090930

Denna dag har varit otroligt skön hitills, sov lite lagom länge, snozade. Tog ett bad, fixade till sig och åt frukost framför en intervju med camilla läckberg. Hennes nya bok har jag svårt att slita ur händerna! Trotts att dagen gått på halv fart har jag ändå fixat till här hemma, damsuget, diskat och tagit toan. Fast så mycket mer yta har jag ju inte! Min höst som ser lite mörk och trist ut har fyllts ut av många ljuspungter. Snart är det ladies night, i slutet av november är det melissa horn i gbg och där i mellan är det en överaskning till en kompis! Man måste fokusera på det roliga i livet! Nu bär det av till jobbet, kvällar är inte det roligaste, ingen att prata med förutom på lunchen. Wii 30 min prat av typ sex timmars jobb!


090929

Fy vad dum jag är, två killar knackar på min dörr. Var av den ena är kanon snygg och sanslöst trevlig, säljare. Behöver jag säga mer? Så nu kommer jag att få köpa en "faktabok" varje år till 2012. Men men en god vän fick ett gott skratt, lika så ni antar jag! Jo jag ler allt lite här med, så korkad. Vad ska jag med dem till? Inte direkt så att jag fick ut något annat av besöket liksom! Men men nu kan jag ju bli lite allmänbildad och förhoppningsvis bättre på att säga nej nästa gång. Önskedröm.. hehe jag har lite svårt att säga nej till säljare, när de slitit för att berätta hur bra produkten är.


090928

Jag är helt slut efter helgens bravader, hade jätte trevligt hemma hos mig i lördags! Goda vänner, trevlig stämmning och lagom med vin. Igår var jag på bio med little siss och " den elaka styvmamman", som hon kallar sig själv vilket är raka motsattsen! Men flickan som lekte med elden blev det och den rekomenderar jag!

Det är mycket just nu, jag försöker att hålla mig ovan ytan men om jag kanske är otrevlig eller osocial så får ni acceptera det. Jag har blivit sviken så fruktansvärt mycket det senaste, igår var en jobbig dag. Idag är jag trött men imorgon är det nog kanon bra! Ikväll blir det en efterlängtat kopp te, kanske en smörgås också! Det är ju mycket trevligare att äta med någon! Imorgon blir det kaffe hos en saknad familj.

En extra stor och fyllig röd ros till en vän som alltid ställer upp för alla! En fantastiskt bra insändare i lokaltidningen som verkligen berörde utan att vara aggressiv eller utpekande! Ett extra stort berömm från min mormor som är jätte stolt över dig! - Hon är jätte bra på att skriva, borde hon inte göra en bok? Om jag behöver ha något skrivet så ringer jag till henne! Hihi med en liten klump i halsen och glansiga ögon ler jag. En sann vän <3


090925

Löning idag, väldigt kul för de flesta. Mindre kul för mig, tänk vad bra om man inte hade varit så klantig och brutit foten. Men det är lätt att vara efterklok. Jag längtar jätte mycket tills imorgon! Jag ska ha två efterlängtade nattgäster! Så imorgon ska jag på stan, fixa antennsladd, köpa frukost och lunch. Förhoppningsvis vila lite, dricka massa te och prata minnen. Hopp in i duschen och sen är det party! Kanon bra, inga jobbiga måsten bara mys!

På tal om mys, jag träffade en gammal klasskompis tidigare idag. Kanon kul! Jätte roligt att prata massa minnen, nya händelser och likheter i varandras liv. Det skulle inte dröja 3,5 år tills nästa gång lovade vi varandra!

Nu ska jag tillbaka till jobbet, lite kaffe paus var väldigt nödvändigt. Jag är helt flumm, man skulle nästan kunna tro att jag druckigt. Jag tappar saker och glömmer av vart jag skulle med proverna osv. Så på sätt och vis är det bra att det är första och sista gången jag jobbar så sent. Att stå i en bar för all del men inte sådant här viktigt.

090924

Dagen har bestått av många djupa diskussioner, riktigt intressant faktiskt! Jobbigt men man måste se frammåt, allt positivt som händer från nu kommer att bero på att jag blev tvingad att byta väg. Vem vet man kanske träffar mannen i sitt liv på högskolan till våren? Det är ödet som styr, jag är övertygad. Allt som bara går emot mig nu kommer att göra mig starkare. Smartare, lyckligare och mer erfaren. Det finns väl saker som man måste genomgå, inte negativa saker utan typ plugga på högskola. Pendla till en storstad, träffa liktänkande människor som man förmodligen kommer irritera sig på.

Imorgon ska jag iväg på en efgerlängtad fika, en gamal klasskompis som jag inte träffat på drygt tre år! Jätte kul! Jag har precis fått jätte fina inflyttningspresenter!






Och en liten söting som hälsade på igår :)

090923

Idag har det nog varit jobbigast hitils, inte kul att gå i mina skor. Jag undviker att klaga men ibland så går det bara inte att tänka positivt. Det har varit riktigt skit jobbigt på jobbet, hålla min när någon från en annan grupp håller på att lära sig MITT jobb. När dessutom denna människa har jobbat nån dag mindre än mig, men råkar ha en utbildning. Ååå jag är så jäkla ledsen, jag vill inte tycka illa om människor. Jag tycker inte illa om henne men fy vad orättvist det är! En del i mig vill faktiskt läsa men inte under dessa förutsättningar. Imorgon har jag viktiga samtal att ringa, men just nu vill jag inget annat än att lägga mig och inte gå upp. Men det funkar inte så, upp och hoppa. Gör bra i från dig utan uppskattning, le och var trevlig. Man kanske skulle ut på krogen och mucka lite, få ur sig lite aggresioner! Hehe ne inget för mig, men sängen ropar och kissarna är otroligt keliga! Tack alla underbara vänner som finns i min närhet!

Jag träffade på min mat-guru förut, helt oväntat. Jag blev fantastiskt glad, kännde dock inte att jag fick någon respons. Jobbigt, där står min idol och ser ut som om han måste berätta att han har klamydia eller något. Jobbigt och tråkigt. Men han kanske hade en dålig dag eller liknande. Kul att se att han lever och jobbar i närheten i alla fall!


090922

Nu slocknar jag nästan, helt slut! Fixa fixa fixa! Nu vill jag inte mer, inte just nu iaf. Trotts att jag börjar två imorgon får det bli tidig säng gång! Det kommer ett bild maraton lägre ner! Men imorgon står gardin uppläggning, lunch och sen jobb på schemat. Min stål dräckt fungerar så där men man är inte mer än mänsklig. Jag försöker tänka praktiskt, har anmält mig till högskolan till våren. Som tur är har jag nog en pendelkompis! ;) Ne fy jag orkar knappt tänka! Sängen!



Snillena spekulerar ;) Ne det är bara modevisning!




En fruktansvärd flytt olycka! :(





Godingen är redo för allt!







Köket!


Det fanns mer bilder men av hänsyn till mina tillsynes otroligt trötta
vänner som ser berusade ut så stannar de kvar i kameran!


090921

Nu sitter jag i min säng, med mina katter i min lägenhet. Det känns bra! Jag är mega trött, jag har haft två underbara vänner här idag och en underbar liten tjej! Tusen tack för hjälpen! Föressten! jag har inga mer lådor att packa upp! Bra jobbat!! Ett seriösare inlägg med bilder kommer en annan dag! Nu ska jag sova! Mycket att smällta idag!


090920-2

Nu är jag helt slut! Jag skulle behöva helkropps massage och många timmars sömn! Det sista får jag försöka med snart! Men idag har flytt lasset gått, jag sover ej i lägenheten. Det är kaos! Trotts att jag och mina underbara vänner slitit som djur hela dagen! Imorgon blir det till att borra, storhandla och plocka plocka plocka!

Jag ska ta på mig min stål dräckt imorgon och gå till mitt fantastiska jobb, de sista dagarna som är kvar nu. jag hoppas att två på min avdelning får nya jobb som de vill ha så jag får stanna kvar. Men givetvis kikar jag på andra alternativ, plugga kanske? Resturang extra jobb finns ju alltid, men på något sätt känns det som jag är klar på den avdelningen. Jaja det kommer nog att lösa sig, fortsätt simma.....


090920

Jag bloggar hellre än bra! Det finns mycket som man vill skriva av sig, mycket tankar, funderingar och händelser. Men det är en öppen blogg med ett par olika läsare, vissa som man kan vara mer öppen med än andra och vissa tankar är nog bäst att hålla för sig själv! Tanken var att ta en tidig kväll, men när jag kom hem stod det en öppen flaska nyblivet favorit vin på bordet och trevligt sällskap. Det går knappast att säga nej. Men ett par glas sätter gärna snurr på huvudet, ett par sms och en promenad senare sitter jag här i behov av dusch efter dagens alla bravader. Nya fakta och nya insikter om att man inte alltid behöver vara så seriös. Jag utvecklas, jag lär av misstag och jag ska bara se efter mig och mina intressen. Lära mig att känna igen mina känslor. Sätta ettikett på dem, förstå dem. Jag känner mig lite mano just nu, jag pendlar mellan förbannat ledsen / villsen och otroligt glad / inspererad. Men just nu så...hmm ja nu var det nog en tredje topp.

Imorgon bär flyttlassen av, på måndag sover jag i min egna nya lägenhet. Med mina två älsklingar, mitt liv mina grejor. Det ska bli fantastiskt skönt! Men nu när jag är ändå är ärlig så snälla kära vänner håll lite koll på mig när jag innom kort kommer att gå hemma och deppa. Vilket är ett naturligt faktum, men jag känner att det kan bli så sjukt jobbigt när jag väl är där.

Jag känner att förkylningen börjar släppa nu, jippi! Ingen feber idag, så ipren paketet har legat orört. Men nu vet jag att även om jag brukar lyssna på kroppen så går det att utföra ett 80% jobb med vrålförkylning om man bara har tillräckligt med verktabletter hemma! hehe, väldigt obra men så kan det vara ibland! Jag hoppas att jag inte åker på en ny omgång då jag faktiskt umgåtts med flera stycken ny förkylda. Ne nu blir det dusch och snart är det dax för mig att stiga upp, jag börjar lite lätt själv imorgon bitti. Mysigt att pyssla lite för sig själv innan man får agera team-leader!


090919

Ja nu känner jag mig mer som en människa, efter dryga tjugofyra timmar av hysteriskt gråt som tidvis omvanlades till orolig sömn full med mardrömmar. Fick jag ta mig själv i kragen, nog för att jag har lätt för att gråta i vanliga fall med det var helt hysteriskt. Falbygden nästa liksom. En varm dusch, lite mat och en lång promenad med hunden. En halv liter glass, kaffe, middag, två glas vin, en påse ostbågar och sist men inte minst dirty dancing och jag känner mig mycket bättre. Livet känns fortfarande otroligt orättvist, vad gör man om man inte jobbar? Sist var det tre månader av rent helvete, fy vad dålig man är, man gör inget annat än deppar. Och då gillade jag knappt mitt tidigare arbete. Det här känns nästan som när man var kär i en kille på högstadiet. Hur elak han än var så ville man ändå ha han. Och helt ärligt jag skulle nästan kunna göra vad som hellst för att få komma tillbaka. Jag älskar mitt jobb! Jag hoppas och ber för att de ska behöva mina tjänster jätte snart. Jag vill klättra i kedjan, jag trivs så bra att arbeta fackligt. Fy vad orättvist!

Imorgon ska vi till lägenheten och måla lite till. Jag och P ska borra lite i hallen, fixa lite sånt som går innan det är klart för inflytt. Mina underbara morföräldrar jag köpa städ grejer till mig och desutom ska vi åka och handla massa mat. Underbara! Det blir även en sen lunch med en god vän, lite pep-talk antar jag! Jag håller tummarna för att allt går som jag vill så vi kan flytta på söndag. Det ska bli skönt, trots att det mesta är fruktansvärt jobbigt. Jag hade verkligen inte planerat att det skulle bli så här. Jag ville jobba, ta lite semester och ladda batterierna på någon strand. Åka till ikea, shoppa loss i gbg med tjejerna. Hur kul blir det? Då har jag varit arbetslös i två dagar, wiiii vad peppad man kommer att känna sig. Sorry! men vi får väl hoppas att allt har löst sig då. Nu ska jag ha lite behövlig sömn, förhoppningsvis utan mardrömmar. Sleep tight! <3


090917

Fy fan vad livet är orätt vist! Jag älskar mitt jobb och jobbar kanon bra, till skillnad från en hel del andra! Men ändå så är det jag som får gå, så om en månad har jag inget att göra förutom att tycka synd om mig själv! All tröst som fins att säga hjälper inte så försök inte ens! JAG VET ATT DET LÖSER SIG OCH KOMMER ATT BLI BRA! Men det hjälper helt enkelt inte! Nu ska jag lägga mig och sova tills på måndag morgon, då ska jag jobba min sista månad. Flytten blir lite sen av många anledningar.

090914

Nu är jag trött!! Men så fruktansvärt glad, jag har verkligen gjort massor idag! Gardinerna är klara, bara att lägga upp dem. Jag har dessutom skrivit en förhandlingsframställan och ett protokoll (läxa) Så nu ska jag bara få lite tips från en kollega innan jag printar den och skickar in den! Bra jobbat! Förövrigt så ska jag ringa guldvingen imorgon, har något djävulskt ont i halsen. Det har inte direkt blivit bättre, Jag ser mer än tydligt stora röda prickar ibak på tungan. Känns inte som om det är bra. Men nu är det sängen, lite vila kan fixa allt, jobb tidigt imorgon! 0630 börjas det, strömmavbrott kl 0700 så det är lite att fixa med innan. Dessutom kan jag gå redan 1500, jag vill ju hämta nycklarna så fort som möjligt! Kram på er!

090913

Jag har varit riktigt flitig den här helgen, det kan väl kanske bero på att man fick en tankeställare i lördagsmorse. Det är nästan pinsamt vad man fursummar tiden, absolut att man ska vila men det finns gränser. Så med nya insikter, nya kännslor och en gammal tradition så fick jag tag i gardiner. Eller rättare sagt tyg, nu är det snart färdiga gardiner. Bara upp lägget kvar men det får vänta tills jag är på plats. Gud vad jag längtar! Tidsoptimisten i mig har nog varit lite för tydlig, jag räknar nu mera med att kunna börja flytta på fredag. Så min helg är planerad! Bära, plocka, spika, borra, fålla, njuta, plocka, handla, kaffe, plocka, spika, kaffe och njuta!




Vardagsrummet






Köket






Hallen




Ja det här tror jag blir kanon! Det ligger otroligt mycket arbete ibakom dem! Ett par timmar i går och idag. Men bra blir det! Nästan oförskämmt bra! Hihi, själv gó jag ?? nee! Jag har lärt mig det av en kompis! Denna vecka kommer som sagt bli mer än fullspäckad! Jag ska nog hålla mig lugn på andra plan, man måste hinna med sig själv först!


090912

Snart är det av till torget, en traddition som jag fursummat det sista. Men nu ska vi hitta gardiner till både mig och farmor! Jag åkte iväg helt spontant och blev bjuden på taco-gömma! mums! Otroligt trevligt och självklart idol, lätt det roligaste på året! Men de skulle upp och jobba så jag åkte hem och unnade mig lite fredax lyx, bubbel bad och miss li. Senare under kvällen fick jag faktiskt erfara att winnerbäck är bra, tro det eller ej! Men jag kan erkänna att jag haft fel, allt är absolut inte bra men ändå! Ett lugn la sig över mig, jag har sovit fantastiskt skönt! Vakna oförskämt tidigt men det gjorde inget!


090911





Så här ser mitt nya hem ut! Fint va! Hihi, men på tisdag får jag lägenheten! Jippi, börja måla lite och sen så blir det flytt. Det ska bli otroligt skönt :) Kul att möblera och spika tavlor !


090910

jag hade med kameran i går, världens utsikt från rummet! Men jag orkar inte ta fram sladden! haha! Jag är trött som få, men det är helt sanslöst vad jag har lärt mig! Väldigt skönt med fredag imorgon! Hoppas att det är lungt på jobbet, inte så trovärdigt men ändå! Jag har precis färgat håret, helt spontant. Emma kom förbi efter jobbet med alla burkar och började blanda. Det blev mörklila! Kanon fint, I love it! Det förra var fint men kände mig inte riktigt bekväm i det! Kul att bli lite fin inför helgen! Jag har dessutom fräshat upp mina kunskaper om den katolska tron, tro det eller ej! Men lilla syster har prov imorgon, jag var faktiskt mycket bättre än jag trott! Dessutom borde jag tydligen bli lärare! Skoj! Men jag orkar nog inte plugga. Men det är kul att höra att man är pedagogisk i utlärandet! Hon kommer få MVG jag lovar! Jag måste ta tag i mitt pluggande, jag hittar verkligen inte på hemsidan. Webbkurs är inget för mig tror jag, fick dessutom en riktigt tung uppgift på fack utbilningen. Knappt fyra veckor kvar, jobbich. Nu ska ag sova gott i en jätte skön säng!


090909

Vilken dag jag har haft! Får samla mig lite innan jag gör ett seriöst försök att blogga! Nu blir det natten! Om erbjudandet om vin på fredag står kvar tar jag det gärna! På lördag blir det middags mys ute på virschan! Men lång sovmorgon på Lör o sön.


090908

Ja då bär det av på fördjupningskurs i lagar och avtal om typ 12h. Väskan är så gott som packad, kameran laddad och nu är det bara pep-talk-fika som gäller! Det gäller verkligen att hjärnan är med, tunga grejer! Det är alltid jätte kul att träffa massa nya människor, alla har i regel samma luting som mig. Kasta sig in i djupa diskussioner mm, jätte kul! Det bästa med allt är att jag slipper köra vilse! Jag ska däremot vara kartläsare, hmrf. Håll tummarna för mig! Haha! Men jag har nog en idiot säker vägbeskriving. Kartan gick inte skriva ut, det där med datorer...! Jag har plockat massa plommon, pappas träd viker sig snart och de är fantastiskt goda! Får passa mig så det inte blir förmycket bara, blir lite synd om den stackare som måste vara nära mig bara!

Min mormor har verkligen tjatat på mig idag. -Om du kan få influensavaxinet på jobbet så måste du ju det! Tänk på alla barn som du träffar! Tänk när du ligger helt själv i lägenheten med 40 graders feber, vem ska ta hand om dig?! Jag är fortfarande skeptiskt till att spruta in något nytt i mig. Jag tror fortfarande att det är väldigt överdrivet, men visst. Vissa poäng får hon. Jaja det löser sig förmodligen lätt, slut på vaxin eller för sent!

Visst tror man att man vet hur människor fungerar, när man ändå känt dem vagt i ca ett år. Men inte, jag fick världens chock förut. Det finns ju saker som man inte säger, jag hörde inget så det är bara ryckten. Men en jätte trevlig, lugn och nästan försynt tjej. Är tydligen ganska brutalt elak i orden mot sina närmaste. Sånt som knappt en femtonåring med utegångsförbud skulle komma på. Jätte otäckt, nu kommer man ju tassa på tå bara för att inte åka på en fras själv. Även om jag inte tror det, sen vill jag inte heller tassa. Det borde inte få märkas så väl, inte bland så många.

Jag har tyvärr inget smaskigt skvaller, det händer inte så mycket mer än jobbet.


090907

Jag tänkte börja med att vara en aning seriös. Den "nya influensan" känns något överskattad, vi blir överfallna av repotage och handsprit. Det känns nästan som om det hade funnits något "bättre" att skriva om så hade det inte varit så farligt. Någon form av galen mördare, en död kändis eller en fruktansvärd natur katastrof. Bara för att jag har den här inställningen så kommer jag förmodligen bli fruktansvärt sjuk, men än då länge står jag fast vid min teori om att det är upp förstorat. Jag vet hur man framställer vaxin, men jag har för mig att man testar nya läkemedel och vaxin väldigt länge. Hur säkert kan vaxinet vara? Brukar man inte kunna få liknande symtom av vaxin som av själva sjukdommen den ska förebygga? För om det är så, varför riskera att må dåligt i onödan. Jag har aldrig haft varken mag eller vanlig influensa, jag kanske blir hårt drabbad pga det? Eller så biter det inte på mig? Jag röstar på det sista men man vet ju aldrig! Vi har pratat endel om detta på jobbet, många är väldigt välutbildade. Det är ca hälften som är som jag och resten är på snäppet till paranoida. - Vi måste vaxinera oss! Sprita allt! Orka, jag hade gärna tagit risken för att få behålla frukosten på jobbet. Men det är jag!

Något annat som jag har funderat på i omgångar är, det finns ju människor som man mer eller mindre avskyr. Men mer än väldigt ofta kommer jag på mig själv med att inte veta varför. Men avskyn finns där ändå. Många från tidig tonårstid, men varför. Jag kan inte ens tänka mig att prata med dessa, knappt önska dem välgång i livet. Det är fruktansvärt! Jag skämms något fruktansvärt! Men jag erkänner i alla fall. På tal om gamla tider, när jag och emma var på pride. Båda åren, så träffade vi en kille som heter Acke. Eller en primadonna som heter " Miss fit". Otroligt duktig och trevlig kille. Hur som hällst, såg någon rent hus i dag? Han var med! Och det avr det värsta jag sett! Helt fruktansvärt discusting! Det ledde in på en diskussion om förut fattade meningar. Folk som t ex arbetar i butik, homosexuella män och frisörer annses vara mer renliga än andra. Visst känns det så!? Men vi kunde snabbt rabbla upp många exempel på att det var fel. Men förmodligen så är väl majoriteten väldigt fräscha av sig!

Ikväll har jag haft det kanon mysigt, knött med en tre åring framför Lotta på bråkmakargatan. Haft otroligt djupa diskussioner, barn är väldigt ärliga och smarta. Sen blev jag bjuden på mat, jätte gott! Under kvällen kom jag fram till en insikt, fast jag har nog försökt skaka bort den och nu är det nog bara ett av många alternativ! Sen åkte jag ut till katterna, Aldrig mer när det är mörkt säger jag bara! Totalt kålsvart! Jätte otäckt, fy för att bo sådär. Jätte fint på dagen men inte själv på kvällen! Imorgon blir det en sväng på stan, mitt stora fadderbarn fyller år. Det är star wars som gäller, fantastiskt kul. Eller inte! Kanske blir lite kläder istället! Sen blir det en promenad! Och en kvällsfika innan jag måste hysreriskt packa för kurs-resan! Det ska bli kul, många nya lärdommar!

Jag har köpt en kamera! Så nu ska det väl bli lite roligare att läsa!


090906

Då var det helt plötsligt söndag, vart har helgen tagit vägen? Det har inte blivit många knop kan man väl minst sagt säga! Är ganska precis hemkommen från två koppar kaffe på två olika håll. Innan var jag ute och kollade till katterna. De mådde bra, det var nog bara så att mormors sällskap inte passade. Katter är ju som de är, det är inte heller lätt när jag är bäst! Jag funderar på vad man ska göra resten av dagen, jag har väl mina önske mål men man vet ju aldrig. Jag lånade en favorit film av en favorit förut. Den kommer det garanterat bli nu ett par kvällar i rad! Det är ju fantastiskt när folk kan sjunga!

Jag förvånades av ett nattsamtal i natt igen, det blev inte riktigt lika långt den här gången. Vänner kan man ju inte få förmycket av, frågan är bara vad den andra parten vill. Jag har svårt att tänka mig att jag skulle ringa någon så sent för att bara slö prata, om man inte hade andra tankar. Men det är jag och det kommer nog fram förr eller senare!


090905-2

Det är helt sanslöst hur trött man kan vara, det går inte i många knop ikväll. Konstigt nog kunde jag inte somna förut, never hapend before. Känner mig lite halv kass, proppen har nog hostat lite på mig. Morr på henne, men vad kan inte lite sömn och ett par ipren göra! Jag hade ett oväntat och långt samtal inatt, om allt och inget. Kul faktiskt, fast man kan nog säga att jag förmodligen inte har samma avikter. En god vän, absolut! Men no more från mig i alla fall. Jag håller på att fila lite på framtiden, jag är sjukt sugen på att åka bort ett tag. Prata engelska, sola, bada och sova! Något annat jag är väldigt sugen på är riktigt god mat, en mysig servering med tre rätters.

Något som känns lite jobbigt är att mormor tror att min stora kisse inte riktigt mår som han ska. Hon ringde för en stundsen, jag ska åka ut imorgon och kolla läget. Förmodligen är hon lite kännslig och min älskling är otroligt egen. Han gör bara som han vill och det är förmodligen så att mormor inte passade som sällskap. När jag var där härom dagen så kom han skuttande och mjauade som bara den! Hihi min lilla älskling! Det är känns faktiskt jätte bra att det inte var någon som kunde ta han, how could I´ll live whitout him! Nu är det bara tio dagar kvar tills jag får min lägenhet, finely! Det har förhoppnigs vis hänt en hel det kul tills dess! Veckan som kommer har endel att erbjuda!

Imorgon blir det lite fika, jag har endel andra önske mål men man får väl se vad som händer! Jag kanske inte ens kommer ur sängen, det känns lite snurrigt nu. Måste nog ut och ta lite frisk luft, ha det bra! Och krya på mig! ;)


090905

Oj vad man har vuxit som människa! Det är nästan pinsamt när man ser hur människor bara står och stampar. Jag hoppade på after work i sista minuten, super äcklig mat. Goda drinkar, trevligt sällskap. Förflyttning till en lägenhet som var trevlig så länge vi var tre. Bra och djupa diskussioner blandat med egna erfarenheter. Tankeställare! Men sen så ut ökades sällskapet till något som nästan kan klassas som pinsamt. Vuxna människor, pinsamt! Små fjortisar kanske men inte vuxna! Men jag känner mig ovanligt agresiv efter alla extra hormoner så man stod ju på sig som tur var. Trampa inte på mig, det är slut med det! ;) Jag har tänkt att kika efter gardiner imorgnn men skiter nog i det, är helt slut efter veckans jobb. Man har laggt av sig lite! Så imorgon blir det nog sov morgon, slappande och kanske en fika? Jag hoppas att en vän har tid för mig, jag är lite av behov just nu, men det ser nog mörkt ut på den fronten. Ett djupare blogg inlägg blir det imorgon om jag orkar! Det är inte så bra med spontana bloggförsök från min sida..Men sov så gott!


090903

En dag i minst sagt högt tempo! Lovely! Det blev dock noll vänner idag, taskigt minne och dålig tidsplanering!  Men det känns kanon bra att börja plugga, verkar som bra folk i gruppen! Snart är det helg, skönt sova lite! Ska kika på gardiner på lördag, håll tummarna! Jag är enaning korkad men så är det ibland! Just nu sitter jag ute med little siss och hennes bästis, fnitter fnitter fnitter. Det är nog rätt gött ändå att vara femton! Förvånansvärt problemfritt, till ytan i alla fall. Man minns ju själv hur det var! Just nu upplever min kropp de hormonella svajningarna, mormor får tyvärr lite för mycket skit. Men det borde väl stabilisera sig snart! Nu är det sängen som gäller, kvällens dilemma. Öppet eller inte öppet? för kallt med öppet och för varmt med stängt. Som sagt dagens i-landsproblem. Nattinatt!


090902-2

Nu blev kl sådär sent igen, men av någon konstig anledning så känner jag mig väldigt mycket lugnare och tror att jag kommer somna fort! Jag hoppade kvälls duschen, luktar för gott för det! haha! Imorgon händer det grejjor! Styrelsemöte på frukosten, en intensiv jobbdag och ett avslut på campus! Någon stans där emellan ska jag även ta hand om kissarna och träffa en vän eller två om man har tur! Just för tillfället har jag bitit mig i läppen för att inte slå någon i huset. En uppenbart manupilativ person som sovit här för många gånger. Några vet nog vad jag menar, big sister is mad! Men man lär väl av sina misstag! En annan sak är att det är lite tråkigt att blogga utan inspirerande bilder, får nog klicka hem en kamera snart. En rosa! Men nya livs upptäckter är svårt att fota, insikter och liknande. Jag utvecklas otroligt mycket känner jag, på alla plan. Natti natt på er!


090902

Jag kan inte ens räkna alla gånger som jag skrivit dagensdatum, papper, papper och lite mera papper. Jag får ju sysselsätta mig med det som inte kräver allt för mycket av min fot. Just nu sitter jag med ett papper från försökringskassan, rena arabiskan! jo men lite trög man känner sig, femtio minuter senare och fortfarande ööööööh? Får nog ta med pappret till jobbet imorgon, fråga någon som vet! Snart rullar bilen ut till katterna, mys! Emma förljer med, passa på att dricka lite kaffe! Jag tror att kvällen bjuder på ett minder äventyr också, hihi. Nyfikna?! Jag är lite inne i en jag kan visst själv fras nu. Men snart får jag nog be om hjälp, bara försöka lite själv till. Jag är sjukt teknisk igentligen, bara jag får försöka! Ett par samtal och sen kan jag nog fixa resten själv! Som det ska vara! Ne nu får jag nog snygga till mig lite!


090901-2

Kvällen har urartat sig riktigt bra, kaffe mys. Skönt småprat, inga krav. Nu var det kväll igen, jag drar ut på läggdags proseduren. Ett tips om att läsa lite innan man släcker lampan lockar, skulle kanske börjat lite tidigare. Klockan ringer nästan oförskämt tidig imorgon, måste ta en dusch. Orka. I natt flyger min mor till soligare breddgrader, jag är bara lite avis. En mysig weekend skulle räcka för mig. Men hennes sköna stunder i solen innebär bilåkande ut till landet för att ta hand om katterna. Det är väl inte mer än rätt när halva styrkan är mina. Fy vad jag saknar dem, även om de knör och "bits" på natten. Det är sjukt vad kärlek man kan få genom dem!

På torsdag blir det campus som gäller, jag har blivit riktigt inspererad idag. Plugga lite, för heltid är nog inget för mig. När jag hörde två tjocka böcker och en stencil. Plus muntlig redovisning men diskussion så, hmm ne inget för mig. En kvarts farts kurs är nog mer lagon. Lite uppvärmning för hjärnan liksom. Det känns lite som om den skrumpnat lite, det är väl åldern! Hehe.


090901

Då var månadens första arbetsdag av klarad. Min första på väldigt länge, jag hoppade upp när klockan ringde! Äntligen! Det var så skönt att komma igång igen, känna att man gör något vettigt. Komma upp och få rutiner. Det har dock inte gått riktigt så smärtfritt som man kunde hoppats, but I'll live! Nu har jag samlat krafter en bra stund och känner att imorgon kan det bara bli bättre! Jag är dock lite orolig, det viskades lite på högre höjder. Men det är ingen idé att tänka på det! Jag vet nog allt på torsdag morgon om det ens är något att veta! Lösa spekulationer från skvaller sugna är så där trovärdigt.

Hade jätte svårt att somna igår, jag lovar att det är något fel innanför pannbenet. Den bara inte kan slappna av, 320km/h hela tiden. Analycera och analycera. Vrida och vända på minsta lilla oviktig fråga. Små undertoner, oseriösa medelanden. Vänners kommentarer, högar av påsar. Onödiga handingar. You name it! Allt, helt sjukt. Helt onödiga saker, som imorgon måste jag ta med mig ett par extra sockar.....och så en hel novell om varför, vart de ligger osv. Lite udda, jag vet ;)

Det nalkas kaffe snart, lovely! Skulle så gärna gå en promenad men det funkar nog inte. Något annat jag vill är att se BECK! I Love it! Jag missade ju Harry Potter, jätte tråkigt. Sett alla andra på bio, men men dagens I-landsproblem. Patetiskt nästan. Gud vad ironisk och negativ jag är idag. Jag känner mig som en tonåring, pratade med mamma förut, mormor här om dagen och "bara, GUD vad jobbiga dom är lixom!!" Hmrf kan det bero på skiten jag stoppat i mig de tio dagarna tro? Andas!


RSS 2.0