100429

Det är många tankar som snurrar i huvudet idag. Sjukt mycket på jobbet, det blir en tidig och sen dag imorgon. Jag har en sjukt olustig kännsla. Många tankar om: Om och kansken. Jag tänker på mina nära och kära. Kvällen har pratats bort med far och P, jag hade lite mat som behövdes ätas upp. Kännde att jag behövde sällskap.

Nu lyssnar jag på CD´s från en tid långt tillbaka. Skratt, minnen, men mest depp. Hur kommer det sig? Jag läser gamla dagboksinlägg, kliar mig i huvudet och funderar över mina värderingar. Jag hade så otroligt stort behov av att lämna kvar spår av hur mycket folk omkring mig betydde. Om utifall jag skulle gå bort, vi levde lite farligt. Nu lever jag för att visa vad de i min närhet betyder. Och framförallt lever jag för mig själv.

Vi gick i mål som trea i stegtävlingen. Vilket är bra, men hade alla gett lika mycket som jag så hade vi nog vunnit. Suck! Ne men jag är nöjd, nu kan jag gå tillbaka till ett lite lugnare vardags tempo. Sjukt trött nu, jag ska fälla en tår och gå i sängs.


100426

Bekanta rader vrålar i högtalarna, magen är mätt och jag har massa mera steg att gå. Jag kan ju inte bli klådd av 50+ are! Helt otroligt, jag tycker att jag går hela tiden. Men de kan ju inte sova en gång! Jaja, jag ligger 13 nu...får försöka att komma upp lite. Nu får jag göra ett ryck, det blir att åka och handla. Tjejmiddag på torstag! Skriva handlings lista innan skjutsen kommer.

Idag har jag fått ihop lite vuxen poäng, himla bra på att göra saker som jag int vill och sedan vara stolt över mig själv!


100425

Det här kommer bli ett långt inlägg, gisses vad det har hänt grejjor! Men nyast först! Idag har jag fyndat tre par byxleggins för 398 på cubus, så det fick bli ett par vita, gråa och svarta. Kul att fynda, jag har haft jätte kul. Insåg att jag aldrig åkt på shopping tur med två killar. En helt ny sida av det könet vill jag säg, på ett positivt sätt- Jag har dessutom fått mig ett par riktigt ordentliga as-garv! Skit kul helt enkelt.Den blivande bruden har precis blivit kidnappad, en motorcyklist knackade
på med ett brev och så åkte de iväg Skit kul, hon var så nervös. Kan förstå
det vi var sjukt nerviga när vi väntade!Nu var hon riktigt fin och dags för frukost i stadsträdgården, mega goda
smörgåsar, kaffe och skratt!Nu är hon bra nyfiken på dagens första aktivitet, islandshästarna.Enda kortet innan ridningen jag fick taget. Nervarna satt utanpå kroppen!
Jag har aldrig haft en så konstig känsla i kroppen. PANIK, ÅNGEST,PANIK,
JAG-KOMMER-ATT-DÖ, JAG-MÅR-ILLA, JAG-KOMMER-ATT-KLARA-DET,
PANIK, ÅNGEST, NU-KÖR-VI! Jag klarade det, kämpade för att hålla tillbaka
tårarna. Men de sista fem minuterna kunde jag le lite!Dags för Yoga, jätte kul. Möhippe inspirerat, massa skratt vill jag lova!Kvällen rundades av med jacuzzi, mat och vin. Njutbart! Sen blev det krogen.
Det är en historia för sig själv, jag känner mig fortfarande. Ja jag vet inte
vad jag känner. Tror att det stod en stor neonskyllt ovanför huvudet på mig
"taffsa på den här tjejen". Hur många som hellst, vidrigt. Jag fick till och med
slå till en kille, han var helt otrolig! BLÄÄÄ! Det är inte ens kul att få höra att
man är söt flera gånger från olika när de beter sig så. Det var riktigt skönt
att komma hem, duscha av sig allt äckligt. Nästa gång det blir krog ska min
partner in crime vara med. Sen vet jag att nästa gång kommer min A vara
med, då kan vi taffsa på varandra ist! Han hade förövrigt somnat på natten,
det hade varit skönt att krypa ner hos någon som tycker om mig på riktigt!
Men jag hade ju min älskade lill-kille. Han känner verkligen på sig när jag
behöver kärlek, han låg på min arm och kurrade tills jag somnade! Lovely!

Lördag:
Steg: 21158
Ridning: 6900
Yoga: 4200

Söndag:
Steg: 13392
Gym: 7500

Tot: 59042 (9042 över målet!!!)

Så det blev ju bra, hade aldrig klarat det om vi inte hade varit på möhippa. Aldrig mera 50000 steg/två dagar, men om de utmanar så kan man ju inte balla ur. Jag tror att någons tävlings insikt smittar! Jag har inte tagit mig ut till spåret än, men et kanske kommer. Är ju inte så motiverad till att springa och lilla syster är absolut inte motiverad. Men jag känner att jag vill jobba på bikini kropp! Så det får nog bli ett par varv innan sommaren! hehe!

100423

Det är mycket omkring mig nu, men nu har jag en liten stund över. Jag kämpar för att få ihop mina steg. Det är tuff konkurans! Jag ligger 8:a förtillfället, vi har gjort en deal i laget (som ligger tvåa, vi ska först!!) under helgen ska vi få ihop MINST 50 000 steg var, PUHH! Den som får minst får bjuda på fika! Vilket inte är ett jobbigt straff men ändå, vi ska ligga etta efter helgen. Och morgondagens aktiviteter kommer ju lämpligt! Yoga=2800/h, ridning=8400/h.

Igår fick jag ihop ca 17000 steg, inget gym och vad jag åt ska vi inte prata om, hehe!

Än så länge så har jag:

Steg: 11238
Gym: 7500
Mat: thai mat ute, resten kan vi glömma!

Dagen räknas inte till helgen, 25000 steg minst/dag. PUHH igen!

Nu ska jag in i duschen, snabba mig lite och iväg till A. Det blir rester från fikat igår och film! Jag måste nog packa lite inför imorgon, vill ju sova så länge som möjligt!

100421

Min dator är lite konstig, den gillar att hänga sig och seeega. Måttligt irriterad. Nå ja finns inte mycket att säga. Jag är lite irriterad på mig själv, varför gottar man sig så i andras "olycka"? Lite dåligt samvete, det är sant som de säger. Välkommen till L, det du inte vet om dig själv vet alla andra. Pinsamt att människor fungerar så.

Jag känner mig lite frustrerad, jag gillar inte att känna mig sårbar. Det är en otäck kännsla som kommer ur en så härlig kännsla. Snö har plågat min själ under förmiddagen. En lång promenad i ett iskallt och regnigt land har gett mig insikter. Nya kännslor att hantera, en frustration att plana ut. Leva med mig själv. Utmaningar väntar på lördag. Jag är så nära på att banga ur, hästar. Det är inte min grej, höjdrädd! Jag får sova på saken, ventilera med goa tjejer imorgon.

Steg: ca 18300

Jag kommer halka ner på bästa listan, får försöka ta igen imorgon. Slarvat massa idag, men jag har handlat, städat det värsta och tvättat. Så lite bra är jag allt!


100420

Trött är bara förnamnet, men nu kan man ju lägga sig! Idag har jag varit riktigt effektiv, massa nyttigt och roligt. Jag har bl a vunnit två kortspels omgångar! Prominerat och tränat. En otroligt snabb och skvaller-rik uppdataring på standen. Kvallitéts tid kallas det. Imrogon måste jag städa, kanske till och med en tvättmaskin. Tänk vad skönt det vore om man slapp sånt tråkigt, tiden räcker ju inte till ändå. I förmiddags låg jag fyra på stegtävlingen, vårat lag låg först. Hihi, kul! Lite press att hålla i sig nu bara. Mr A tyckte naturligt vis att man skulle ligga nr ett, oväntat! Men någon måtta får det vara.

Steg: 15976
Gym: 1 timma (7500steg)
Mat: 2*hemmalagat
Fika: Morotskaka :)


100419

Vilken dag, ja jag orkar inte säga så mycket mer.

Idag har jag iaf kommit upp i 16 935 steg, skit bra jobbat. Lite
trött i bena måste jag erkänna, jag hade hoppats på att min
kvälls promenad skulle innebära lite rensning av hjärnan.
Brukar funka.

Steg: 16 935
Gym: 1 timma
Mat: Hemma lagat x2
Godis: 7 dummle (möte)

100418-2

Vilken söndag, jag är helt slut. Lite deppig också, men regler är regler. Min lilla älskling håller inte riktigt måtten, taskig päls. Det kan bero på att jag gjort lite fel när jag tvättade henne och att hon inte kommit igång med allt vuxen tjaffs. Jaja jag får prova igen när hon är ca tre år. Men vem ska jag lura med mig?! Lilla syster kommer nog aldrig sätta en fot på en kattutställning. Jag förstår henne, men jag vill ju ha ett cert på henne. Det kan vi nog klara med annan mat, bättre bad och ålder. Men jag har träffat massa trevliga människor, ni som tagit kort får gärna skicka dem. Jag och lilla syster smet iväg innan det var slut, riktigt seg. Ont i fötterna och trötta i bena. Stenhårt betonggolv. Men tack vare det fick jag en kopp hos farmor och längre tid med A.

Imorgon börjar stegtävlingen på jobbet, vi skall försöka gå 15000 steg/dag. Vi vill ju komma i mål först! Eller bland de första iaf. Jag har en fundering på om jag ska ha en liten "hälso-blogg" under denna månad. Får se hur det går, men det vore lite kul. Kanske lite peppande för er? Nu har jag iaf mumsat i mig resterna av chokladen vi hade med oss. Vardags lyx kallas det! Men jag ska nog sattsa på sommar 2010 nu. Det verkar som om det kommer hända endel i sommar. Men jag hoppas inte, utan väntar och ser vad som händer. Visst lyckas jag ganska bra att släppa mitt kontroll/planerar behov?!

Här kommer lite bilder från kattutställningen, helt utan tvekan goaste katten!Inte här väl hon "stirriga" ögon? Jätte lugna och vackra!Bästaste sällskapet, det tyckte nog Signe med!Bedömninen som gick sådär..Signe deppar i buren..


100418

Då var det söndag, jag sov förlänge i går. Knallade surt till sängen lite efter tio i går kväll, knallade upp efter en timma. Kollade på Missing och gjorde ett nytt försök. Gick väl sådär, kvart över fem gick jag upp. Det var ju lite att fixa på morgonen, sötisen misstyckte faktiskt mer än vanligt att bada. Men inte som den stora, hon tröttnade dock på att bli fönad. Men då var hon bara lite fuktig på magen så det fick gå, vill ju inte besvära henne mer än hon går med på. Det ska bli spännande att se hur det går, en vinst finns väl inte ens i tanken. Men kanske annat än sist! Det kommer väldigt många bekanta, vilket är skit kul! Dessutom kommer den familjen som hon kommer ifrån. Det kommer att finnas birmabebisar där, lite komiskt. Det är A´s kollega, vi ska btw äta/laga mat ihop i eftermiddag! Hihi kul, jag gillar inte riktigt hans kväll/helg vecka. Men nu  är den slut!

Har jag glömt något?! Kattbur (kom ihåg katten!!) låda till sanden, borstar, mat/vatten skålar, handdukar, insyns-skydds-tyg, mat, godis, SWERAK intyg, vaxinationsintyg. Ooo jobbigt om jag glömt något! Men det är ju inte så långt hem, yoghurt, cola och choklad till lilla syster och mig!En kisse förmycket, annars har jag nog allt! Ska bli spännande!


100416

Underbara fredag, jag njuter faktiskt av att sitte ensam i min soffa. Den är lite hård, jag har vädrat för mycket. Men underbara fredag! Bästaste linda tipsade om Så ska det låta, Alexander Rybak är med. Måste erkänna att jag är lite halv kär i han. Som jag sa för snart ett årsen " Knackar han på dörren så följer jag med " . Vilket inte var så populärt, men ur söt norsk liten pojk! Gulligaste smilet! Jaja det finns väl ett par snyggingar att välja på, om man ska drömma lite. På tal om det så är det ju typ bara två månader kvar till Eclipse har premiär! 

     

Hihi liiite skillnad på snyggingar, det kom hur mycket bilder som hellst när jag googlade.

Under ett par veckor har jag fått en ny kompis, långa och djupa samtal om allt. Sånt som man verkligen behöver, nya vinklar. Men av någon anledning blir det som det alltid blir, men man får vara glad för det man får! Men jag har fått lära mig så mycket, riktigt kul. Och det är väl helt ärligt att det kommer att fortsätta vara trevligt, lite tryckt kanske. Men det är smällar man får ta.

Idag på gymmet var det hur gött som hellst. Jag kunde stannat hur länge som hellst, riktigt gött tempo. Bytte bort rygg passet mot axlar och ben. Jag är helt öm i musklerna på ryggen efter massagen. Skulle kunna tro att jag har massa blåmärken, men inget som jag ser. Ska nog boka en till tid, det är jag värd!100415

Imorgon är det fredag, denna helg är jag så hilma värd. Just nu går jag nog på någon form av överenergi. Jobbade till kvart i sex, sen var det bara hem och svepa ett glas yoghurt och iväg till Spa Hörnan. Välbehövlig massage, underbart! Lite smärtsamt men det gör gott, får nog boka en tid till. Mer smak kan man väl säga! Känner att jag verkligen behöver det och det är faktiskt sant som de säger "om du inte tar hand om din kropp, vart ska du då bo?" Ja jag lever väl inte som man ska, nu knaprar jag hårtbröd. Flera timmar efter att jag höll på att svälta. Men det är bara en ovanlig slump, lång skön promenad med pappa. Lite små prat med farmor, jobbig dag imorgon. Men jag ska inte gå på begravningen, jag sörjer här hemma. För mycket folk som stod så nära, min tro är ju att man alltid har kontakt med andra sidan. Eller rättare sagt att de har kontakt med oss. Imorgon är det skärpning för mig, träna och ordentlig mat! Torget på lördag och sen ska jag göra klart Lojjsans klännin. Hon provade förut, sååå bra! -Tajt ska den va! Ja, din önskan är min lag! Söt men bestämd liten dam. Undra vart hon fått det ifrån? (lätt att jag vet!)

Jag tror att om man från en dag till en annan dag förlorar den man älskat och levt med i över 40år. Så kan man nog inte förstå det. Kan ni tänka er? Vilket otroligt hål det måste vara, tänk på alla små saker som man förmodligen irriterade sig på. Det måste man väl sakna? Snarkningar på natten, tofflor innanför dörren eller ja vad vet jag. Men fy, livet är verkligen en utmaning. Tänk vad vi måste gå igenom, tänk så starka vi blir.

"Without you, the ground thaws, the rain falls, the grass grows.
Without you, the seeds root, the flowers bloom, the children play.
The stars gleam, the poets dream, the eagles fly, without you.
The earth turns, the sun burns, but I die, without you."

 


100414

Just a little bit...

Idag dissade jag gymmet för en lång promenad i solen, ett av de bästa valen man kan göra. Jag testade även min nya stegräknare (den gamla räknade väldigt fel..) så på nästan 90minuter hade jag gått 277steg. Hmmmm!! Lämna tillbaka och kön ny? Ja tack! Tur att jag provade innan tävlingen, vårat lag heter Andra bullar. Himla fyndigt på många sätt! Ska bli kul, behöver lite sparkar i baken för att komma igång med konditionen. "Du bygger ju inga muskler utan kondition" vilket är sant. Men skorna står redo för en invignings promenad, börja springa i nya skor är nog inte bra. Vi ska gå lika mycker som motsvarar 4*55minuters spinning/vecka. Ganska mycket, men en riktigt bra start!

Bästa lunchen idag, på en mysig bakgård. Solen sken, det var nästan sommar. Riktigt god mat och bästa sällskapet! Kände mig inte riktigt nöjd med knappt en timma. Men bättre än inget, inte så långt kvar tills söndag! Imorgon ska jag få massage, lite vardags-lyx-delux! Jag behöver det känner jag, en riktigt hektisk vecka. Och vad jag såg när jag tillslut var på väg hem gjorde inte att det känndes som om läget var under kontroll. Men. Jag har hittat en form av medetativ kännsla av att sitta och pippetera upp milliliters faser. Riktigt avslappnande. Sextioen stycken gånger två idag och lika många imorgon. Fast imorgon har jag räääääät mycket mer av mitt ordinarie att hinna med också.

Min klänning från nellys kom idag, riktigt snabb leveranstid! Nu kan det bli bröllop! Vad köper man i present? Vad ska jag ha för skor?! Det får bli ett lite senare problem, nu måste jag fokusera på balklänningarna och kattutställningen på söndag!(jag är värdelös på att ta kort på mig själv..men ja ni ser ju typ hur den sitter)


100413

Shopping turen idag resulterade i spring skor, stegräkare, gå skor och balkongbord. Tre av fyra nyinköpta artiklar är ett resultat av att vi ska ha stegtävling på jobbet. Börjar på måndag så jag kommer vara mycket öppen för promenader! va ska gå härifrån till jönköping, uppsala, sthlm, kristianstad. (antal mil räknade) Jag tror att det var den ordningen, kan vara uppsala,  jänköping, sthlm och kristianstad också. Då blir det en hel del längre, det var ganska ologiskt. logiken låg i att vi skulle till alla städer där vi var labb. Intressant tanke, det finns ju i brasilien. VÄLDIGT LÅNGT BORT! Hehe. Årets första birgersglass avnjöts i kvälls solen, det är så bra det kan bli med vår! Mitt huvud går vid sidan om mig och planerar massa sake, som jag inte ska planera. Men så är det, jag är kass på att försöka att inte planera. Hur som hellst, balkong bordet står på plats och bara väntar på att bli invigt. Kanske en förmiddgas kaffe i helgen, har ju inte kvällssol. Så vinet får nog vänta tills i sommar! I söndags fick jag ett verktygssett av mammas man, riktigt fint. Och jag har fått användning av det, skulle kunna tänka mig att ha det framme. SÅ FINT!

         

Mitt nya bord, inköpt på jysk.    
   
Detta fick jag av mammas man, köpt på jula. Jätte fin färg!100212-2

En trött tjej sitter framför datorn, men jag har hunnit med massor idag. Jag har blivit riktigt imponerad av en kvinna med två otroligt söta fjortånmånaders töser. Att man får ihop allt? De är verkligen över allt, ur söta och idag fick jag busa. Mata och bära. Inte dåligt, sist fick jag kika på avstånd för att hålla ljudnivån nere! Jag tror att jag ska traska in i badrummet, lyssna på trallvänliga glad låtar och lägga i en inpackning. ( Om jag sover med det måste det ju vara jätte bra för håret! ) imorgon blir det shopping i staden där det alltid är sämre väder än hemma! Men affärer finns det ju! Jag måste nog spara lite, det verkar ju som om det blir utlandet i sensommar! Helt kanon, på onsdag blir det en kanon lösning på en kass vecka. Ute lunch med mr speciell, han jobbar kväll och helg. Sju dagar är lång tid, men lunch på mitt favorit ställe är ett bra alternativ! Mys!


100412

Klockan är 0615 just nu, jag studsar omkring till la vie boheme, energin är tillbaka! Gårdagen var ett grått streck i almenackan. En hel pizza i min mage var inte att rekomendera. Mag knip allan! Men nu är allt bra igen, ikväll blir det gymmet! Länge sen nu, igår var ju inte att tänka på!

Efter att ha smygt omkring i light my candel så har vi snabbspolat till i should tell you. <3


100411

Jag är en lite mindre människa idag, kemisk obalans kan man säga. Vin, sprit och dooleys är ingen bra blandning. Viste jag väl iof men men, imorgon är jag mig själv igen! Kvällen med vackra tjejer var kanon bra, så kul! Det nya dygnet inleddes med djupa och otroligt givande samtal med familjen ågren. Hihi det låter ju det! Mitt bröllops-klännings-problem är nog löst, om den passar! Sötaste tjejen har varit här idag också! Riktigt bra helg/söndag! Nu blir det pizza med pappa!Lika söta som lika!
Jag är påväg att bli blond :)
Klänningen jag beställt från nelly.com
Söting! :)


100407

Ikväll tycker jag lite synd om mig själv, viste att det inte skulle bli som jag ville med en gång. Fast en månadsväntetid känns långt. Så nu är jag orangehårig. Hårband is the shiit. Dagens i-landsproblem, nästan lite pinsamt. Men syster ska ha stort tack för allt slit hon gjort idag! Stackarn fick jobba över en och en halv timme. Jag har inte gått och köpt välbehövligt godis, 25 minuter kvar. Borde lägga mig, så blir det nog. Imorgon kommer en blivande brud och syster hem på fika. Även tjej nummer två ska prova balkläningen, oj vad jag slitit med den. Kräsen liten dam så det är bara att hålla tummarna jätte hårt. En god natts sömn ska väl göra gott!


100404

Idag fyller mitt söta fadderbarn ett år! Oj vad vi hade väntat på henne, vilken super söt tjej det blev! Jag längtar till att få åka och gratulera henne! Jag har precis kommit hem från en helg på kusten, vi välkomnades med regn och blåst. Men bara glada miner, god mat och gott att dricka. Vi spelade massa spel, knallade ner till en pytte krog. Sjöng högt till trubaduren som hade sommmar tema! Gyllenetider! Underbart! Jag och mickis hejjade för mora träsk, och snäll var han. Fast vi fick demostrera rörelserna till två låter, skit kul! Jag hade ont i magen och käkarna efter första kvällen! Morgonen efter vaknade jag lite för tidigt men lite för mycket huvudvärk, ipren och mer sömn så var jag redo för lång promenad och glass i underbar varm vår sol! Vi gick nästan en mil, lätt rosiga i ansiktet av solen. Sen började det om, god mat, dricka och spel. Jag har så otroligt roliga filmer! Vi spelade charader, jag vinner ALLTID på det. Men i går vann jag bara en av fyra gånger. Får ändra på det igen, hihi! Nu har jag mer eller mindre träningsvär i skratt musklerna efter helgen, det är jag så värd! Dessutom fick jag spendera helgen utan smink och plattång! Korkade-glömska-monica-som-alltid-annars-har-koll-på-allt! Men det gick det med, första gången albin fick se mig naturlig och det verkade ju som om det gick bra det med! Hehe, men nu är jag tillsnyggad för mys-i-soffan-kväll!

  

   

  


100401

Ingen hr skojjat med mig än, jag skulle nog gå på allt ändå. Det är en sån dag! Jag har unnat mig en halv jobb dag, en lång stund på gymmet, varmt bad och nu ska jag iväg och fixa tusen saker. Ne inte riktigt så illa, men en del saker inför helgen. Det ska bli så skönt. Kameran får icke glömmas! Och får jag hoppas på otroligt härligt vår väder!? Mmmm, sooool!

Snart lite tjej fika, ska bli mys!


RSS 2.0