091130

Melissa Horn igår var helt magiskt! Att en så liten människa kan rymma så mycket, hon sjunger fantastiskt, spelar jättebra och hon är mänsklig. Hon lämnar ut sig själv på ett så vackert sätt. Jag satt med glansiga ögon och bara njöt. Otroligt vackart! Det kom upp en himla massa tankar, många minnen. Jag har ju min egna erfarenhet till låtarna, jag var en tänkande människa på vägen hem. Men ett par timmars sömn så känns allt bättre igen, idag har jag dock inte fått något gjort. Imorgon är det nya tag, så hopp i säng och upp skapligt tidigt!


091129

Då var det förstaadvent igen, det går ju så fort. Men livet har ju ändrat sig en aning under det senaste året. Tänka sig vad man gått igenom. För ett årsen hade jag absolut inte en tanke på att livet kunde se ut så här. All min fokus låg på att få fast tjänst så vi kunde kolla på hus och leva livet som vuxna gör. Nu ett år senare är allt det som bort blåst, hus!? Vad tänkte jag, massa mera ytor att städa. Massa dyra räkningar, massa måsten, i och för sig väldigt mysig. Men nu har jag gått från att vara 35 till min riktiga ålder. Jag ska göra något, plugga känns helt ok. Jag ska spara så mycket jag kan, jag ska åka utomlans. Backpacka är inget för mig, så ung är jag inte! Eller jag och mitt kontrollbehov klarar nog inte det, men en charter till medelhavet med några vänner lockar. Som en kompis nyss nämde " 32grader varmt, härliga vågor och tvättbrädor, vad mer kan man begära?"

Jag hade fyra adventsprydnader, jätte mysigt. Tydligen tyckte inte min lilla terrorist det. Två är sladdlösa, jag är så förbannad! Mest på mig själv för jag tänkte att sladdarna skulle "mucka" med henne, jag tänkte gnida in dem i vitlök men ne så lat man var. Jaja jag har en stjärna i varje rum, det räcker gott. De övriga var lite för mycket kanske, men väldigt fina! Nu är kylskåpet fullt med julgodis, mycket dumt gjort av mig! Jag har en klänning som jag inte kan ta djupa andrtag i, hur ska det gå?! Jag får väl göra mer kondition på gymmet! Imorgon ska jag åka till mormor och sy mitt drapperi och börja fundera på hur klänningen ska bli som jag vill.

Ikväll blir det melissa horn på lorensbergsteatern, första skivan har jag en otroligt egen tolkning av. Många tårar har släppts till den, så vackert, så djupt! Många beslut har fattats till hennes ord, ååh fy vad bra att hon kom in i mitt liv när hon gjorde. Inte bara förgyllde rummet med hennes röst utan att hon även guidade mig till livs avgörande beslut. Den har legat ett bra tag nu, jag har försökt men det är lite mycket känslor. Det blir nog fantastiskt ikväll! Nya skivan är så bra, riktigt bra. Nästan som om hon har gått från ett ner läge till ett påväg upp läge! Åååh nu vill jag åka! Men först ska jag snygga till mig lite, mellan landa påvägen till skjutsen, hihi!


091127

Shit vad trött jag är, det ska snart bli en power-nap! Inget hemma fixande har jag hunnit med idag, lunch på staden men en mysig familj. Julshopping, tyg till min nyårsklänning (som jag köpte igår för 89 kr!!) den ska modifieras om lite! skojjsigt, ska försöka fota lite, men den satt som ett smäck! fasen vad bra det blir! Sen fikade vi lite, riktigt lång dag på staden! Nu är det bara att beställa litefoton så är alla klapparna klara. Känns riktigt bra, en ekonomisk jul blev det men det förstår nog alla! Imorgon blir det nog att sätta sig vid symaskinen och hugga in i klänningen samt avskärminings tyget ska ju sys ihop så jag kan få upp det!


091126

Twillight hysterin håller i sig, jag och alla fjortisar! Men jag är så såld! Det är ju en hålla andan kännsla genom hela filmerna, underbart! Tänk om man kunde ha en egen Edward?! Den passionen, ååh jag är såld som sagt! Nästa film borde komma snart, orka vänta? Något annat som lockade var att jag såg att luftslottet som sprängdes har premiär i morgon! Skojsigt! Nu ska jag hoppa i sängen måste upp tidigt imorgon, träna och sen lunch på stan, shoppa de sista julklapparna och sen vill jag baka julgodis och sätta upp stjärnorna. Det blir lite fredags mys på kvällen, vännerna ska nog mysa men jag får nog hoppa det. Vara lite ego ;p Får ju passa på när det passar! Men jag tror att morgondagen har lite för få timmar, men jag har ju lördagen på mig också! Ne nu ska jag lägga mig och sova riktigt skönt!


091124

Ja vad gör man om en månad tro!? Lite för snart om jag får bestämma men men det här går ju inte bestämma över! Jag har kollat så jag har stjärnor så jag klarar mig, vilket jag hade! På fredag åker de nog upp, det ska bli mysigt faktiskt! Nästa vecka ska jag nog koka knäck och göra mormors daim. Eller så gör jag det på förmiddagen innan jag ska träffa vännerna för lite julmys. Kan ju vara bäst för figurensskull! Imorgon rullar vi mot Ullared och G kås, lite extra sugen när man kikar på serien! Hehe! Jag har en lista som jag ska följa till pungt och pricka! Jag har laggt till två free-by, annars funkar det nog inte.

Dagen har varit jätte mysig, lite träning, en tripp till kss med mormor ( som även innebar fika och stros i en tygaffär! ) ett samtal med blekingeborna som jag borde gjort för länge sen, fika med två töser och lite kvälls mys! Känns skönt att ha så mycket fantastisk bra människor i sin närhet! Besöket i tygaffären beror på att jag fick en liten uppenbarelse när jag badade igår. Jag måste skaffa mig en nyårsklänning, det var klädkod på festen. Men nu ska jag hitta en basic tubklänning och lite tyg att piffa upp den med. Hoppas att jag hittar vad jag vill ha, tyvärr brykar mina uppenbarelser inte gå att genomföra men vi får väl se.

091122

Imorgon ska jag ta tag i mitt liv igen, nu är jag frisk. Så det blir träning, få upp de där jäkla böckerna och göra ett kanon arbete. Försöka laga min högtalare som blivit sladdlös, spika upp lite tavlor och gå långa promenader. Dessutom  måste jag redovisa alla fantastiska jobb jag sökt på ams. Efter en kopp te har jag fått en riktigt hård karamell att suga på. Orkar jag sätta mig i skolbänken så länge, skolan är ju lite pest och pina. Eller det var det, men om det är någon man brinner för kanske det går? Jag har ju ett tag att fundera, sen ska jag ju för hoppningsvis läsa lite till våren då känner jag ju på det. Imorgon blir det pepparkaksbak med mor och mormor, mys! När jag vaknar upp imorgon är det nya tag, nu ska jag inte tänka så mycket. Det löser sig, det är inte mina problem.


091121

Jag har verkligen tagit vara på dagen, kan det bero på att solen sken i förmiddags? Det var för dig solen sken! Mitt hår har fått ny energi, jag har promenerat i mörkret. Jag har haft en oväntat djup diskussion om förhållanden, vänner och allt som händer där i mellan. Mycket givande, ångesten från här om dagen är som bort blåst. Imorgon väntar hel kväll med lilla syster, pizza pengar på plats, chips och dipp är inköpt och lilla far kom till och med ihåg vad jag äter till frukost. Sådana små saker är helt fantastiska, det är ju dessutom riktigt anmärkningsvärt när det gäller en man. Komma ihåg och utnyttja sådana kunskaper är viktigt i alla förhållanden. En snabb jämförelse, jag älskar tända ljus. Jag tänder alltid massa ljus, om jag en gång hade kommit hem från jobbet och det hade varit massa levande ljus tända hade jag blivit överlycklig. De små sakerna gör skillnad, de som inte kostar något. Dyra diamanter osv gör "det" inte, små saker som tända ljus. Klia på ryggen, massera händerna lite eller bara kramas. Sådant räknas och förgyller tillvaron. Nu ska jag hoppa i säng, sova lagom länge och sen åka och träffa gamla vänner.


091119

Idag har jag haft två fantastiska tjejer och en bebis här. Det är underbart med vänner, planerade lite jul mys. Små snack och en ny inköpt te dagen till ära! Riktigt gott, mareld, köpt på en affär som jag försummat. Dessutom är jag av med ett julklapps bekymmer, underbart!

Jag har drömt en massa mardrömmar det senaste, nu pratar jag inte om att bli jagad i mörkret eller något klassiskt som det. Riktigt logiska, verklighetstrogna och riktigt jobbiga. Det beror nog på att jag känner mig ansvarig. Som du sa förut, det är inte ditt fel. Det hade nog blivit så ändå, förr eller senare. Men Jag mår riktigt skit över det. Tur att det regnade förut, tårarna försvann liksom. Jag drömmer om att människor från mitt förra liv låser in sig på toaletten med mig, skäller ut mig och vill ha en förklaring varför jag förstört deras tillvaro. Jag vet inte vad jag ska säga, jag förklarar och förklarar men det funkar inte. Mardröm som sagt. Jag ångrar mig inte, men jag ville inte att det skulle bli så här. Jag hoppas att det är en fas som går över, att man utvecklas och går framåt. Det är lite svårt att se frammåt när baksidan kommer och biter en i ändan hela tiden. Fredag imorgon, vad händer tro? Liten tur på stan med en vän och en liten söt tjej. Köpa lite hårfärg kanske, åka till pappa och den otroligt snälla styvmodern? Kan ju ta bilen hem sen! De ska ju ändå på hemlig resa! Nu ska jag göra mig iordning för sängen, det blir nog soffan lite till i och försig men då är man ju klar i alla fall!


091118

Denna onsdag har varit riktigt otäckt lång. Jag känner mig lite halv konstig, halsen gör ont. Inte som "ont i halsen förkyld eller halsfluss" utan bara ont. Jag får väl avvakta lite till! Jag har precis släppt ett par tårat framför en fjantig tv serie, det är ganska skönt att kolla på helt orealistiska serier skratta åt alla perfekta skämt, replikerna som bara klickar och händelserna som inte händer i verkligheten.

Jätte precis, för typ fem minutersen insåg jag något. Jag har väldigt svårt att tro att människor i min omgivning uppskattar mig. Jag kan lätt känna att jag verkligen tycker om de i min omgivning. Men jag tar inte in de små tecken som  finns åt det motsatta hållet. Jag insåg precis vad jag har för lösenord till min blogg, jag har skrivit den ett antal gånger men först nu insåg jag vad det betyder. Tack! Men det här borde ju ses som ett stort steg framåt i mitt mål att hitta mig själv, utvecklas och njuta av livet? Det tycker jag i alla fall! Imorgon kommer tre fantastiska tjejer hem till mig, glöm inte det! Jo lill-tjejen får jag nog påminna ett antal gånger när hon blir äldre!

Jag ska jobba på min komunikationsförmåga, med de flesta är det inte alls svårt. Men när man verkligen vill konumisera så är det som om det är stopp, hur utvecklar man sig på det? Tidigare idag ville jag verkligen skapa en riktigt bra konversation ur ett lite halv jobbigt läge. Men nepp det var stopp! Som sagt jag har lite kvar att jobba på, man blir väl aldrig klar men det är ett bra tag till  jag når mina mål!


091117

Igår var jag jätte sjuk, jag är väldigt underlig. Men oftast blir jag jätte sjuk en dag och sen är det bra, vilket är väldigt bra men konstigt. Feber och så var ena sidan av halsen riktigt svullen och öm. Jätte konstigt, den är fortfarande svullen och öm men nu är det acceptabelt. Det är väl någon virus-mupp som irriterar! Jaja jag förlorar ju inget på att vara sjuk, idag har jag sökt tre jobb som jag inte vill ha. Men jag måste ju söka, helt sjukt. Det fanns bara tre jobb som jag kunde söka i relativt närområde, vart är samhället på väg? Krav på tillgång till egen bil? Jag har inte råd att skaffa en bil, jag vill inte ens skaffa en om jag får ett heltidsjobb, helt otroligt mycket onödiga pengar. De kronglar ju bara, jag överväger nog när mamma ska byta men bara överväga. Imorgon får det nog bli att testa gymmet igen, lite halvrisig idag men något måste man ju göra! Jag ska hämta mina skridskor också, ny skridskoturné snart! På lördag ska jag vara "barn-vakt" åt min lillasyster, hmm det kan väl bara gå på ett sätt. Jag sitter själv och vaktar huset ihop med king och hon kommer hem med killen kl 0000. Sen är det sängen, ne jag får nog roa mig med något annat på kvällen. Jag har ju bil då, helt gratis och nybesiktigad.


091115

Igår var jag i den stora staden, jätte kul. Många skratt, denna gången skulle vi ner i tunneln. Det brukar vi ju lyckas med så det var ju inte svårt! Sen var ju en annan fråga, men vi hamnade på macken som vi hittade till av en slump för att maria skulle få cola! Vi vände, två filer att välja på, höger tar vi! Vist hamnade vi i hamnen, fel sida bara! Hihi kul hade vi och vi hittade på tredje försöket, ut hittade vi på en gång! Föreställningen Gays and Dolls var jätte bra, vi hade utsik kan man säga. Tveksamt om det skulle funka först, men man vande sig.





Höööööögt! Killikill i magen! :)


Jag hade en intressant kväll igår, många oväntade möten. Ni vet kännslan när man inte vet hur man ska bete sig. Inte så illa som att marken ska öppna sig men något liknande. Två gånger, men på två olika sätt. Jaja shit the same när jag la mig med sprängande huvudvärk log jag. Strax där efter somnande jag och leendet bestod! Tidigt imorse började väggarna skaka till gamla godingar i mitt tycke, tur att det var musik jag uppskattade annars hade mitt morgonhumör gått ut över grannarna. tre timmar senade hade de tröttnat och då gick jag upp :P Nu får det nog bli en promenad, jag är riktigt rastlös! Ikväll blir det te mys i soffan framför dåliga söndags program!


091114

Nu har vi precis rullat in på lördagen. Härligt, jag ser fram emot en dag i göteborg. Att se färger former mäniskor göra det de älskar. Föreningen mellan mäniska och kultur, starka sånger och ett magiskt skådespel. Mmmm jag njuter redan, det kommer att bli så bra! Nu är jag riktigt trött för en gångs skull, idag har jag gått loss med skurtrasan. Högt och lågt. Jätte duktigt har jag varit. Min myskväll med en gammal bästa vän blev inställd. Lite kemiska komplikationer men köpe färg och blekning. Vill jag veta hur hon ser ut tro? Jo lite kanske, men det känns väldigt udda att hennes mor som är utbildad frisör. Dock för många årsen och ingen erfarenhet de senaste tio åren, men ändå. Hur fel kan man göra? Hur som hellst blev jag mega dissad, slappade framför idol. Tog en risk och åkte bort till en halv kraslig kompis, jag är inte rädd för att bli sjuk så shit the same. Det vore väl syn i och med imorgon men det finns inget som ett par ipren inte klarar av för ett par timmar! Lite mys med te och gamla vänner imorgon. En nattlig skräckis och sen är helgen slut, då återvänder alla till sina rutiner och jag sover bort dagarna! Ne lite ärenden har jag allt, sen får jag hoppas att tjej nummer ett har bestämt tyg så är det bara att köra stenhårt! Nu ska jag försöka nana! Melissa horn i bakgrunden och nytvättade lakarn borde väl göra sitt!


091112


Idag har jag träffat en bästa vän från gymnasiet, riktigt härligt! Imorgon blir det lite rödvin med henne, kravlöst tjejsnack om allt och ingenting! Ska bli fantastiskt kul, dessutom ska hon när som hellst bli moster även hon en god vän! Om två veckor åker hon ut och backpackar i asien, avis! Jag vill ut och resa, jag vill klara av att kasta mig ut utan att planera. Hur härligt verkar inte det! Ne jag är nog för mycket för att planera! Imorgon ska jag njuta fullt av träning, lite torg stros, mysig sen lunch och till sist vin.




hmm vart kan katterna vara?



Titut!


Igår kunde jag inte heller somna tre timmars vrid och vänd sen blev det kassa tv-serier och grönt te. Jag funderar ju så mycket, något vettigt kom jag fram till. Ett stort fokus på något så obetydligt som ett datum suddar ur allt annat. Det spelar ingen roll för fokuset är för stort. Ur löjligt! Dax att verkligem hitta mig själv, leva för dagen och njuta. Göra det man vill och säga nej när man inte vill. Viktigt! Imorgon ska jag upp 0800, oavsätt när jag somnar. annars sommnar man väl aldrig i tid! Tjej mys i gbg på lördag! Kanon skojj!


091111

Nu är jag helt slut! I morse gick jag in till 110% på nya träningsschemat, det värkte i låren och magen var riktigt mör. Jag orkade knappt få upp armarna när jag skulle tvätta håret, gött! I brist på annat att göra har jag precis kommit hem från ett aerobic pass med syster. Hihi kul att man kan skratta åt sig själv och ändå gå in för det. Jag vet att jag är kass, ingen taktkänsla eller kordination. Men jag blev svettig, låren krampade nästan och folk får skratta åt mig. Det är helt okay, jag vet om det men försöker i alla fall! Jag hoppas att vi hittar tyg imorgon, jag är så sugen på att börja med klänningarna! idag ska jag lägga mig tidigare än vanligt, jag måste gå upp på morgonen. Det är så skönt att ligga kvar på morgonen, varmt och så har man ju inget viktigt att göra så "shit the same lr?". Jag längtar till på lördag!!! GBG!


091110

En god vän är på P!NK idag, jag är inte avis. LOVAR! Bara för själva känslan spelas hon högt nu, lovely. Idag har jag och Louise vart ute och åkt bli, helt i onödan. Vi hade två och en halv timma på oss, minst sagt tajt. Men tack vara att de har byggt " E20 " eller motorväg som vi vanliga människor skulle uttryckt oss. Hihi underbart att sådana saker gå i släckten. Man får så många minnen, hål, fiskpinnar, fuktiga läppar. Ja ni vet väl vem man pratar om, du är fantastisk! Hur som hellst, vi hittade inga tyger. Den butik jag hade hoppet i hade lunch stängt, med våran fantastiska tidsplan han vi inte vänta. Även den lilla butiken i stan hade stängt just idag, jag tror att det inte är meningen att hon ska få en balklänning! Men jag har haft otroligt kul så helt i onödan var det inte. Kroppen värker överallt idag. Nytt träningsprogram, stor röj i systers föråd och zumba har satt sina spår. Imorgon blir det till att köra hårt med kroppen! Snart kommer farmor och farfar på fika, mys!


091109-2

Nu känns allt lite lättare. Vad mycket det gör med lite sysselsättning! Har hjälpt syster att röjja i hennes TVÅ föråd, shiit vad skit hon hade! Säkert tjugo mattor, massa skit, kaffekokare och damsugare. Men vi har varit så duktiga, Skänkt bort massa porslin, bidragit till värmen i stan och sorterat ute på tippen. Kul att köra lite bil också! Backa med släp är överkurs, nog om det. Min minst sagt formsvacka som eskalerade underhelgen har under dagens fysiska aktivitet gått från oskärpa till klar het. Kan bero på ett samtal från en bästa vän också, även om du inte sa något. Små vinkar från en syster och känslan av att bara behövd. En helt ny värld har även öppnatsig framför mig med mina nya glasögon. Inte nog med att jag har två snygga par så ser jag  kanon bra. Lite yrt i början men känns riktigt bra nu! Imorgon kommer farmor och farfar på besök, de har ju inte sett lägenheten mer än när vi hade rivit de gamla tapererna. Om man har lite tur kanske man får några blommor, jag har ju bara två i köket. Resten var det otroligt dålig kvalité på, hmrf. Mormor nände något om att jag skulle ha en orkidé i fönstret så där kanske man kan få en också! Imorgon måste jag även ringa några samtal, måttligt kul när man inser att jag betalat 4500 helt i onödan till något som jag inte har nytta för. Förmodligen så får jag skylla mig själv men jag ska försöka att få tillbaka dem, samt att det inte sker igen. Det är det absolut inte värt! Sist men inte minst börjar jag med mitt nya träningsschema. Vi gick igenom det idag så jag gör rätt, imorgon blir det på blodigt allvar! Ikväll ska jag åter igen skämma ut mig på dansskolan. Har inte varit där sen, hmm ja det minns jag nog inte ens. sju år kanske, åldersångets! Men jag har gett mig den på att jag kan lära mig allt och att jag ialla fall måste prova allt. Så ikväll blir det höftrullningar i salsa takter, tror jag, Zumba kallas det. Det ska vara bra för fettförbränningen och det är ju aldrig fel! Nu ska jag lägga mig i soffan, ladda batterina tills ikväll!


091109

Söndagen är slut, nu väntar en ny händelselös vecka i mitt numera meningslösa liv. Jag slår mig själv på käften när jag tänker så. Mitt logiska center förklarar allt som är fantastiskt och värt att leva för mig. Men helt ärligt, jag kan inte känna det. Det sjuka är att jag har läst om detta, jag visste att det skulle komma. Alla går igenom det, men jag som är så bra skulle ju hoppa över sorgen. Jag grät ju så mycket i början, men nu är jag även arg. Ett mindre panikångestanfall kommer som på beställning när jag kollar upp lediga jobb. Jag kan verkligen inte uppskatta det positiva i vardagen, jag kan inte njuta av att vara "ledig". Jag överreagerar och över analyserar. Denna kväll känndes som en stor flopp, realisten i mig säger att det inte alls var så, - Du är bara barnslig. Ett oväntat möte på en väntad plats gav en oväntad kännsla. Jag får nog filura på den ett tag, även om jag så väl känner igen kännslan och situationen. Jag vill ju inte vara sån, men kan man verkligen ändra på den man är? Även om man verkligen verkligen vill? Förmodligen inte. Ne nu ska jag försöka sova, fullt upp imorgon för en gångs skull..


091108

Söndag igen då! Idag klev jag upp väldigt sent, för sent nästan! Det var skönt att ligga kvar och njuta av värmen. Livsnjutare var det ju jag skulle bli så det är ju passande att ligga kvar och fundera över världsliga ting! Underligt vad man kan lägga energi på, tänk om man kunde fokusera på viktiga saker. Vad mycket bättre allt skulle bli! Nu klingar tänkvärd musik i bakgrunden, ögonen börjar klia men ändå vill jag inte lägga mig. Det kliar i kroppen, jag blir så rastlös när jag sitter hemma! Jag har knappt vart hemma i en timme men redan krypper det i kroppen. Jag älskar min lägenhet men är så sjukt rastlös! Promenad själv nu är ju inte att rekomendera precis! Och det är nog ingen som är sugen på att gå ut i höstmörkrests kyla nu!


091105

Ingen blogg insperation nu, men P!NK är lovely. Skönt att hon är tillbaka, hennes låtar gör spår i min själ. Underbart, läs texten på låten som spelas flitigt hos mig just nu! Visst är det konstigt att det blir så? När och varför försvinner inspirationen till förhållandet? Kommer det alltid att vara så, är det obligatoriskt? När kommer man över gränsen då man bara irriterar sig på sin älskade? Ska man ens bo ihop för att ha ett bra liv? Om man inte bor ihop kan man ju inte klaga på hur den andra personen inte städar, tvättar och handlar te x. Även om det finns massa mys med att bo ihop så förstår jag inte varför man börjar fokusera på små saker. Att alla människor fungerar på olika sätt är givet, men ändå? Tänkvärt, det ska jag ha med mig i framtiden. Jag som är en aning pedant, jag ser själv att det är fjantigt men ändå börjar det gro i bröstkorgen när jag tänker på det. Pinsamt nog kan jag störa mig på att någon diskar på fel sätt, dukar i fel ordning. Jag är nog inte lätt att bo med, men jag ska jobba med mig själv och starkt överväga ett särboförhållande i framtiden!

You used to hold the door for me now you can't wait to leave
You used to send me flowers if you fucked up in my dreams
I used to make you laugh with all the silly shit I did
But now you roll your eyes and walk away and shake your head

When the spark has gone and the candles are out
When the song is done and there's no more sound
Whispers turn to yellin' and I'm thinkin'

How did we get so mean?
How do we just move on?
How do you feel in the morning when it comes and everything's undone?
Is it cause we wanna be free? Well that's not me
Normally I'm so strong
I just can't wake up on the floor like a thousand times before
Knowing that forever won't be

Always sentimental when I think of how it was
When love was sweet and new and we just couldn't get enough
The shower, it reminds me you'd undress me with your eyes
And now you never touch me and you tell me that you're tired

You know, I get so sad when it all goes bad
And all you think about is all the fun you had
And all those sorries ain't never gonna mean a thing, oh

How did we get so mean?
How do we just move on?
How do you feel in the morning when it comes and everything's undone?
Is it cause we wanna be free? Well that's not me
Normally I'm so strong
I just can't wake up on the floor like a thousand times before
Knowing that forever won't be

Oh, we said some things that we can never take back
It's like a train wreck tryna hit the right track
We opened up the wine and we just let it breathe,
But we shoulda' drank it down while it was still sweet
It all goes bad eventually

Now do we stay together cause we're scared to be alone?
We got so used to this abuse, it kind of feels like home
But, my baby, I just really wanna know, oh,

Quelle:
http://lyricwiki.org/Pink:Mean


Nu ska jag ut på en efterlängtad promenad!

091104

Japp då börjar det ta på min meningslösa dag. Jag tog mig till gymmet, fram till apoteket och blev typ ruinerad! Det blev bara p-piller, 800 spän!!! Fy fan! sist jag löste ut för ett år kostade det 100 kr. Jobbigt värre, men men det är det värt ändå :P Som ni ser har jag haft fullt upp idag. Mega kul..not! Det känns otroligt givande att inte bidra samhället med något. Bara sitta hemma och inte göra något. Jag kan inte förstå de som vill vara arbetslösa. - ööh det är juh grymt skönt, bara slappa å göra det man vill typ. Fel på er! Jag vill ju jobba, jag vill ha fullt upp! Jag gör ju inget nu, men när man jobbar 40h/v hinner man med massa! Väldigt konstigt, men men sånt är det. Måste se till att tjejerna skaffar tyg till klänningarna så jag har något att göra! Nu ska jag till linda för att scanna in lite gamla bilder. Sjukt kul! Mammas gamla är påväg till tippen nu!


091103

Så vad händer nu då? Ne det är inte mycket. Allmänt skit tråkigt. Ingen motivation till något. Har massa att läsa, damråttorna gaddar ihop sig mot mig i alla hörnen. Diskhögen växer. You name it! Inget blir gjort. Jag tränade lite i morse, en härlig promenad med en god vän. Mycket prat, väldigt trevligt! men fyra sysslolösa timmar senare sitter jag här dö uttråkad! En till promenad mad mp3:n kanske? Man kanske ska börja klistra i bilder i fotoalbummet? Eller ta upp de otroligt tjocka böckerna. Men förmodligen händer inget! Godissugen är jag oxå! Hihi jobbigt är det idag! Ne riktigt så illa är det inte jämt, mest idag! Förhoppningsvis blir det bättre snart! Men kanske en liten promenad till affären, lite synd när jag varit så duktig på vardagarna, men ibland så är man värd det! Eller laga lite mat? Många valmöjligheter har man!


091101







Ljuspunkter i vardagen! <3

RSS 2.0