Heldags utflykt no 1.

Vi bokade en resa med apollo, från början tänkte vi enbart åka ut med de lokala företagen. Men denna tur innehöll mycket kultur och då kände vi att en svensk guid kunde ge oss en bättre bild, då det tyvärr är lite svårt att förstå den engelskan som thailändarna pratar.
Dagen började med elefantridning, dessa djur är så farsinerande. Jätte stora, man kan tro att de är smidiga som ett kylskåp, men de är nog ett av de smidigaste djuren som finns! Det var en lagom lång tur bland gummiträd, hur häftiga är inte de träden? Indianderna impregmerade sina kläder med dem och nu görs det massor av saker av dem, bla däck!
Livrädd svärmor med man, de fick en egen tur mitt ute i skogen (hon älskar ormar! hehe)
Gummi"koda"
Efteråt fick de annanas...
...vilket var lite otäckt
Sen var det dags att åka vidare till Tiger templet i Krabi. Ett slags mekka för budister, de har massa bofasta munkar och nunnor, och ett slags "vandrarhem" för munkar och nunnor som kommer på besök. Jag och A valde att ta trappan upp till toppen på berget, medans de övriga fick en guidad tur nere i byn.
Många trappsteg!
Vi hittade gainomax apan på toppen!
Tiger tempel byn från toppen, rätt ner här är trappan.
Så vackert!
Slut som  människa, hur ska jag ta mig ner?!
Med ben som skakade som aldrig förr och genom blöta kläder var det dags att åka vidare för lite lunch. Efter det fick vi bada i varma källor, där källan startade är det så varmt att man kan koka ägg. Men där vi badade var det ca 38grader, trodde inte att det skulle vara så skönt med tanke på värmen ute. Men det var helt otroligt skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0