag klev upp imorse, pälsade på mig och kom ut sken jag upp. Hur vackert var det inte, luften var frisk, solen kikade fram mellan isande krispiga grenar. Den svarta asfalten var vit (och SVIN hal), det var så vackert. Nu är det mest grått och tråkigt. Men vad gör det? Tända lite ljus och sätta sig framför tv:n (eller läsa boken som tar upp hela mitt liv just nu, såååå bra!). Imorgon får jag vakna upp brevid min finaste i lagom tid, äta frukost i lungn och ro. För att sen skumma igenom en bok som jag hastigt fick låna på biblioteket nyss, vi fick väldigt goda råd (på ett möte som jag inte närvarade på) om vikten av förberedelser och ett form av schema inför vår gruppintervju. Ska bli så spännande, roligt och utvecklande. Felen lär vi oss av så det är iget att oroa sig för!
"Att vara positiv innebär att man tar saker som de är, varken bättre eller sämre"
-det fick jag lära mig igår, ett vist ordspråk som jag instämmer på, tänk på det! :)

111114

Idag är det hemma-plugg-dag, det går sådär. Har lite ont i huvudet, men kaffet puttrar nu så snart borde huvudvärken vara borta! Här om dagen kollade jag lite bloggar och en familj som jag känner lite lätt hade gjort en så himla rolig maträtt. Lite skeptisk är jag väl, men hur kul borde inte deras barn tyckt det var att göra dessa?
Ser superskummt ut! Men lite ketchup på det så! ;P

OOOOooooooh vad gött! Vi klarade av grupparbetet! Vilken häääärlig känsla! Bara att fortsätta på det nya stora grupparbetet nu, känner mig väldigt peppad efter beskedet!! När man dessutom är mätt i magen efter lunch med pappi och kaffe hos farmor och farfar! Nu kör vi på lite till!

111113

Pappornas dag idag, jag har träffat två pappor idag. Först min sambos pappa, som tog med oss ut för korvgrillning. Korv som grillas över vedbrasa på pinne är den godaste! Det var jätte mysigt och trevligt, sen åkte jag till min fina pappi! Där fick man stekt fläsk med löksås, mmm! Efter det blev det en tur till gymmet, där jag påminnde mig själv om att inte tråna så nära inpå matintag, jag ville mer än jag orkade. Vilket resulterade i en öm axel, men det ska nog fixa sig. Sen funderade jag kring klädkoder, det är ju så att många som tränar vill visa upp sina kroppar. Men när man tränar i mini-shorts, jag snackar om modelen hipster-trosor känns det lite over-kill. Fast å andra sidan, om jag var närmare 40 och såg ut så hade jag nog velat visa upp mig. Fast vad är det för fel på tajta kläder som iaf täcker skinkorna..Jaja man ska väl igentligen inte haka upp sig på sånt men, jag gjorde det ändå. Här kommer lite bilder från korvgrillningen!
Det var en "ny" man i sällskapet! :P

111112

Igår var det ladies night som gällde, tjejerna och jag skrattade och sjöng med. Det var himla kul, hade en tanke om att det kanske inte skulle vara så bra när det var i en så liten stad, men det var det! När showen var slut dansade vi loss i resturangen.

111111






Lite för få timmars sömn, iskallt ute, men frostigt fint! (syns iof inte på bilden) Ikväll är det party med brudarna, men först ska vi avklara en enkätundersökning med vår målgrupp! Spännande, lite halv nervös!


111110

Idag har det inte hänt så mycket, väldigt skönt att få vara lite hemma! Sov lite förlänge, men vad gör det? Åt min frukost, tog en dusch, pluggade lite och sen for jag ut. Fixade pass så nu är det bara att vänta på att det kommer, lite shopping på systemet, en tur till ica och snart blir det ett styrke-pass! Imorgon blir det spännande, ska dela ut enkäter till vårt projekt, skynda hem och snygga till sig för att fara iväg med bäste-tjejerna!

111109

solskenspromenadihöstlanskapetmedminfinsate

Nackdelen med att jobba i grupp är att man får så dåligt samvete när man absolut inte har någon lust till att plugga när de övriga knaprat ihop en himla massa bra till vårt arbete. Detta skrev jag i förmiddags, men jag hittade inspirationen och fick skrivit endel, lite till imorgon förmiddag så kan jag vara lite ledig! Jag och min finaste lagade en jätte god köttfärs soppa till lunch! Lite extra till de som har lite för mycket omkring sig nu, så att de slipper tänka på kvällsmat sen. Men nu ska jag våldgästa en vän!


111108

Uppe med tuppen, läsning av min otroligt spännande deckare i matsalen, möte med vår handledare, lunch, planering inför veckan, läsning av min fantastikt spännande bok, extra kurs, läsning av den spännande boken, kliver på bussen och klaraar av att läsa ut boken på bussen utan att spy! Lycka! Jag är dessutom väldigt lycklig över att jag just är jag, halvkollar på svenskars hemliga liv, kan inte mer än säga hur glad jag är över att jag trivs i mig själv. Lite skavanker här och där men jag är nöjd som kvinna, Kan inte föreställa mig hur otroligt jobbigt det måste vara om man känner att man är född i fel kön. Det där med kön asså. Men det är viktigt att man tar vara på tiden, ibland händer oväntade saker bland oväntade personer. Nu håller vi tummar och tår och njuter av livet vi blivit tilldelade!
Jag kan inte riktigt hjälpa att jag känner att det vore trevligt med lite snö, det är sånt väder ute nu, igår kväll med. Det ser ut som att det kan komma snö när som hellst, lite för varmt bara. Men sen å andra sidan så lockar ju Thailandet med!
Jag blir grymt irriterad på fjortisfasoner bland vuxna människor PUNKT!

111107

Nu är vi igång igen, en välbehövlig paus från böcker och stress har gjort sitt! Nu kör vi igång med vårt projekt, jag är spänd, nervös och otroligt förväntansfull! Dagen har börjat bra, sovmorgon till tio (!). Lite brain stom med gruppen, A hade fixat en himla massa utan vår vetskap, lite dåligt samvete men det är de som hon gör bäst! Vi fick mat nyttiga råd och stöd av vår handledare, så nu är det bara att köra på! Nu har jag precis varit på ett pass, lite besviken, god pedagogik men det passade inte mig. Men nu vet jag det! Nu blir det till att ta tag i min spännande deckare!

111105

Det är så skönt att kunna sitta i soffan med sin finaste tills klockan är sent, vakna av sig själv. Koka lite ägg, plocka fram frukosten och njuta i lugn och ro. Att jag behövde den här ledigheten är det ingen tvivlan om, att jag dessutom fick den tillsammans med mitt hjärta är helt underbart! Vi har sett två filmer, bilar två, helt ok men det gör liksom inget om man inte har sett den. Och igår/inatt kollade vi på kronjuvelerna. Ja det där med svenska filmer, jag gillar många svenska filmer, fler än de flesta tror jag. Men det här var helt otroligt kasst, det finns en tendens i de svenska filmer (som inte är deckare) att de skall ha en djup filosofisk och poetisk tråd genom filmerna. Den var konstig, mycket påminde om en barnfilm, men det var det absolut inte. Men har ni svårt att somna så är det ett bra tips!
Tidigare igår var jag med hjärtat och hans jobb på personalfest, vi började med att bowla skit kul! Även om jag är riktigt dålig. Första serien var pinsam, sen varvade jag med att inte slå ner en kägla till att göra strike (fördel rännan). Men det var kul! Sista serien så ledde jag faktiskt över A fram tills nionde kastet. Sen var det pasta buffe, helt stopp mätt blev jag. Har inte ätit snabba kolhydrater på ett bra tag, de lägger sig som en stor deg klump i magen. Men gott var det, den lilla "håla" vi var i bjöd inte på så mycket underhållning, alla väntade på att de tre återståeende timmarna skulle gå så att de kunde åka bussen hem. Vi fick skjuts av svärmor (som oxå var där), följde med demm hem och spelade buzz, två segrar för min del och en förlust!
(hehe lite så att man skäms, men man kan inte vara bäst på allt!)

111102

Nu tar jag helg!!

111101

Todays feeling is GREAT! Åååh äntligen, Äntligen, ÄNTLIGEN!!! Ne mer behöver väl inte sägas, nu är det slut! Wiihooo!

RSS 2.0