120313

Vilken dag jag har haft! Har utfört min första vetenskapliga intervju, det var riktigt roligt. Hade en väldigt ”bra” intervju person med, som inte hade svårt att prata. När jag kom hem fick jag höra min röst på band, funderade allvarigt på att sluta prata. Men det har gått över, skötte mig rätt bra (även om jag låter väldigt lustig när jag pratar). Jag har även varit på gymmet för lite prat angående passledar utbildning, det kändes bra! Men väldigt nervöst, så i slutet av månaden skall jag och några till få instruktioner och tips!

Jag och pappa har varit på matlagningskurs, det var så kul idag! Vi gjorde bland annat gnocchi, det var riktigt gott! Till och med enkelt att göra, tog lite tid, men det är nog en vana. Måste skaffa mig något att rulla dem på så man får fina mönster, kanske har något hemma som man kan använda sig av. Undersökning påbörjas imorgon!

I bagartagen!
(bild från google)
(bild från google)
Så här fina var inte våra, men vi är ju alla nybörjare i början! Gnocchi är typ pasta, kokt potatis, mjöl, ägg, parmesanost, lite "slajmiga" i konsistensen (fast på ett bra sätt!). Till detta åt vi en jätte god kyckling gryta, med bland annat  salvia och rosmarin.

120307

Nu har det varit bra tomt här ett bra tag, men det får ni ta! Jag har legat på slapp sidan, njutit av livet, våren och mig själv. Har äntligen fått ur den där tummen och börjat få saker gjorda, jag ligger helt i fas vad det gäller plugg. Har rett ut alla tusentals valbara kurser, det blir tjugo veckor uppdelade i fyra perioder på 175 %, 75 %, 125 % och 25 % plugg. Jag tror att det kommer funka bra trots att det är lite mycket den första och tredje perioden. Jul pluggandet kommer att göra mig väl! Fem kvällar i veckan minus de som är över själva ”jul”, perfekt! Då kan jag sälja granar, baka, pynta och bara njuta av att det endast är en termin kvar innan jag är klar! Känns förövrigt väldigt konstigt att det ändå är så pass snart som man är klar! En födelsedag, en jul och en födelsedag till så ska man ut i verkligheten!

Hur skall man egentligen räkna ett år? Jag har kollat/lyssnat på min favorit film säkert fem gånger sen förra måndagen. Five hundred twenty-five thousand, Six hundred minutes, Five hundred twenty-five thousand, Moments so dear. Five hundred twenty-five thousand, Six hundred minutes. How do you measure, measure a year?

Min eftermiddag kommer att bestå av en fika med min kusin! Sen skall jag iväg och lyfta flyttlådor, vilket är en bra uppvärmning inför kvällens box´n kick pass! Nu skall jag försöka skriva ett par rader till i mitt ledarskaps manifest (hemtenta).


RSS 2.0