091031





Förmiddags mys med lillasyster! Hon hade riktigt svårt med 35 bitars pusslet! Sen fick hon grymt spö av mig i kasta gris! (hihi grymt! ;p ) Även om hon fuskade som bara den! Under eftermiddagen har jag ägnat mig åt lite terapiarbete. Jag har gått igenom min brudkista. Den var full av tankar, gamla dagboks inlägg från lunarstorm. Dikter från en tonårings mörkare sidor. Bilder i drivor, skolarbeten och minnen. Så mycket minnen. Alla hjärtans dag 2002 satt jag och mina två dåvarande bästakompisar och målade. Det var dagen innan " monica flyttar ut på landet" ( 10min med cykel ) Det var mitt i allt tonårs kaos. Dumma killar osv. Alla har vi varit där. Men roligast av allt var att framsidan som jag ramat in var full av " killar är som luft...mm" hjärtan, jag är bäst mm. Allmänt mysig. Men någon stans i bakhuvudet sa en röst till mig, plocka ur den och kolla baksidan. Där var en allmän information om vad som hände just så i vårat liv. Top 10 i skolanssnyggingar, deras mobilnummer, lunar smeknamn. Vem som var kär i vem, vad vi hette på lunar mm. Helt sjukt kul! En aning fjantigt men för ett par minuter var jag tillbaka, kändes precis som igår men det var ju för ÅTTA ÅRSEN!! hehe nu kom åldersångesten igen! J

Jag fick inspiration av en vän igår, jag har kollat igenom alla mina bilder. Snart blir det ett fotoalbum, massa minnen. Först slängde jag massa kort åt sidan, med hänsyn till kommande händelser. Men hur det än är så kan man inte radera saker från livet. De finns alltid där. Även om man var en översminkad fjortis med för små kläder så är man den man är idag på grund av den man var då. Jag har haft ett långt förhållande där jag haft så kul, gjort så mycket. Nu är det inte så längre men jag kan ju inte bara strunta i det jag lärt mig på vägen. Länge trodde jag att det var han för livet, det var bra. Men vi växte isär, men många tankar fram och tillbaka så vet jag att jag absolut vill föreviga den delen i mitt liv. Innan jag börjar så ska jag till mamma och scanna lite! Hihi fb nästa!

Imorgon ska jag skämma ut mig på isen igen! Eller sist skämdes jag inte, lillasyster skäms man ju inte för! Tur att vi övade lite, men jag suger stenhårt på det ändå! Men viljan finns, det kommer att bli kanon mys! Härligt att komma ut lite. Jag ska nog handla lite imorgon, man blir ju lite hungrig när man åkt skridskor. Så kanske lite varmchoklad och toast skulle sitta fint efteråt!


091030

Vad besvärligt det är med att hitta nya glasögon. Mina vänner tyckte en sak och familjen något annat. Så jag får väl kika själv och bestämma mig! Jag ser sämre på långt håll vilket jag anade, bil utan glasögon är inte bra. Det går så sagta för att jag ska se vad det står på skyltarna! Hur som hellst, jätte efterlängtat fika med vännerna och underbara lea tidigare idag. Kaffe med lilla syster senare, jag var otroligt trött så jag passade på att sova lite förut. Lovely! 


091029

Inga ben är brutna! Idag har jag åkt skridskor med lilla syster. Det var grymt kul, får absolut bli fler gånger. Inte för att jag kan mer än att typ åka rakt fram, men man borde ju kunna bli bättre! Mer aktiviteter till folket! Hur svårt kan det vara att hitta på saker att göra. Nu ska jag tänka längre för att få ut så mycket som möjligt av dagarna. Ut i den friska luften, det känns jätte bra i kroppen när man varit ute och rört på sig. Ikväll blir det en kvällspromenad med en vän, skönt och otroligt efterlängtat!





Passade på att fika med sötnosarna lite, de växer så det knakar! vilket fantastiskt samspel mellan två så små varelser. Jätte kul att se! Det är absolut sant att det finns ett speciellt band mellan tvillingar, jätte kul att se dem. Deras kusiner var där också, dem har jag inte sett på år och dar. De kände inte igen mig, vilket är förstårligt!

Nu ska jag ta fram böckerna lite och se om man kan l´bli lite smartare!


091027

Det är väldigt vad lite man kan få gjort på en dag. Allt känns som om " det kan jag göra imorgon". Det får jag nog ändra på! Men nu hänger det två klänningsprototyper i garderoben, snart börjar det riktiga arbetet! Skojjsigt! Min hjärna har verkligen gått ner på lågvarv, jag tänker inte ens längre. Vilket kanske är bra men ändå! Min mor kom förbi mig förut, lunch mys. Suchi, not my cop of tea. Men nu har jag provat det med, en liten som för rätt kan jag tänka mig. Men inte så mycket som en hel lunch. Nu ska det nog bli ett varmt bad och sängen. Man blir riktigt trött av att inte göra något.


091026

Det är underligt hur man får något vettigt gjort när man arbetar. Jag får inget ur händerna, det jag gjort idag brukar man ju hinna med efter 8h jobb. Inte riktigt kanske men typ! Jag fick åka fram på stan efter en mindre rolig upptäckt, jäkla katt skrälle säger jag bara! Man blir bara en aning rädd när man inser hur farligt det är.



Så här kan man lätt bli av med 250 kr, helt onödigt!


091023

Sitter och myser hemma hos lilasyster. Det är väldigt underhållande att umgås lite med henne och hennes kompisar. Så avslappnande, så fnittrigt, så skönt att bara få skratta åt inget! Idag är jag extra glad, jag sov tills jag vaknade, låg kvar och mornade mig länge. Gick mot stan, skaffade lite mösterpapper. Sen började skapandet. Det var otroligt avslappnande, jag tror att det blev riktigt bra faktiskt. Jag längtar jätte mycket tills imorgon, träffa gamla tjejkompisar från skolan. Nice, nu ska jag hemoch lägga mig i soffan. Bara slappa, jätte skönt!


091022

Jag ska försöka att bjuda på mer bilder, men det är lite svårt att fota min handelserika dag. Så fort jag har att göra känns allt bra, jag trivs liksom. Men så fort man blir ensam är det riktigt jobbigt. Det är faktiskt riktigt energi krävande. Snart är det helt, so what liksom, ingen skillnad. Ne det ska bli kul med helg, kanske inte imorgon men på lördag. Fika med lite kompisar från skoltiden, mäta lite på tjej nummer två och sist men inte minst firar vi en bästa vän! Te, choklad, lite frukt och film. Kan inte bli bättre! Mega mys! Imorgon tar jag nog cykeln till den farliga affären och unnar mig lite. Materiell lycka är fantastiskt! Sen gick a-kassan igenom idag så jag blir inte helt utan pengar fram över. Det ska bli kul att rulla ut pappret på bordet och börja skapa skönhet imorgon, att måla mönster är otroligt tillfredställande på den kreativa sidan!

091021

Jag har inte riktigt hunnit känna efter hur det är att vara arbetslös än, många järn i elden just nu! Upp riktigt tidigt imorse för att i sista minuten få återbud, suck! Jag som trivdes så bra i sängen när klockan ringde! Men jag är ju inte den som inte kan somna om! En mysig men livsfarlig tur på staden med en vän, varning gå inte in på kappahl! Hur mycket fint som helst, frågan är om man har råd att unna sig något? Jag får klura på den ett tag tror jag! Imorgon ska jag köpa mönsterpapper, sen blir det till att börja med klänniing numer ett! Skojjsigt, ser fram emot detta trots att det innebär massvis med jobb!

Så här ser grunden ut för klänning nummer ett , lite justeringar har gjorts för att den ska passa min kund!

http://www.reviewjournal.com/lvrj_home/2003/May-06-Tue-2003/photos/lopez.jpg


091020

Första dagen som livsnjutare. Det känns rätt ok att vara hemma nu, men det har ju inte gått så lång tid än. Men jag sov lagom länge, gick till gymmet, åt frukost lagom långsamt och sen låg jag i soffan med en katt i knät och en ytlig tidning i handen. En timmas samtal med någon som varit väldigt frånvarande fick mig både att må bättre och bli mer irriterad. Snart kommer en vän förbi på lite kaffe, mysigt. Sen ska jag kika på film lägga mig tidig, imorgon ska jag testa blodtrycket igen. Håller tummarna, men jag känner fortfarande hjärtslagen som jag gjorde då. Jag är ändå inne på att byta sort, tror att de förstör min kropp oavsätt vad de säger. Träningsverken gör sig tydlig idag iaf, shiit vad otränad jag är. Nu har jag ju tid att komma igång iaf. Det var lite sådär jobbigt att måla ögonen förut! Hihi pinsamt nästan! Imorgon ska jag även fram på stan med en vän och hennes två sötingar. Vi sk aköpa något riktigt onyttigt (som inte klenar ;p ) sen hem till mig och fika. Det blir nog lite terapi för hennes stora som har lite svårt för katter! Men de är ju inte farliga och jag får väl stänga in dem på toa om det är jobbigt för henne!


091019

Dagen började med en solskenspromenad oförskämt tidigt. Hade jag fått välja hade jag lätt legat kvar i den varma sängen men jag och planera är så där! När jag ändå var ute passade jag på att pulsa i lövhögarna, njuta av den friska morgon luften och den fantastiska solen! Imorgon ska jag sova länge, ligga och dra mig, äta frukost och bara vara! Mitt nya mål är att bli livsnjutare! Jag ska träna ikväll, riktigt laddad! Kan det bero på att man känner sig lite sämre när man pratar med någon som är iväg onödigt mycket!? hade jag haft en laddad mp3 och lite mer tid i morse hade jag gärna gått ännu längre, ner vid vattnet, bort mot hamnen. Det är så fridfullt! Idag mår jag bättre, jag känner mig uppskaddad. Jag känner mig duktig, jag ska inte orka bry mig om idioter mer! Jag hoppas att min magkänsla stämmer annars blir jag lite mer ledsen. Och jag kan lova mig massa saker men om jag stöter på någon ute efter att par glas blir jag nog av med agressionerna. Men det återstår att se! Jag är i grunden lycklig och det blir bara bättre! Nu ska jag göra ett ryck hemma, se om jag har något att träna i och lyssna in melissa horns nya album! miss li har föresten ett nytt ute, bara en låt än sålänge på spotify.

Nu kommer ett bild maraton!











Det finns inte så mycket mer att säga än vad som stod igår! helt underbart kul!


091018

Luften har gått ur mig. Jag är så fruktansvärt ledsen, jag kämpar och kämpar för allt vad jag kan. Men nog fasen så ska någon komma och förstöra hela tiden, mitt torn rasar och jag bygger upp det om och om igen. Jag är så trött, fysiskt och psykiskt. Det var ju sista dagen på jobbet ifredags, det sög rätt hårt. Men kvällen blev fantastisk, lördagen började med solsken. Solen fortsatte stråla, tre snygga tjejer rullade mot den stora staden. Tre snygga tjejer chekade in, duschade, blev snyggare. Vinglasen fylldes till bredden om och om igen. Italiensk mat fylde våra skvalpiga magar sen var det årest förfest! Ladies night, helt amasing! Massa halv dåliga låtar som man kan utan och innan. Snygga killar som dansade, roliga skämt och fantastiska sångare. Jag har ont i halsen idag! Två timmar flög iväg och sen bytte vi spårvagn efter spårvagn, det klickade om oss. Nya bekantskaper, nya insikter. Jätte trevligt, natten var ung och vi var hemma vid 0400. För få sovtimmar senare åt tre trötta tjejer frukost, chekade ut. Strosade bort till ett cafe, hamnade i någon slags koma. Vi reste oss upp och tog bestämda steg upp på "skansen" något. Hur vackert som helst, hela staden såg man. Nedgången gick på ben som skakade som aldrig förr. Hjärtat slog hårt och jag fokuserade på ett par stövlar framför mig. Jag har så sjuk svindel! Vi pakade in oss i bilen, rullade åt fel håll på e20, hihi det löste sig ändå! Ett par minuter senare hade jag förträngt allt fantastiskt som jag varit med om. Luften gick ur mig. Jag vill inte orka bry mig, men sanningen är den att jag gör det. Jag är sådan som människa. Nu fokuserar jag åter igen på studierna, en bonus till min när jag är klar är att jag ska ta ett varmt bad. Tända ljus överallt och sen ska jag njuta av min söndagskväll. Halv bra film på tv:n och en stor kopp te i handen!


091017

Dagen som började perfekt. Jag vaknade upp lagom utvilad och ovanligt glad. Bättre blev det när jag insåg att det fruktansvärda regnvädret var bort blåst. Nu är det andra dagen i resten av mitt liv, som sagt dagen började perfekt. Den har fortsatt bättre, kaffe med lilla syster. Snart kommer två fantastiska tjejer hit, vi ska laga lite mat och denna dag kommer att avsutas som bäst. Kort sagt, bra bättre bäst! Jag hoppar franskan, inte så laddad. Konsentrerar mig på org. och ledarskap, mina balklänningar och att hitta mig själv. Jag ska bli en livs njutare, långa promenader när solen skiner. Långa kvällar och sena mornar. Massa koppar te och bra böcker. Jag bearbetar min "åldersångest", igår insåg jag att det är nio årsen jag tog hål i naveln! Shiiit, så nu var jag tillbaka igen!! Haha skratta inte åt mig, jag är jätte seriös! Men kameran är laddad och tre snygga tjejer ska göra storstan, det kommer att bli massa bilder här snart!


091015

Jag vill inte att dagen ska ta slut. Måste man lägga sig? då tar det ju lång tid tills det är dax för sista arbetsdagen. Hur känns det idag frågar folk, ok svarar jag. Vad fasen ska man säga? - Livet suger, allt är orättvist och folk är idioter? Ne det funkar inte så, man biter ihop. Ler och säger det ordnar sig. Vilket det gör, men fasen vad jag inte vill att det ska bli imorgon. Jag har ju redan lipat som fasen, hur blir det imorgon då? Men jag har en dejt på JC, ärenden på systemet och spännande planer för kvällen, film mys! Så det blir till att bita ihop och shoppa något fint, vilket man alltid mår jätte bra av!



Jag hatar höst/vinter. Kallt. Regn. Blåst. Snö. Grått. Mörkt. Jag lever på gamla bilder.


091014

Man kan inte vara effektivare än vad jag har varit idag. Men det rullar på, jag fokuserar på det som är positivt. Men på fredag lär jag behöva något riktigt lugnande. Någon som vet något!? Hehe ne men jag skulle nog klara mig om jag inte visste att flera kommer att gråta. Då klarar jag inte av att hålla min. Så ståldräckten på och direkt efter fikat så går jag hem!

Kvällen har tillbringats framför datorn med ett dokument som sagta har tagit form. Ett online möte med gruppen och te med två trevliga tjejer. Vi fick massor planerat och massa viktigt och oviktigt sagt. Men det här att allt går i ett är lite obra, jag glömmer av att äta och kommer på det typ nu när jag varvat ner. Så nu blir det kvällsmat, lite nervarvning och sängen!!

Daniel du tappade bort mig i ditt inlägg! hehe ;)


091013

No time for blogging. Men lite snabbt, jag har ju ändå slösat bort viktigt studie tid på annat. Mat är bra också, magen kurrar nu. Shiit det går i ett, denna vecka är verkligen extrem. Jag försöker få ihop iaf ett a4 om service management men det har bara blivit 1/5. Lång kväll framför mig, Jag får väl kika en extra gång i böckerna. Hoppas verkligen att de andra i min grupp har bättre flyt på den här uppgiften. Imorgon är det sammanställnig och förhoppningsvis kan jag lämmna case 2 åt sidan. Jag måste fixa klart case 1, tror att jag är klar men måste renskrivas och sen ska jag förstå dokument mallen jag ska använda. Mitt privata proffs sliter sig loss för att hjälpa mig imorgon. Shiit igen, jag hinner ju knappt andas. Men från och med nästa vecka ska jag fokusera på mig själv och mig själv. Jag ska rota fram mönsterkonstruktionsminnerna, kompentiet och sen ska jag designa vårens vakraste balklänningar. Tre tjejer av tre olika karaktärer ahr jag tagit emot. Det ska bli kul, jag ska jobba hårt. Målet är att bli klar innan jag börjar på högskolan, eller inte klar men att det bara är fin liret kvar så att säga.

En sak som jag funderar på, vet inte om det är bra eller dåligt. Vet inte ens varför eller om jag vill. På något vänster kommer folk, utan att jag ber dem. En enkel fråga från mig, som människa, hur är det igentligen? Och två sekunder senare vet man mer än man borde och kanske mer än man ville? Fast det är ju det där jag vill jobba med så det kanske är en bra egenskap? Men det är inte första gången, hemliga, tystnadsplikt stämplade händelser blir berättade för mig. Jag säger inget men hur vet dem det? För skvallra kan jag, det vet de som känner mig. Snacka skit också, men ändå kommer de till mig när de inte borde och dete verkligen gäller. Ja ja det blir något att sova på!

Hihi jag vet något annat som inte ni vet!


091012

Gårdagen tog aldrig slut. Det här har aldrig hänt förut, jag kunde inte sommna i går. Trotts att jag läste tills ögonen knappt höll sig öppna, efter någon timme försökte jag med ett kasst tv program. Seg som aldrig förr men icke. Men trotts de så har dagen flytit på bra, nu är jag bra seg men det brukar man ju vara! Morgon mötet var det bara jag av ca tio personer som kom ihåg. Lite dåligt av vuxna människor. Men sånt är det, jag hade andra saker att sysselsätta mig med! Eftermiddags mötet var långt och inte särskillt positivt. Men det är så intressant, jag fick så mycket beröm. Fy nu tårar sig ögonen. -Men vi behöver dig! Underbara människor!

Eftermiddagen har spenderats vid västkusten, en fantastisk kvinna fyllde 94 år. Hon bor i en relativt stor stad, i en lägenhet på andra våningen. Jag är imponerad. Det kändes fantastiskt bra att följa med, så äkta och uppskattat. Men smörgåstårta och gräddtårta är för mycket. Jag mår sjukt illa nu, snart blir det väl svettningar och kräk. Min kropp pallar inte det, jätte konstigt. Men det är fantastiskt att denna kvinna tar sig ut ur lägenheten, handlar och är aktiv i kyrkan. "- För ett tag sen flyttade det in en familj här brevid. Två söta barn har de, de kunde inte någon svenska. Men jag pratar med dem och nu kan de prata med mig. De är så snälla, kommer alltid och pratar och hjälper mig med mina matkassar. De är tydligen muslimer, men vad spelar det för roll? De är ju människor som alla andra." En kvinna helt i mina spår, även om jag lätt kan slänga ur mig spydiga fraser som jag inte menar.

När jag gick hem från jobbet idag hade jag en ovanlig känsla i magen. Men det var så bekant på samma gång.


091011








Lite bilder från gårdagen, det var en lagom lung kväll men bra sång! Helt ärligt var jag lite nervös på hans vägnar. Han var så nervös innan och påstod att halsen inte var bra. Men det gick kanon! Jag kan känna mig som en stolt vän! Tre låtar på rad och sen var det slut, bara så där! Men då åktee vi från low life till stadt, en klar förbättring. Något konstigt är att två helger i rad så har stadt varit kul. Det är aningen ovanligt men bra! Idag ska jag plugga och träffa lill syrran, hon är så fantastiskt smart och vi är lika korkade på alla sätt att det är otroligt skönt att bara vara med någon som är som en själv!


091009

En till dag för mycket tankar. Denna arbetsdag varade i sex komma fem timmar, jag har en hel del flex att ta ut så tyvärr blir det lite kortare dagar framöver. På måndag blir det ett otroligt tufft möte inför otroligt tuffa dagar, lite skönt är det att inte vara inlandad men ändå. Vilken erfarenhet det skulle vara. Men jag som yngre, bra på engelska och ny utbildad innom området ska hjälpa till så mycket jag kan den sista veckan. Jag har även bokat in föreläsare innom aktuella områden i förebyggande syfte. Det är inte många som skulle vara så engagerade in i det sista. Men man brinner för det man brinner för. Jag har lite dåligt samvete för att jag inte öppnat böckerna på två dagar men jag har ju helg nu så det blir bättre. Något annat jag insett är att det för förbannat kallt ute, leggings funkar inte länge till och mina jeans är förstora. Min ekonomi är inte riktigt redo för det här. Dubbla leggings kanske?

Jag avr hemma hos min fantastiska pappa förut, den "elaka styvmorn", lilla syster och mina två bonus bröder. Fantastiskt! De är alla helt underbara. Vi åt, kollade på idol, drack lite vin och bara stortrivdes i varandras sällskap. Brasan knäppte i bakgrunden, värmen kom sakta smygande och många skratt. Att jag bodde där ett par veckor har förändrat mitt liv. De har inga krav på mig, inga måsten. Det man uppskattar får man höra och komplimangerna flödar utan att bli för mycket.

Jag börjar vänja mig att vara klantig. Min lilltå på foten som jag bröt för ett tag sen är stor, jag sparkade i den i bordsbenet. Det kändes som om den skulle separera från resten av foten. Att gå hem från pappa var långt ifrån smärtfritt men en bruten tå gör man inget åt så det är ingen idé att söka. Den är nog inte bruten heller men, ja klantig det är jag i alla fall! Ni får skratta. Det är lugnt, men för en veckasen vågade jag ta på mig mina nya höga stövletter. De fungerar nog inte imorgon. Suck! Jag ska sova tills jag vaknar imorgon, sen är det storstäd och plugg som gäller. En liten power-nap och en lagom lugn kväll utan krav eller förhoppningar. Som sagt tidigare, jag måste skaffa mig lite mera karaktär. Prosessen är på börjad, dag tett är avklarad!

Vänner har man i vått och tort
Vänner ställer alltid upp för varandra
Vänner skrattar och gråter ihop
Vänner ställer inga krav
Vänner accepterar varandra som de är

Jag har fantastiska vänner <3


091008

En mycket lärorik dag. Mycket tankeställningar, mycket visdom. Jag får ge mig själv ett lite extra plus, mina inlämmningar var kanon bra. De innehöll allt som bör vara med i en förhandlings framställan och i ett primär förhandlings protokoll. Bra jobbat mig själv! Men det kommer jag ju inte få bevisa på riktigt, nu blev det så där dumt som mina dagar blir nu för tiden.

Den där chokladen fick jag dela med mig, en förkrossad lilla syster ringde mig. Ett krossat hjärta läker lättare med choklad. Så två hundra gram senare och en portion fiskbullar med mos cyklade hon hem. Det smärtar verkligen, man minns så väl hur det känndes. Tonårskärlek, puppy love eller vad man nu kallar det. Det känns, riktigt mycket till och med. Men det bästa är att jag vet att man klarar sig, jag vet att snart kommer det vara en ny söt mini gangster som lockar. Det kan man hoppas, så var det för mig och mina vänner.

Jag ska jobba sten hårt med mig själv, självkänsla kallas det nog. Jag har ingen karaktär, jag kan inte säga nej. Jag ser mig själv som en självsäker kvinna som är drivande och står på sig. Men varför har jag så kass självkänsla. Jag har läst om det här, jag tycker att det är fruktansvärt hur folk behandlar sig själva. Frågan är bara hur man stärker den, mia törnblad kanske? Men så känns det lite töntigt med - Jag är bra listor. Att intala sig själv något tills det blir sant, vad kan men då inte intala sig själv? Hmm det kan lätt missbrukas, hjärntvätt.

Efter imorgon är det fem dagar kvar att arbeta, det närmar sig, fort. Vad ska man göra tro, måste jag hoppa av min kvällskurs för att få a-kassa? Den frågan är inne på granskning, det är bara att hålla tummarna. Så hårt som jag har slitit den senaste veckan för att hinna i tid med inlämmningarna så hoppas jag verkligen att jag inte får avslag. Men nu har jag fått mer klarhet i reglerna för stämpling och studier. Jag kan söka ekonimisk hjälp för kursmaterial, men jag får ersättningen när jag klarat studien. Jag ska göra ett kariärs test och träffa en coach för pepptalk. Vilka utbildningar jag bör sattsa på osv. Nästa vecka ska jag prata med ams om praktikplats, det känns ok faktiskt. Det suger ibland men det är oftast ok.

Nu blir det sängen, helt slut. Det var en orolig natt så det finns endel att ta igen.


091007

Dagen som var för kort. Det finns så mycket som jag måste göra, tiden räcker inte riktigt till. Men jag har kommit väldigt långt påvägen. case 1a+b är klara, nu är det några frågeställningar som jag ska svara på. Sen är det bara case 2 kvar, men det är jag inte själv på som tur är! Imorgon bär det av till trollhättan, min sista fackutbildning. Hur känns det då? Ska man analysera? Jag har en god vän som börjar bli fantastiskt bra på det, men det ligger så naturlig i henne. Men det är tungt, imorgon lär jag behöva en stor choklad kaka. Av flera anledningar. Allt är tungt, folk som ringer eller inte ringer. Folk som hälsar eller inte hälsar. Två papper som siter ihop! Mitt tålamod existerar inte, fjantiga saker på tv:n får mig att spricka. Hålla koll på flextid, den måste ju vara noll när jag slutar. Men det fungerar inte alltid att sluta tidigare. Jag måste släppa på mitt kontroll behov. Men enkla fakta ur min synpungt. Ingen jobbar lika bra som mig, ingen gör de där små sakerna som absolut måste göras. Helt ärligt så kommer det att märkas markant när jag varit borta ett tag. That´s it. Men realisten i mig vet även att jag är inte oumbärlig. Även om jag gör ett bra arbete så kommer någon annan inse att det måste göras och förmodligen göra det jätte bra. Jag vet att det är tråkigt när man bara skriver men det här är för mig, Ventilera. Nu är det sängen som gäller, frågan är bara hur bra man kommer att sova som sagt choklad i mängder imorgon.


091006

Det finns gränser för vad en människa ska behöva stå ut på en dag, jag stod. Med min ståldräckt, för en gångs skull fungerade den tills jag kom innanför mina dörrar. Samtidigt som man känner sig som en skit som måste stå ut med för mycket, så finns det så många som har det så mycket värre. Bit ihop och var lycklig för allt du har, fokusera! Ta upp böckerna och gör ett bra arbete. Åk och träffa kompisarna, skratta och njut!

Ja så känndes det tidigare idag, nu två timmars föreläsning och ögnande i böckerna känner man sig dummare än förut. Ska man inte bli smartare av att läsa?? Jag tror bestämt att min IQ har sjunkt drastiskt nu. Jag hörde något om alla högskoleord som man lägger till. Jag har fullt upp med att översätta dem till vanlig svenska! Jag hade tillräckligt med problem när jag fick läsa en kallelse till MBL på engelska förut, QUÈ??! Det är nog inte stadgat i lagen att man får kalla till förhandling på kort varsel med info på utländska. Men inte mitt problem längre, ha det så kul säger jag bara!

Jag behöver lite sömn och uppskattning så blir jag nog människa igen. Fy det är inte alls min stil att klaga, som sagt det finns så fruktansvärt många människor i världen som har det helt omänskligt. Vem har rätt att klaga? Det finns nog alltid någon som har det värre än en själv.

Imorgon ska jag helt seriöst börja skriva på case 1 och ringa till a-kassan samt ams för att ansöka om praktikplats. Då kan man ju prova på hur det är att arbeta på te x en HR- avdelning. Känns som om det är det som lockar just nu, men det är en aning ludigt så det kanske kan räta ut frågorna.

Nattinatt

091005

Måndagar brukar innebära att det inte händer mycket men det har det sanorligt gjort, trots att jag är trött som aldrig förr så är jag väldigt effektiv. Jobb, lagat en "cross-over-lasnage", myst med pappsen, fikat med goda vänner och slutligen skrivit en cv och läst massa om nytt ledarskap. Nu lär jag somna som en stock!






090904

Igår hade jag fantastiskt kul, det var helt spontant. Planen var att ta ett par glas och gå hem tidigt. Så blev det inte, det blev krogen. Standardstället. Men vad som inte var standard var att det var otroligt kul, bra stämmning. Trevligt folk, många inbjudningar. Många intressanta och ointresanta pratstunder. Jag har varit otroligt seg idag, konstant huvudverk. Tror faktiskt att det kommer från nacken, sen att gårdagen givetvis har haft sina efterverkar. Tänk om man skulle ta tag i träningen lite, lilla syster ville faktiskt börja igen och det är ju alltid trevligt! I morse for jag och mor iväg till ikea, det har aldrig varit så mycket folk där. Lagom trött och huvudverk gjorde att mer eller mindre alla var lagom korkade!







Lite nyheter från ikea!



Här övergick våran lugna kväll till något som skulle leda till en seg söndag.
Tro det eller ej men det var inte min idé, det var tjejen som inte dricker sprit!

091003

Jag har en fantastiskt bra lördag! Jag gör inget! Underbart! Bara tar hand om mig, ska snart lägga mig i ett varmt bad. Lite ansiktsmask och lite color fresh i håret! Jag har slitit massor för att försöka få igång mammas gamla scanner. Det går sådär, jag anar att cd-skivorna inte riktigt vet vad vista är. Jag hittade något som jag trodde var rätt drivrutiner på nätet men det verkar inte fungera heller. Jag tror inte att den är trasig för datorn känner ju när jag pluggar in den, hmm får filura lite mer på det. Det vore så otroligt kul att kunna lägga in lite bilder som jag hittat. Säger det er något om jag säger jätte skitig lägenhet för ca sex årsen? Hihi vad snygga vi var, jätte små. Som min lilla syster! Hihi! Visst vore det lite kul!


091001

Torsdag, jag är helt sjukt trött. Hela veckan jag gör saker och så men så fort jag inte behöver tänka slocknar jag nästan. Funderar på att typ ta ett blodprov, järn brist kan man ju tydligen bli trött av. Eller så kan det bero på att hösten är här, vissa ser ljust på hösten. Frågan är bara hur? Nu är det sex månader av reng, snusk och slask. Kallt, blåsigt, halt och absolut inte vänligt för mitt hår. Börjar redan känna av det, statiskt.

Snart får jag en middagsgäst, dessutom en som sprungit ärenden åt mig på stan. Mor fyller år imorgon, bio biljetter känndes lagom avancerat. Hon har ju allt och hon vill ju se Flickan som lekte med elden, Bra va! Hur som hellst, gormé kocken lagar makaroner och korv. Hade gärna gjort något annat men mitt kylskåp blev lagat idag och jag orkade inte gå till affären!

Tidigare idag har jag tvättat, sjukt mycket! Men mycket var handukar som vi packat porslin i, även om jag knappt hade de där mindre sköna trosorna kvar. Men nu är det kanon fullt i garderoben! Dessutom har jag haft två killar på besök, jätte trevligt. Vi drack saft och pusslade. Pucko visade sig från sin rätta sida, eller inte. Ovanligt, morr och fräs och förmodligen ett litet slag på huvudet. Lite halvt pinsamt som vanligt.


RSS 2.0